Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón
Collapse
X
-
wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseVeteránaprós kifiaborja vagy? Tisztára mint a lovagkorban
- 3 likes
Komment
-
Igaz nem Veteránaprós meg 100% veterános de ha majd egyszer beválik akkor 2-3L benzinnel motorozhatunk. Én kíváncsi leszek kb fél év múlva igaz lesz-e vagy csak lehúzás?
10-40% Megtakarítás Pénzvisszafizetési garanciával - Vatera.hu
Komment
-
ApaE
-
barna eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseOlyan szép a történet mint a mesében
Ugyan ez a muki árulja a rendszám letakarót is. Természetesen csak legális célokra, mint például, hogy az autó tolvajok ne tudják leolvasni a parkolóban a rendszámodat. Mert mint ismert tény ,a tolvajnak nem az autó márkája számít.
Ez a takaró is teljesen szabálytalan, mert a hatósági jelzést még parkoló járművön sem szabad letakarni, vagy megváltoztatni. ( Ja ! és valakinek az erre vonatkozó kérdésére a Vaterán azt válaszolta, " a rendszámtábla nem hatósági jelzés ! Tudja, mert a sógora rendőr " )
- 5 likes
Komment
-
Én már mentem ilyen "tuningal " IMOLÁBA börzére --az utasom hozta - mert ugye igy majd kevesebb lesz a ráeső üz.a. költség . Persze hogy nem történt semmi --agymosott- indoklása :többször (mindig ) használni kell , mert annyira nagy a lerakódás .
Ha füstöl elösször légszürö csere -aztán sorba amit kell .---most voltam pont a héten egy cimbinél akinek gyengült napról -napra az öreg AUDI. Kiderült hogy konkrétan 9 éve mióta nála van -nem cserélt légszűrőt !Na ott látványos lett a javulás . Hozzáteszem nem egy autó babusgató tipus --szerintem ki se lett takarítva ezen idő alatt .
Ha ki akarod kormolni a dieselt , 50 l gázolajhoz 15 l petróleum kb és mindjárt tisztul .
De az alap : csodák ninsenek .
- 3 likes
Komment
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésecsodák ninsenek .
Valóban szép a járgány, de a megdumálás ( kommentár ) az nem piskóta.http://veteranapro.hu/segedmotoros-k...emkepes-simsonOdinHEM kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Hát, egyébként sincs rossz állapotban(még alkatrésznek sem).
wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésemakulátlan pannonia lámpa
Végülis jól kapaszkodik a festék a rozsdán...
Lehet elfért volna egy kis gitt is az elrozsdált részen
Én azért, ha ílyen szavak mellett hírdetném, kijavítottam volna azt a csúnya részt a lemezen.
Majd szidom magam előbb vagy utóbb.OdinHEM kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
kavycka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉn kíváncsi leszek kb fél év múlva igaz lesz-e vagy csak lehúzás?
Józan paraszti ész elegendő ahhoz, hogy az ember belássa, hogy egy hőerőgéphez fűtőanyagra van szükség. Ez a motornál a benzin ebben az esetben. Ennek megvan a maga fűtőértéke, amit adalékolással lehet javítani, de megsokszorozni nem. Ugyanis az akkor már nem benzin, hanem valami más, ami nem is biztos, hogy jó egy adott motorkonstrukcióba. Mit tud kezdeni pl. a Pannónia a 100 oktános benzinnel, mikor 86-osra tervezték. Persze jobban megy tőle, de ott a veszélye is, hogy megárt neki.
Magánvéleményem: ez körülbelül annyit ér, mint "használható nyelvtudás két hét alatt" hirdetés. Persze, hogy használható. Köszönni és bemutatkozni biztos megtanulsz enni idő alatt. De ez csak az én véleményem!OdinHEM kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
attól, hogy kikormolom a blokkot miért lesz feleakkora a fogyasztása? Elvileg egy új blokknak sem feleakkora a fogyasztása, mint egy 4, 5, 6, 7, 8, 265 évesnek. Vagy ha "gyorsabb a benzin égése" miért lesz kevesebb a fogyasztás? Akkor porlasztót is kéne hozzá állítani. Meg gyújtást is mert a gyorsabb égésű benzinhez a gyári előgyújtás túl sok lesz, nem?
Amúgy tegnap ment pont a disoveryn az autókereskedőkbe, hogy van egy olyan kütyü amit rákötnek a blokkra, vagy nem tudom hova (nem néztem, csak fél füllel figyeltem), egy órát járatják és kikormolja a blokkot, a kipufogót, meg úgy nagyjából mindent. Nem csökken a fogyasztás, nem fog tőle repülni az autó és szkafander sem kell hozzá, mert nem megy az űrbe, viszont nem melegszik túl, csendesebb és kevesebb lesz valamivel a károsanyag kibocsájtása.
Komment
Komment