Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón
majd eléggé lesújtó hangnemben közölte: „nem tudod te azt kifizetni”.
Csak nem gondolod, hogy majd gombokért odaadja az "élete részét". Legfeljebb majd kidobja, ha senki se fizeti ki érte azt az árat, amit nem is mond meg, mert hát látja, hogy nincs is annyi pénze a kedves vevőnek, akkor meg minek fárassza magát olyan hosszú összetett mondatok kiejtésével, hogy: "Háromszázötvenezer". Ha csak rágondol belesajdulnak az arcizmai a szája körül.
Egy volt főnököm azt mondogatta mindig „a fehér ember nem felejt” sajnos szelektiv memóriája volt,csak a hibákat jegyezte meg.
Én egyszer egy hasonszőrű főnökömnek azt találtam mondani, hogy irigylem a pápát, mert az csak a halála után találkozik a főnökével. Sajnos, azt hittem addig, hogy fejlett a humorérzéke. Kiderült, hogy még csak növésben van.
Nem , az egy régi bicaj lánckereke .Szerintem ez egy nagyon ügyes , jó fantáziával megáldott fazon , akinek az anyagi lehetőségei igen korlátozottak , de részleteiben megnézve , nagyon ügyes , bár néhány apróságot a gyerek biztonsága érdekében jobban kidolgozhatott volna.
Mindamellett a bizalmat igen könnyű eljátszani, de nagyon nehéz visszaszerezni. Márpedig a bizalom az egyik legfontosabb az emberi kapcsolatokban.
Bocsánat, hogy ide válaszolok, de itt egy sarkított példa: Van egy rossz ember, aki tévedésből jót tesz egyszer. Erre azt mondják lám, mégis jó ember ez! Van egy másik ember aki mindig jó, csak egyszer tesz rosszat, erre pedig a válasz: mindig is rossz ember volt! (Persze nem mindegy mi az az egy rossz, de manapság ez nagyon is jellemző)
És itt hagy jegyezzem meg nem, hogy első látásra, de sokadik alkalommal is rossz ember ismerő vagyok Meg is ütöm a bokámat gazdagon.
Utoljára szerkesztve a következő által: chemotox; 2012 dec. 12, 10:27.
Oka: Kiegészítés
Nem sarkított, csak figyelmen kívül hagy egy igen fontos szempontot, az egyén szemszögét.
Értem, és valószínűleg az emberke amúgy is olyan amilyennek mutatta magát. Ezért is írtam, rossz ember ismerő vagyok. Saját példámból írtam le a panaszomat.
Komment