Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Rometó eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Eladó egy teljesen felújított Simson gyújtáshibával,
    Teljes mértékben egyet értek veled! Ha fel tudta újítani(ttatni),akkor egy gyujtás hibát miért nem tud megoldani!? Ráadásul mindezt 25 000-ért??? Oké,hogy válság van,de még primőr alkatrészekből is többe van egy blokk felújítása. Nekem is van Starom,már 60 000-t ráköltöttem és szinte meg sem látszik rajta!
    Rometó kedvelte ezt.

Komment

-Ládárá keresekk ollyan krómfelnit ámi kiveri a szemet!
      sepy és CZsolti kedvelte ezt.

Komment

Rájöttem ám a logicára ! 2400 ft / filók.http://veteranapro.hu/hasznalati-tar...os-fa-szekreny

http://veteranapro.hu/hasznalati-tar...iokos-szekreny Na ebbe már benne van 5000 ft alku

Komment

Ehhez hasonló szekrényeket vettünk anno az itteni egyetemi selejtezésből (SZTE) kb 2500/db áron (nem fiók/db!!)
          Kissé sikerült elírnia az összeget szerintem. De lehet valakinek kell ez.

Komment

dott eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Kissé sikerült elírnia az összeget szerintem. De lehet valakinek kell ez.
            Sajnos mindenféle területen vannak ilyen elvetemült árat kérők. Csak azt nem tudom, hogy a 20-fiókosban mi az antik? Egy biztos, ezek fából vannak, tehát már az anyag megérné - újonnan.
            sepy, OdinHEM és wsievers kedvelte ezt.

Komment

Srácok!

Jól látom, hogy ez egy TLB?

Pannónia háztáji (csettegő)

Nézzétek csak mi lett hozzá találva..

http://redcat.blog.hu/2008/12/25/krumpliforgato_1
              Utoljára szerkesztve a következő által: chemotox; 2013 ápr. 08, 18:51.
              taluga és Beagle kedvelte ezt.

Komment

Vajon ugyan attól az idős bácsitól vették?
                Eladó használt JAWA 250/559, 1971-es (3. hó)
                Eladó használt MZ ES 125 (TROPHY), 1975-ös
                sepy, Beagle és sinter kedvelte ezt.

Komment

chemotox eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  Srácok!

Jól látom, hogy ez egy TLB?
                  A hátsó rugóstagok valamikori helyeinél lévő lemezek alapján lehet. (azért nem a tankot írom, mert az szabadon cserélhető)
                  Érdekes lenne megkérdezni a vázszámot, már ha nincs kirozsdálva vagy ráhegesztve - de ez egy rázós történetnek tűnik... Ha hivatalosan volt átalakítva csettegővé, akkor meg főleg nehéz dió lehet belőle újra motorkerékpárt csinálni. No nem kinézetre, mert ahogy látom az két délután lenne csak (ugye? ), hanem papírügyileg.
                  chemotox kedvelte ezt.
                  There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

Sz.J. eredeti hozzászólása
                    Szerintem, a hirdetések szövegének helyesírása is sokat elárul...
                    +a település +a háttérben a porta,udvar rendezettsége ... és nem meglepő, hogy valamelyik családtagom hirdet
                    kavycka és wsievers kedvelte ezt.

Komment

dott eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      Kissé sikerült elírnia az összeget szerintem.
                      Huncut egy figura az biztos ! Mindenféle lomot árul folyamatosan horror áron. De vélhetően megél belőle. Legutóbb itt az aprón keresett műanyag játék buszt, amiért 5000 ft-ot ajánlott. Nem is rossz ! Ehhez volt fénykép is. Ugyanez a fotó fent volt a vaterán is, ott minimál ár nélkül árult ugyanilyen buszt, és a lécit 22.000 ft-nál járt. De láthattunk már tőle lemez játékmotort 60.000 ft ért, meg cserkészes társasjátékot 90.000-ért.
                      Természetesen nem akarom sem minősíteni, sem megbántani az eladót. Mindenki abból él, amiből tud. Nem egyformák az erkölcsi mércéink, de így kerek a világ. Van erre egy verebes mondás is, amit most nem idéznék.
                      sinter, sepy és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        Van erre egy verebes mondás is,
                        Én tudom hogy melyik az.
                        Beagle és mir-mur kedvelte ezt.

Komment

chemotox eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          Nézzétek csak mi lett hozzá találva..

Krumpliforgató - Öreg motoros hétköznapjai
                          Ez óriási!!!!!!!!!!!!!!!!
                          CZsolti, sepy és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Elképesztő, hogy miket dolgozott fel a vidéki élet saját arcára alakítva!
                            Én is egy Borsodi kis faluban nőttem fel, és gyerek koromban jó pár csettegő futott a környéken, mert az besegített a munkába, a megélhetésbe, az eredeti motornak pedig nem volt haszna! Az én szívem is bele sajdul, de valahol meg tudom érteni az ilyen gépeket.
                            Pár éve viszont szintén otthon voltam látogatóban, mikor megálltam cigit venni közeli feluban. Megyek vissza a kocsihoz, erre ismerős hang üti meg fülem! 45 fokos V2-es! Nézek hátra, hát a látványtól úgy esett le az állam a lábujjaimra, hogy hetekig fájtak!
                            Egy kis traktor zötyögött az úton kukoricával megrakva, marcona sofőrjével (úgy nézett ki, mint Torzomborz király a Süsüből jambóban - felénk így hívják a svájci sapkát), de a lényeg: mikor elhaladt mellettem láttam... HD WLA BLOKK HAJTOTTA!!!
                            Azt hiszem percekig álltam még ott meredten...
                            Később sokáig járt a fejemben, és azon is gondolkodtam, vajon hol találta, honnan szedett alkatrészt, amivel életben tartotta (bár lógott róla néhány nem típus tisztának tűnő sallang), mi van a többi részével, stb.
                            sinter, Gergő és 5 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Egy olcsó Verhovina?1980-as évjáratú Verhovina motorkerékpár ELADÓ! Pétervására ”¢ apród.hu

Komment

Ezt láttátok már?
                                T5-ös eladó

Vajon eredeti T8 lett felújítva? Nagyon szép és nagyon olcsó!
                                CZsolti kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X