Nekem ettől a " mindenki hülye, csak én az okos " stílustól áll fel a szőr a hátamon.http://veteranapro.hu/szolo-motorker...nnonia-p20-p21
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón
Collapse
X
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNekem ettől a " mindenki hülye, csak én az okos " stílustól áll fel a szőr a hátamon.http://veteranapro.hu/szolo-motorker...nnonia-p20-p21
"az államokból hozták"
Ja, nekem még Hong-Kongból, meg UK-ből is hoznak ami kell...mintha olyan nagy dolog lenne egy ebay meg paypal regisztráció.
Komment
-
ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésemajd eléggé lesújtó hangnemben közölte: „nem tudod te azt kifizetni”.Everything is better when you decide you don't care.
- 3 likes
Komment
-
ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNyeltem egyet, rámosolyogtam, és odébb sétáltam (amúgy 350e volt a motor ára).Utoljára szerkesztve a következő által: joker; 2012 dec. 11, 16:46.
- 4 likes
Komment
-
ApaE
-
Nem tudom, hogy ezt láttátok-e már? Sachs Chopper Gyerekeknek!
Háááát ez tényleg egyedi vas. Azért arra kíváncsi lennék, hogy a CSODA-lánckereket is kézzel reszelte-e ki, vagy kivágta lombfűrésszel?
mateapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEgy volt főnököm azt mondogatta mindig „a fehér ember nem felejt” sajnos szelektiv memóriája volt,csak a hibákat jegyezte meg.
- 3 likes
Komment
-
Nem , az egy régi bicaj lánckereke .Szerintem ez egy nagyon ügyes , jó fantáziával megáldott fazon , akinek az anyagi lehetőségei igen korlátozottak , de részleteiben megnézve , nagyon ügyes , bár néhány apróságot a gyerek biztonsága érdekében jobban kidolgozhatott volna.korompaiistvan kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMindamellett a bizalmat igen könnyű eljátszani, de nagyon nehéz visszaszerezni. Márpedig a bizalom az egyik legfontosabb az emberi kapcsolatokban.
És itt hagy jegyezzem meg nem, hogy első látásra, de sokadik alkalommal is rossz ember ismerő vagyok Meg is ütöm a bokámat gazdagon.
- 1 like
Komment
-
ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNem sarkított, csak figyelmen kívül hagy egy igen fontos szempontot, az egyén szemszögét.
- 1 like
Komment
Komment