Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Ez nagyon aranyos cucc

http://aprod.hu/hirdetes/simson-stargb-IDewKH.html

Nagyon tetszik!Hogy is van a KRESZ-ben hogy SM-nek nem lehet oldalkocsija vagy futója?Vajon rendszámmal közlekedhetne forgalomban?
    Utoljára szerkesztve a következő által: kavycka; 2012 okt. 29, 22:38.
    Che kedvelte ezt.

Komment

kavycka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Nagyon tetszik!Hogy is van a KRESZ-ben hogy SM-nek nem lehet oldalkocsija vagy futója?Vajon rendszámmal közlekedhetne forgalomban?
      Ez tényleg jó kérdés...végülis teheroldalkocsiról van szó, a szállítható személyek számát nem befolyásolja. Elvileg szerintem nem vontathat ilyesmit. Viszont ha rendszámos lenne, akkor igen. Nekem elég gyárinak tűnik ez a cucc, de lehet hogy csak valami ügyeskezű lakatos és zöldségtermesztő alkotása...még az is lehet,hogy valamikor így volt rendszámozva...
      Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2012 okt. 30, 13:50.
      "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
      "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Ez tényleg jó kérdés...végülis teheroldalkocsiról van szó, a szállítható személyek számát nem befolyásolja
        Én sem tudom mi a hivatalos , de itt pesten felénk is szaladgál egy ürge egy elég szépen megcsinált teheroldalkocsis mai műanyg robogóval (nem emlékszem a tipusára).Szóró reklám papírokat hord és terít .Szerintem kizárt hogy nem találkozott még rendőrrel...??????

Komment

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          .Szerintem kizárt hogy nem találkozott még rendőrrel
          Pár évvel ezelőtt, még csepeli diákként mi is elmentünk ketten egy Simson S51-el egy motoros rendőr mellett. Nyár volt, nem volt kedvünk gyalogolni, felültünk ketten (kb. 180 kiló) egy Kiskőrösi sisakban és elindultunk az iskolától a kiszemelt vendéglátóipari alapegységhez - a rendőr pedig csak intett, hogy ez nem helyénvaló, de nem jött utánunk.

Úgyhogy szerintem csak nem értek rá/akartak vele foglalkozni - Rejtő is megmondta: nem lehet minden pofon mellé közlekedési rendőrt állítani...
          There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

Ő milyen blokkot árul? Olyat ami tényleg a 100/48-ba való? Vagy a leírás alapján szerinte egy 125-öst, ami ugye nem belevaló...
            Csepel 100/48

Komment

A blokk nem belevaló...

Komment

Igaz nem hirdetés, de valahol (valamelyik topicban) valamikor ígértem , hogy felteszek pár képet. Szerintem eladó járgányok, nem tudom mennyi az áruk. Helyileg Bócsán a bontó előtt vannak kitéve. Esőben hóban egész évben kint van mindig pár járgány. Szerintem nem túl sűrűn változik a kínáltat.:-((((
                Click image for larger version

Name:	2012-10-06-058.jpg
Views:	1
Size:	207.1 KB
ID:	133286Click image for larger version

Name:	2012-10-06-059.jpg
Size:	204.6 KB
ID:	133287Click image for larger version

Name:	2012-10-06-060.jpg
Size:	205.5 KB
ID:	133288Click image for larger version

Name:	2012-10-06-061.jpg
Size:	208.8 KB
ID:	133289

Komment

Ez maga a tékozlás! Azt az Izs-t megmenteném szívesen. Keresek lámpátaz oldalkocsimra, aranyárért lenne is, ottmeg megy az enyészetbe!

Komment

Mi kel neked??? Ha arra visz az utam esetleg megkérdezem neked, hátha egy jelképes összegért leszedhetem.

Az a nagyobbacska oldalkocsis , esetleg szólóban ,nekem is megfelelne munkába járós mocinak.:-))))

Komment

Click image for larger version

Name:	izs-kép.jpg
Size:	10.1 KB
ID:	133294

Erről az oldalkocsi első, és hátsó lámpája.

Komment

Bár a motor elég öszvérnek tűnik, az üléstuti nem rávaló, de az a lámpa szemet szúrt

sőt, ha csak az első búrát "megszerzed valahogyan", az is nagy segítség, de a hátsó lámpám teljes egészében hiányzik.

Komment

Ígérem ha arra járok, rákérdezek. Főleg , hogy van egy jó kis büfé, ahol reggelizni szoktam közvetlenül a mocik mellet.

korompaiistvan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          „megszerzed valahogyan”
                          Nem huncutkodom.:-)))))

A számod megvan ha ott vagyok, és hajlandók a dologra, legfeljebb felhívlak, hogy megér e annyit neked ,amit mondanak.

Komment

Nagyon megköszönném!

Komment

TUZI eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              Az a nagyobbacska oldalkocsis
                              Az nekem is bejön...MT 12-es Nyipró

Komment

Szép-szép, de helyhiány, időhiány, és legfőképp pénzhiány miatt nekem is csak álom marad!

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X