Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Veteránaprós kifiaborja vagy? Tisztára mint a lovagkorban
    gépek a múltkorból
    Click image for larger version

Name:	12.JPG
Views:	1
Size:	60.9 KB
ID:	133655
    CZsolti, OdinHEM és 5 további látogató kedvelte ezt.
    "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
    "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

wsievers, ez nagyon jó !

Szerintem lehetne indítani a veteránapró mellé is 1-2 társfórumot. Mondjuk társkereső, ezotéria és amateur kategóriában. Ez most úgyis nagyon divatos. Persze emeltdíjas sms-sel lehet majd csak használni, mint a nagyoknál
      OdinHEM kedvelte ezt.

Komment

wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Veteránaprós kifiaborja vagy? Tisztára mint a lovagkorban
        Ha ismernéd anyósomat akkor tudnád,hogy nem kell ehez visszamenni a lovagkorba. Ő olyan emberrel még nem találkozott (legalábbis Kiskunmajsán) akit ne ismerne szomszédja vagy rokona révén.
        Beagle, OdinHEM és barna kedvelte ezt.

Komment

Az idézőjelben és a mondat végében érzek egy kis cinizmust... persze tőled ez stílus akár pozitív töltetű is lehet...:-)

Komment

Igaz nem Veteránaprós meg 100% veterános de ha majd egyszer beválik akkor 2-3L benzinnel motorozhatunk. Én kíváncsi leszek kb fél év múlva igaz lesz-e vagy csak lehúzás?

10-40% Megtakarítás Pénzvisszafizetési garanciával - Vatera.hu

Komment

Beagle, Blackmumus és 4 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Olyan szép a történet mint a mesében, majdnem meghatodtam!
                -Tudom rossz vagyok, de ne legyen igazam..
                Örülnék ha valaki aki kiprobálta megcáfolna.

-b.
                kavycka kedvelte ezt.

Komment

barna eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  Olyan szép a történet mint a mesében
                  Mert az is ! Ez a NASA duma már annyira elcsépelt hogy nagyon. És mi az hogy pénz visszafizetési garanciát vállal ?? Ki ő ? Ahhoz előbb számlát kéne adnia ! De azt nem ad.

Ugyan ez a muki árulja a rendszám letakarót is. Természetesen csak legális célokra, mint például, hogy az autó tolvajok ne tudják leolvasni a parkolóban a rendszámodat. Mert mint ismert tény ,a tolvajnak nem az autó márkája számít.
                  Ez a takaró is teljesen szabálytalan, mert a hatósági jelzést még parkoló járművön sem szabad letakarni, vagy megváltoztatni. ( Ja ! és valakinek az erre vonatkozó kérdésére a Vaterán azt válaszolta, " a rendszámtábla nem hatósági jelzés ! Tudja, mert a sógora rendőr " )
                  Beagle, barna és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Én már mentem ilyen "tuningal " IMOLÁBA börzére --az utasom hozta - mert ugye igy majd kevesebb lesz a ráeső üz.a. költség . Persze hogy nem történt semmi --agymosott- indoklása :többször (mindig ) használni kell , mert annyira nagy a lerakódás .

Ha füstöl elösször légszürö csere -aztán sorba amit kell .---most voltam pont a héten egy cimbinél akinek gyengült napról -napra az öreg AUDI. Kiderült hogy konkrétan 9 éve mióta nála van -nem cserélt légszűrőt !Na ott látványos lett a javulás . Hozzáteszem nem egy autó babusgató tipus --szerintem ki se lett takarítva ezen idő alatt .

Ha ki akarod kormolni a dieselt , 50 l gázolajhoz 15 l petróleum kb és mindjárt tisztul .

De az alap : csodák ninsenek .
                    barna, OdinHEM és UK kedvelte ezt.

Komment

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      csodák ninsenek .
                      Ez így igaz ! Tudom én is, ennek ellenére már kétszer hagytam magam palira venni. Elsőként 87.ben a SLIK-50 nevű horror drága csodaszerrel, nemrégiben pedig a molekulamágnesező üzemanyagcsőre szerelhető sz@rral .

Valóban szép a járgány, de a megdumálás ( kommentár ) az nem piskóta.http://veteranapro.hu/segedmotoros-k...emkepes-simson
                      OdinHEM kedvelte ezt.

Komment

" Mintha pénzt vehetne kilóra" Azért ez 10 pontos szöveg.
                        barna, OdinHEM és jjzoli kedvelte ezt.

Komment

Pannónia T5h - Vatera.hu
                          Papírozhatóság esetén akár még jó vétel is lehet.

Komment

Hát, egyébként sincs rossz állapotban(még alkatrésznek sem).

wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            makulátlan pannonia lámpa
                            Végülis jól kapaszkodik a festék a rozsdán...
                            Lehet elfért volna egy kis gitt is az elrozsdált részen

Én azért, ha ílyen szavak mellett hírdetném, kijavítottam volna azt a csúnya részt a lemezen.
                            Majd kiderül, hogy rozsda-e(a bele meg a búra miatt megvettem.).
                            Majd szidom magam előbb vagy utóbb.
                            OdinHEM kedvelte ezt.

Komment

kavycka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              Én kíváncsi leszek kb fél év múlva igaz lesz-e vagy csak lehúzás?
                              Pedig világos az egész. Az illető, aki ezt hirdeti, eddig házalt a cuccal. Elfogyasztott egy csomó benzint. Most rájött, hogy olcsóbb dolog hirdetés útján eladni. Nem fogy a benzin, csak akkor, ha áruért megy. Naná, hogy tizedére csökkent a tablettától a fogyasztása. Az övé igen. Add meg a te adataidat, én sokkal szebb táblázatot varázsolok neked.

Józan paraszti ész elegendő ahhoz, hogy az ember belássa, hogy egy hőerőgéphez fűtőanyagra van szükség. Ez a motornál a benzin ebben az esetben. Ennek megvan a maga fűtőértéke, amit adalékolással lehet javítani, de megsokszorozni nem. Ugyanis az akkor már nem benzin, hanem valami más, ami nem is biztos, hogy jó egy adott motorkonstrukcióba. Mit tud kezdeni pl. a Pannónia a 100 oktános benzinnel, mikor 86-osra tervezték. Persze jobban megy tőle, de ott a veszélye is, hogy megárt neki.

Magánvéleményem: ez körülbelül annyit ér, mint "használható nyelvtudás két hét alatt" hirdetés. Persze, hogy használható. Köszönni és bemutatkozni biztos megtanulsz enni idő alatt. De ez csak az én véleményem!
                              OdinHEM kedvelte ezt.

Komment

attól, hogy kikormolom a blokkot miért lesz feleakkora a fogyasztása? Elvileg egy új blokknak sem feleakkora a fogyasztása, mint egy 4, 5, 6, 7, 8, 265 évesnek. Vagy ha "gyorsabb a benzin égése" miért lesz kevesebb a fogyasztás? Akkor porlasztót is kéne hozzá állítani. Meg gyújtást is mert a gyorsabb égésű benzinhez a gyári előgyújtás túl sok lesz, nem?

Amúgy tegnap ment pont a disoveryn az autókereskedőkbe, hogy van egy olyan kütyü amit rákötnek a blokkra, vagy nem tudom hova (nem néztem, csak fél füllel figyeltem), egy órát járatják és kikormolja a blokkot, a kipufogót, meg úgy nagyjából mindent. Nem csökken a fogyasztás, nem fog tőle repülni az autó és szkafander sem kell hozzá, mert nem megy az űrbe, viszont nem melegszik túl, csendesebb és kevesebb lesz valamivel a károsanyag kibocsájtása.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X