Szia t5!
Ezzel egyetértek! De,ha megengeded.......................
Ez egy jó mondás arra amikor valaki jelentősen többet kér azért mint ami a realitás,hátha valaki így is megveszi.
Ha nem ,akkor megmarad.Lehet így gondolkodni természetesen az eladói oldalról.
Ebben az esetben viszont szükségtelen katalógus vagy bármi támpont, ami segíti a vevőt,hogy mi kb a realitás az adott
motor esetében,hogy ne bánja meg a vásárlást.
Marad a kereslet-kínálat meghatározó szerepe!!
Minden esetre térjünk vissza rá ha ténylegesen látunk közel ilyen áron adás-vételt ilyen típusú motoroknál.
Te tudsz ilyenről? Mert akkor fejet hajtok.................
Baráti üdv:Laci
Szia!
Igen.Igazad van ,már 5-6 éves a katalógus amit néztem.De..........
Annyit azért nem változott a dolog . A Csepel U esetében 1,2 millió volt a teljesen eredeti vagy teljesen felújított ára.
Jelen esetben szerintem 1,9 lenne a realitása felújítva,ami így is több mint 50%-ot jelent.
Tehát annyi amennyit ezért a hiányosért kérnek.
Én így látom!
Üdv:Laci
Ezzel egyetértek! De,ha megengeded.......................
Ez egy jó mondás arra amikor valaki jelentősen többet kér azért mint ami a realitás,hátha valaki így is megveszi.
Ha nem ,akkor megmarad.Lehet így gondolkodni természetesen az eladói oldalról.
Ebben az esetben viszont szükségtelen katalógus vagy bármi támpont, ami segíti a vevőt,hogy mi kb a realitás az adott
motor esetében,hogy ne bánja meg a vásárlást.
Marad a kereslet-kínálat meghatározó szerepe!!
Minden esetre térjünk vissza rá ha ténylegesen látunk közel ilyen áron adás-vételt ilyen típusú motoroknál.
Te tudsz ilyenről? Mert akkor fejet hajtok.................
Baráti üdv:Laci
darkside eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Igen.Igazad van ,már 5-6 éves a katalógus amit néztem.De..........
Annyit azért nem változott a dolog . A Csepel U esetében 1,2 millió volt a teljesen eredeti vagy teljesen felújított ára.
Jelen esetben szerintem 1,9 lenne a realitása felújítva,ami így is több mint 50%-ot jelent.
Tehát annyi amennyit ezért a hiányosért kérnek.
Én így látom!
Üdv:Laci
Komment