Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

350-es JAWA 1975-ös 1. gazdától eladó - Békéscsaba, Békés
    Ilyen volt az első nagymotorom:azzal vizsgáztam Békéscsabán.
    "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Üdv dkari!

Szerintem is nagyon magas az ára,szerencsére nem kötelező megvenni.

Komment

Kb. 300-400ezer körül lenne reális. Majd ha restaurálja, talán ér majdnem ennyit, bár a felső határt én kb 850 körül húznám meg.
        "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
        "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Szerintem is nagyon magas az ára
          Sztem meg csak beragadt a billentyűzetén a gomb és nem vette észre.

Komment

Olvasgatta Wsievers hozzászólását előzőleg ezekről a gépekről és ez késztette rá, hogy arany árba mérje. Elég megkíméltnek néz ki a " képen" ami általában szebb mint a valóság. Ritka - ritka de mire igazán szép lesz kell még rá 300. 000 ft. Festés - krómozás / minőségi munkával!/ és még a blokkot nem is bántottuk mely a futás teljesítménye alapján 2. felújítás következik ami sok buktatót adhat és nem kevés anyagi vonzata lehet. Bár pénz és bátorság kell hozzá melyhez sok sikert!.

Komment

Ehhez mit szóltok?
              Eladó Riga 07 - Képes Motor

Komment

Lehet hogy csak véletlenül két nullával többet írt, vagy rossz helyre tette a helyérték vesszőt ... Ezért igazán nem kéne elítélni !

Komment

Nincs nagyon elszállva, hiszen Forintban érti, nem Euróban...

Komment

Nincs nagyon elszállva, hiszen Forintban érti, nem Euróban...
                    Még ez is ! Már csak az lett volna a jobb , ha azt írod , hogy : "- valószínűleg nem szóltak neki , hogy megszünt a jugoszláv dínár ..." De hát erre mondta a tanult kolégám , hogy minden annyit ér amit ki fizetnek érte !!! (az öreg zsidó pedig azt mondta a halálos ágyán, hogy : - tanuld meg fiam , akkor kell eladni amikor vesznek ! )

Komment

sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      Olvasgatta Wsievers hozzászólását előzőleg ezekről a gépekről és ez késztette rá, hogy arany árba mérje
                      1 misit azért nem írtam. Kb. duplája ár reális, mint egy hasonló állapotú későbbi 634 nek.
                      "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                      "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Hát ez valami marhára rusnya !http://veteranapro.hu/szolo-motorker...8-pannonia-500

Komment

Jó az Mir-mur,csak a részletek,-hát azok lehetnének kidolgozottabbak.Elöl esetleg lehetne galytörörács,esetleg aprítóval kombinálva,alul csigás szállító,hátul meg köpködné a pelletet.Másrészt meg a készítőjének így tetszik,de akkor miért nem tartja meg.Biztos rengeteget dolgozott rajta,ami előtt meg kell hajolni,-ha még le is tudná papírozni és rendszám is lehetne rajta,-na akkor mondanám én,hogy Magyarországon rendszerváltás volt.

Üdvözlettel:Che

Komment

ha még le is tudná papírozni és rendszám is lehetne rajta,
                            Láttam a talin mikor bemutatták,olyan trabis hangja volt,de nem láttam az úton,szerintem nem bírta volna a tulaj azt a közel 100km-ert.Nem papiros kategória a kidolgozása,egyébként le a kalappal:sok munka lehet benne.Click image for larger version

Name:	Nyírtét 2012. 036.jpg
Views:	1
Size:	198.8 KB
ID:	147631Click image for larger version

Name:	Nyírtét 2012. 038.jpg
Views:	1
Size:	194.3 KB
ID:	147632
                            Utoljára szerkesztve a következő által: mátéapu; 2015 nov. 18, 21:35.
                            "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Szerintem érdekes motor, én nem találom olyan rondának. Aki csinálta, ügyes ember, le a kalappal előtte. 160 ezer Ft nem is sok érte.
                              Kíváncsi volnék, hány lóerős, hogyan oldotta meg a gyújtását. Az első villát sem láttam rendesen a képen.

Komment

Azért nem veszett el a részletek kidolgozásában / pl. hátsó teló felső felfogatása stb. / tudom más munkájában könnyű hibát találni. Ha olyan nagy alakítás miért nem gurult a többiekkel!.?. Bár a sok befektetett időn nem vitatkozom de a műszaki szinvonalán inkább. A blokk után elfogyott az ötlet és a türelemmel az ihlet talán!?.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X