Szépek ezek a Taunusok!
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón
Collapse
X
-
Az tény, hogy szép darab egy ilyen kétkerekű wartburg, és igen ritka is! Csak nem tudom, kis hazánkban adnának-e érte ennyit.
Nincs mese, a hazai gyártású járműveknek van a legnagyobb értéke, ezeket keresik elsődlegesen, és ez talán rendjén is van. Nálunk a Pannóniák, Csepelek, esetleg Danuviák, a Cseheknél talán a Jawák, a Németeknél az MZ-k, BMW-k, stb...
Ld. a 90-es években tömegével vásárolták fel az oroszok a Ladákat, Volgákat. A románok pedig a Daciákat...
Egyik szomszédunk is abból zsírosodott meg, hogy annak idején hurcolta kifelé a zsigulikat.
Egy szó mint száz, én bizony feltenném német oldalra is.
- 5 likes
Komment
-
Ha már nepper vagyok legyek igazán az.
Tegye a szívére mindenki a kezét, mit csinálna ebben a helyzetben ?? Szerintem rárakná az árrést mindenki .
Megvette x összegért ,adja oda x összegért ?? A francokat ! Adja oda árában .
Ha találta volna az árok szélén, akkor mindenkinek ingyen kéne ??
Ő szerencsés volt, hogy rátalált .... Pont.
Remélem sikerül eladni jó árban .
Ja!! Ő nem rendszeresen csinálja ezt ,ezért felmentem a" Nepper" jelző alól !!Utoljára szerkesztve a következő által: Tamás78; 2014 aug. 06, 13:28.TLF65, Lemezjáték és 9 további látogató kedvelte ezt.
- 11 likes
Komment
-
Tamás78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseJa!! Ő nem rendszeresen csinálja ezt ,ezért felmentem a „Nepper” jelző alól !!Lemezjáték, madorka és 9 további látogató kedvelte ezt.
- 11 likes
Komment
-
Tamás78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseRemélem sikerül eladni jó árban .
Ne utáljuk már hiába
- 2 likes
Komment
-
Szeretnék Gábor védelmére kelni! Amikor nekem kellett, akkor simán kijárta, elintézte, érte ment, elhozta és nem tett rá.
Pedig az előtt nem is találkoztunk, csak a fórumról ismertük egymást.
Nem sajnálnám tőle, ha egyszer jól is járna a hobbijából!
Sőt kívánom mindenkinek, hogy valamikor nyúljon bele, valami tutiba.
Ne csak hordjuk bele a pénzt (talicskával).
- 4 likes
Komment
-
Ja!! Ő nem rendszeresen csinálja ezt ,ezért felmentem a „Nepper” jelző alól !!
- - - Updated - - -
Most néztem rá a német fórumra. Úgy látszik ott is megy a bennfentes ügykezelés, mert a hirdetések közül és a különleges modellek topikjából is törölték a hozzászólásom. Valamelyik admin nagyon nem akarja, hogy többen is tudomást szerezzenek erről a gépről...
- 3 likes
Komment
-
Ja!! Ő nem rendszeresen csinálja ezt ,ezért felmentem a „Nepper” jelző alól !!
Ezen van itt a lényeg szerintem!!There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
- 3 likes
Komment
Komment