Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Nagy kultusza van a lemezjátékoknak főleg tőlünk Nyugat-ra. Padlást 5-ször túrtam fel mer minden féle lemezjátékom volt anno meg pedálos Moszkvics is aztán őseim közölték elajándékozták mindig valamelyik ismerős gyereknek.

Ezért a játékért már itthon papiros motort lehet venni,és még nincs vége az aukciónak

Tippco 540 Bella Roller, 50er Original (22578) | eBay
    korompaiistvan kedvelte ezt.

Komment

...valaki ezt gyűjti, valaki mást. Én a skála kópémat beleztem ki...meg a nyelvnyújtogatós kutyaperselyem. De jó lenne, ha még meglennének...

Tényleg, a pedálos Moszkvics...mennyire jó volt. Va..-án van egy csomó
      korompaiistvan kedvelte ezt.

Komment

A gyerekektől meg lopjátok el a kinderfigurákat, ugyanis annak is nagy értéke van:

Kinder gyűjtemény

Komment

Nem veteránaprós, de:
          Eladó Dnepr k-750M - Képes Motor
          Click image for larger version

Name:	71089.jpg
Views:	1
Size:	21.8 KB
ID:	133902
          Veterán minősítéssel...

Komment

mateapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Tényleg kellene ilyen kerék?
            Egyikünknek sincs ki az összes szerintem.

Komment

Eladó Csepel D 125 - Képes Motor

Ez a Csepel csak nekem szúrt eddig szemet? Először 800.000 Ft-ért hirdette az eladó. Amúgy egész pofásan néz ki, de én sokallom ezt az összeget érte.

Komment

Szerencsétlen Csepi egy nullával tuti elírta az árat

Komment

Ezek a motorok gyárilag is így néztek ki? Nekem kicsit furcsa a rövid hátsó sárvédő, a szélesebb(nek tűnő) hátsó gumi, és az unicum matrica. Eddig csak 1-2 csepelhez volt szerencsém, és azok is felújításra vártak, de nem hasonlítottak erre a járgányra.
                  wsievers kedvelte ezt.

Komment

ici169 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    Először 800.000 Ft-ért hirdette az eladó.
                    Prof. Dr. Vitéz volt főigazgató úrnak néccáz vagy nyóccáz...

Komment

wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      Veterán minősítéssel...
                      Jé, újra előkerült? De szép!

Komment

Ez másik...Úgy látom 2 van ugyanannak az embernek(egyszínű, csak az egyik egy K750, a másik pedig ez a K-750M)... Mutatja azért, hogy mennyire "toppon vannak" a minősítő bizottságban. Tényleg szép motor, csak nekem túl csillogó egy Dneprhez képest-bár a bilikék még lehetne gyári szín is. Ilyen betétes festést pedig nem láttam sehol még, bár mindenki olyanra festi a gépét, amilyenre akarja.
                        Bár úgy látom, gyorsan eladta, mert már nincs fent a hírdetés.

Komment

ici169 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          Ráadásul 50 cm3 nek árulja a hü.....gyerek, és van arca odaírni hogy "érvényes Magyar okmányokkal ", mert ad hozzá egy hamis kismotor biztosítást.
                          Bár a múltkor a Vaterán árultak egy 250-es Jawat, és ott is megdumálta az eladó hogy hihető az 50 cm3, hiszen biztosítás is van hozzá .
                          Beagle és korompaiistvan kedvelte ezt.

Komment

Hát Igen "Nagy az Isten állatkertje"

Komment

Nekem a feltehetően MZ alumínium felnibe fűzött hátsó kerék "tetszik". Amúgy jóravaló motor és lehet, hogy a tulaj igényesen festette- újította fel, de ennyit nem ér...ez megszállottaknak eladó, úgyhogy kimaradok...

Még annyi észrevételem lenne, ha 2013-ig van rajta műszaki...hol a rendszámtábla felfogatására szolgáló kis rögzítés? Vagy a kép kedvéért lett levéve?

Bocsánat...Mirr-murr már felhozta a dolgot...

Komment

Azért a dolog nem reménytelen,jó kiindulási alap,hogy visszaalakuljon ,azzá ami volt,-kis Csepellé,ha van elég kitartás a munkához.Izlések és pofonok között különbségek vannak,de szerintem,jól elbántak vele.

Üdvözlettel:Che

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X