Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Nagy kultusza van a lemezjátékoknak főleg tőlünk Nyugat-ra. Padlást 5-ször túrtam fel mer minden féle lemezjátékom volt anno meg pedálos Moszkvics is aztán őseim közölték elajándékozták mindig valamelyik ismerős gyereknek.

Ezért a játékért már itthon papiros motort lehet venni,és még nincs vége az aukciónak

Tippco 540 Bella Roller, 50er Original (22578) | eBay
    korompaiistvan kedvelte ezt.

Komment

...valaki ezt gyűjti, valaki mást. Én a skála kópémat beleztem ki...meg a nyelvnyújtogatós kutyaperselyem. De jó lenne, ha még meglennének...

Tényleg, a pedálos Moszkvics...mennyire jó volt. Va..-án van egy csomó
      korompaiistvan kedvelte ezt.

Komment

A gyerekektől meg lopjátok el a kinderfigurákat, ugyanis annak is nagy értéke van:

Kinder gyűjtemény

Komment

Nem veteránaprós, de:
          Eladó Dnepr k-750M - Képes Motor
          Click image for larger version

Name:	71089.jpg
Views:	1
Size:	21.8 KB
ID:	133902
          Veterán minősítéssel...
          "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
          "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

mateapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Tényleg kellene ilyen kerék?
            Egyikünknek sincs ki az összes szerintem.

Komment

Eladó Csepel D 125 - Képes Motor

Ez a Csepel csak nekem szúrt eddig szemet? Először 800.000 Ft-ért hirdette az eladó. Amúgy egész pofásan néz ki, de én sokallom ezt az összeget érte.

Komment

Szerencsétlen Csepi egy nullával tuti elírta az árat

Komment

Ezek a motorok gyárilag is így néztek ki? Nekem kicsit furcsa a rövid hátsó sárvédő, a szélesebb(nek tűnő) hátsó gumi, és az unicum matrica. Eddig csak 1-2 csepelhez volt szerencsém, és azok is felújításra vártak, de nem hasonlítottak erre a járgányra.
                  wsievers kedvelte ezt.

Komment

ici169 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    Először 800.000 Ft-ért hirdette az eladó.
                    Prof. Dr. Vitéz volt főigazgató úrnak néccáz vagy nyóccáz...

Komment

wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      Veterán minősítéssel...
                      Jé, újra előkerült? De szép!

Komment

Ez másik...Úgy látom 2 van ugyanannak az embernek(egyszínű, csak az egyik egy K750, a másik pedig ez a K-750M)... Mutatja azért, hogy mennyire "toppon vannak" a minősítő bizottságban. Tényleg szép motor, csak nekem túl csillogó egy Dneprhez képest-bár a bilikék még lehetne gyári szín is. Ilyen betétes festést pedig nem láttam sehol még, bár mindenki olyanra festi a gépét, amilyenre akarja.
                        Bár úgy látom, gyorsan eladta, mert már nincs fent a hírdetés.

Komment

ici169 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          Ráadásul 50 cm3 nek árulja a hü.....gyerek, és van arca odaírni hogy "érvényes Magyar okmányokkal ", mert ad hozzá egy hamis kismotor biztosítást.
                          Bár a múltkor a Vaterán árultak egy 250-es Jawat, és ott is megdumálta az eladó hogy hihető az 50 cm3, hiszen biztosítás is van hozzá .
                          Beagle és korompaiistvan kedvelte ezt.

Komment

Hát Igen "Nagy az Isten állatkertje"

Komment

Nekem a feltehetően MZ alumínium felnibe fűzött hátsó kerék "tetszik". Amúgy jóravaló motor és lehet, hogy a tulaj igényesen festette- újította fel, de ennyit nem ér...ez megszállottaknak eladó, úgyhogy kimaradok...

Még annyi észrevételem lenne, ha 2013-ig van rajta műszaki...hol a rendszámtábla felfogatására szolgáló kis rögzítés? Vagy a kép kedvéért lett levéve?

Bocsánat...Mirr-murr már felhozta a dolgot...

Komment

Azért a dolog nem reménytelen,jó kiindulási alap,hogy visszaalakuljon ,azzá ami volt,-kis Csepellé,ha van elég kitartás a munkához.Izlések és pofonok között különbségek vannak,de szerintem,jól elbántak vele.

Üdvözlettel:Che

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X