Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Nekem ettől a " mindenki hülye, csak én az okos " stílustól áll fel a szőr a hátamon.http://veteranapro.hu/szolo-motorker...nnonia-p20-p21
    és majdánka kedvelte ezt.

Komment

Na, meg a helyesírás ezen fellengzősség mellé még nem is erőssége az eladónak.
      kedvelte ezt.

Komment

stalker, sricsi70 és 9 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Ilyenkor én egy közeliUral-ra kezdek licitálni, ha van, ami legalább 5szörösét éri, hadd egye a fene a parasztot!
          chemotox és kavycka kedvelte ezt.

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Nekem ettől a " mindenki hülye, csak én az okos " stílustól áll fel a szőr a hátamon.http://veteranapro.hu/szolo-motorker...nnonia-p20-p21

"az államokból hozták"

Ja, nekem még Hong-Kongból, meg UK-ből is hoznak ami kell...mintha olyan nagy dolog lenne egy ebay meg paypal regisztráció.

Komment

ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              majd eléggé lesújtó hangnemben közölte: „nem tudod te azt kifizetni”.
              Csak nem gondolod, hogy majd gombokért odaadja az "élete részét". Legfeljebb majd kidobja, ha senki se fizeti ki érte azt az árat, amit nem is mond meg, mert hát látja, hogy nincs is annyi pénze a kedves vevőnek, akkor meg minek fárassza magát olyan hosszú összetett mondatok kiejtésével, hogy: "Háromszázötvenezer". Ha csak rágondol belesajdulnak az arcizmai a szája körül.
              CZsolti, mir-mur és kedvelte ezt.
              Everything is better when you decide you don't care.

Komment

Nyeltem egyet, rámosolyogtam, és odébb sétáltam (amúgy 350e volt a motor ára).
                Látod -ha tökös csávó lettél volna megvetted ......----gatyában , bakancsostul
                Utoljára szerkesztve a következő által: joker; 2012 dec. 11, 16:46.
                soveny, OdinHEM és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Komment

Egy volt főnököm azt mondogatta mindig"a fehér ember nem felejt"sajnos szelektiv memóriája volt,csak a hibákat jegyezte meg.
                    chemotox, és CZsolti kedvelte ezt.
                    "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Nem tudom, hogy ezt láttátok-e már? Sachs Chopper Gyerekeknek!

Háááát ez tényleg egyedi vas. Azért arra kíváncsi lennék, hogy a CSODA-lánckereket is kézzel reszelte-e ki, vagy kivágta lombfűrésszel?

mateapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      Egy volt főnököm azt mondogatta mindig „a fehér ember nem felejt” sajnos szelektiv memóriája volt,csak a hibákat jegyezte meg.
                      Én egyszer egy hasonszőrű főnökömnek azt találtam mondani, hogy irigylem a pápát, mert az csak a halála után találkozik a főnökével. Sajnos, azt hittem addig, hogy fejlett a humorérzéke. Kiderült, hogy még csak növésben van.
                      korompaiistvan, soveny és chemotox kedvelte ezt.

Komment

Nem , az egy régi bicaj lánckereke .Szerintem ez egy nagyon ügyes , jó fantáziával megáldott fazon , akinek az anyagi lehetőségei igen korlátozottak , de részleteiben megnézve , nagyon ügyes , bár néhány apróságot a gyerek biztonsága érdekében jobban kidolgozhatott volna.
                        korompaiistvan kedvelte ezt.

Komment

CZsolti kedvelte ezt.

Komment

Mindamellett a bizalmat igen könnyű eljátszani, de nagyon nehéz visszaszerezni. Márpedig a bizalom az egyik legfontosabb az emberi kapcsolatokban.
                            Bocsánat, hogy ide válaszolok, de itt egy sarkított példa: Van egy rossz ember, aki tévedésből jót tesz egyszer. Erre azt mondják lám, mégis jó ember ez! Van egy másik ember aki mindig jó, csak egyszer tesz rosszat, erre pedig a válasz: mindig is rossz ember volt! (Persze nem mindegy mi az az egy rossz, de manapság ez nagyon is jellemző)

És itt hagy jegyezzem meg nem, hogy első látásra, de sokadik alkalommal is rossz ember ismerő vagyok Meg is ütöm a bokámat gazdagon.
                            Utoljára szerkesztve a következő által: chemotox; 2012 dec. 12, 10:27. Oka: Kiegészítés
                            kedvelte ezt.

Komment

CZsolti és chemotox kedvelte ezt.

Komment

Nem sarkított, csak figyelmen kívül hagy egy igen fontos szempontot, az egyén szemszögét.
                                Értem, és valószínűleg az emberke amúgy is olyan amilyennek mutatta magát. Ezért is írtam, rossz ember ismerő vagyok. Saját példámból írtam le a panaszomat.
                                kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X