Rometó eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón
Collapse
X
-
Rometó kedvelte ezt.
- 1 like
-
Rájöttem ám a logicára ! 2400 ft / filók.http://veteranapro.hu/hasznalati-tar...os-fa-szekreny
http://veteranapro.hu/hasznalati-tar...iokos-szekreny Na ebbe már benne van 5000 ft alku
Komment
-
dott eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKissé sikerült elírnia az összeget szerintem. De lehet valakinek kell ez.
- 3 likes
Komment
-
Srácok!
Jól látom, hogy ez egy TLB?
Pannónia háztáji (csettegő)
Nézzétek csak mi lett hozzá találva..
http://redcat.blog.hu/2008/12/25/krumpliforgato_1Utoljára szerkesztve a következő által: chemotox; 2013 ápr. 08, 18:51.
- 2 likes
Komment
-
Vajon ugyan attól az idős bácsitól vették?
Eladó használt JAWA 250/559, 1971-es (3. hó)
Eladó használt MZ ES 125 (TROPHY), 1975-ös
- 3 likes
Komment
-
chemotox eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSrácok!
Jól látom, hogy ez egy TLB?
Érdekes lenne megkérdezni a vázszámot, már ha nincs kirozsdálva vagy ráhegesztve - de ez egy rázós történetnek tűnik... Ha hivatalosan volt átalakítva csettegővé, akkor meg főleg nehéz dió lehet belőle újra motorkerékpárt csinálni. No nem kinézetre, mert ahogy látom az két délután lenne csak (ugye? ), hanem papírügyileg.chemotox kedvelte ezt.There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
- 1 like
Komment
-
dott eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKissé sikerült elírnia az összeget szerintem.
Természetesen nem akarom sem minősíteni, sem megbántani az eladót. Mindenki abból él, amiből tud. Nem egyformák az erkölcsi mércéink, de így kerek a világ. Van erre egy verebes mondás is, amit most nem idéznék.
- 4 likes
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseVan erre egy verebes mondás is,
- 2 likes
Komment
-
-
Elképesztő, hogy miket dolgozott fel a vidéki élet saját arcára alakítva!
Én is egy Borsodi kis faluban nőttem fel, és gyerek koromban jó pár csettegő futott a környéken, mert az besegített a munkába, a megélhetésbe, az eredeti motornak pedig nem volt haszna! Az én szívem is bele sajdul, de valahol meg tudom érteni az ilyen gépeket.
Pár éve viszont szintén otthon voltam látogatóban, mikor megálltam cigit venni közeli feluban. Megyek vissza a kocsihoz, erre ismerős hang üti meg fülem! 45 fokos V2-es! Nézek hátra, hát a látványtól úgy esett le az állam a lábujjaimra, hogy hetekig fájtak!
Egy kis traktor zötyögött az úton kukoricával megrakva, marcona sofőrjével (úgy nézett ki, mint Torzomborz király a Süsüből jambóban - felénk így hívják a svájci sapkát), de a lényeg: mikor elhaladt mellettem láttam... HD WLA BLOKK HAJTOTTA!!!
Azt hiszem percekig álltam még ott meredten...
Később sokáig járt a fejemben, és azon is gondolkodtam, vajon hol találta, honnan szedett alkatrészt, amivel életben tartotta (bár lógott róla néhány nem típus tisztának tűnő sallang), mi van a többi részével, stb.
- 7 likes
Komment
-
Komment