Értem, hogy ritka, de még ha új lenne, illetve sosem használt. Mennyire lehet horpadt?Mennyire rozsdás a belseje? Mennyibe kerül megjavítani? Annyi tényező van...persze akinek ez szíve vágya, meg fogja venni, még ha drága is. Én is ilyen vagyok. Ott kell, akkor kell és nincs mese. Ha tejfölös kiflit eszek hó végén akkor is megveszem.
Pont ma láttam egy ETZ-t egy udvaron régi rendszámmal. Gondoltam megnézem, rákérdezek csak úgy kíváncsiságból. Papíros és 47 (nem írtam el) kilóméter van benne. Ritkán látni egy ilyent. Nem tudom mennyit kér a bácsi, de nem hiszem, hogy olyan eget verő összeget. Pedig az ilyen is ritka lehet. Mondjuk egy balsorsú történet kapcsolódik a géphez.
Pont ma láttam egy ETZ-t egy udvaron régi rendszámmal. Gondoltam megnézem, rákérdezek csak úgy kíváncsiságból. Papíros és 47 (nem írtam el) kilóméter van benne. Ritkán látni egy ilyent. Nem tudom mennyit kér a bácsi, de nem hiszem, hogy olyan eget verő összeget. Pedig az ilyen is ritka lehet. Mondjuk egy balsorsú történet kapcsolódik a géphez.
Komment