Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Értem, hogy ritka, de még ha új lenne, illetve sosem használt. Mennyire lehet horpadt?Mennyire rozsdás a belseje? Mennyibe kerül megjavítani? Annyi tényező van...persze akinek ez szíve vágya, meg fogja venni, még ha drága is. Én is ilyen vagyok. Ott kell, akkor kell és nincs mese. Ha tejfölös kiflit eszek hó végén akkor is megveszem.

Pont ma láttam egy ETZ-t egy udvaron régi rendszámmal. Gondoltam megnézem, rákérdezek csak úgy kíváncsiságból. Papíros és 47 (nem írtam el) kilóméter van benne. Ritkán látni egy ilyent. Nem tudom mennyit kér a bácsi, de nem hiszem, hogy olyan eget verő összeget. Pedig az ilyen is ritka lehet. Mondjuk egy balsorsú történet kapcsolódik a géphez.
    sepy, taluga és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Nekem is van egy-két "cukor-árunak" számító alkatrészem a Maxhoz, de én aztán jöhetek azzal, hogy odakint az ebay-en v. a Nsu-Motzkénál (talán az egyik legjobb kinti Nsu alkatrészes) mennyiért adják, itthon esélytelen lenne annyiért eladni, sőt még a töredékéért is............de a tankra visszatérve, nemsokára lehet hogy feltűnik egy "gyári" nem replika, áá nem dehogy Ets-en.
      sepy, taluga és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

kollarg eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Nekem is az jutott eszembe, hogy idehaza azért lehet még papíros ETS-t venni 100-120e-ért kis szerencsével.
        Nem "arcoskodni" akarok, de én is annyiért vettem az enyémet tavaly augusztusban.
        Tudom az ebay árai itt nem mérvadóak, de ott egy ETS annyiért megy mint 3 Pannónia ezért azok akik innen oda árulnak fel is vásárolják azokat, tehát szerintem kis szerencsével gyorsan vásároljál mert hamarosan nagy szerencse kell hozzá.

taluga eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Ezt pont itt nem sokkal föntebb beszéltük meg, hogy a külföldi árak nálunk miért nem mérvadóak.
        Ez a tank ilyen állapotban sajnos nálunk ennyiért drága.
        Sajnos azt kell modanom, hogy nálunk lehet ez a tank mégsem olyan drága, mert valószínű, a magyar valóságnak megfelelően létezik olyan ETS amit a gazdája egy Jawa csepptankkal tett korszerűvé.

Komment

Az e-bay nem magyar embernek való
          sepy és wsievers kedvelte ezt.

Komment

.....????????---én most adtam el egy vázat , tankot ,ülést , első telót, és egy hozzávaló verseny idomot . Annyiért hogy tátva maradna a szátok . ----Pedig ez csak a cucc normális , elfogadott , világpiaci értéke . De ha ezt feltettem volna a veterán apróra --még mindig ezen röhögnétek .

Szerintem inkább csak a helyükön kell kezelni a dolgokat . Mert vegyük pl.a meghirdetett Nortonomat --annyit kérek érte mint egy kinyalt Pannónia --mégse nagyon ugrálnak rá , holott 1 van ebből az országban . Viszont amig nem fejezem be -nem rakhatom fel az ebayra , mert nem teljes a MUNKA .
            Beagle, sepy és taluga kedvelte ezt.

Komment

emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Tudom az ebay árai itt nem mérvadóak, de ott egy ETS annyiért megy mint 3 Pannónia ezért azok akik innen oda árulnak fel is vásárolják azokat, tehát szerintem kis szerencsével gyorsan vásároljál mert hamarosan nagy szerencse kell hozzá.
              Már megvolt a póthagyatéki és az adásvételi is az özveggyel - összerakom, aztán meglátjuk mi lesz.

Attól függetlenül, hogy idehaza ugye nincsenek ebay-es árak a legtöbb esetben, amit kint adnak érte az nekem is csábítóan (a hazainál csábítóbban) hangzik.
              Furcsa azért az a kettősség, hogy eladni kinti áron akarunk, venni meg maximum valami olyanon, ami a bányász béka se**e alatt van.
              sepy, taluga és 2 további látogató kedvelte ezt.
              There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

Az ebay-re fel lehet pakolni az alkatrészeket, de ha még zöldfülű eladó vagy, nem nagyon fognak ráharapni a kinti veterános kollégák, mondjuk az ő szempontjukból is érthető, elég sok a csaló, és ez még mindig nagyon kelet nekik........persze lehet szerencséje is az embernek.
                Furcsa azért az a kettősség, hogy eladni kinti áron akarunk, venni meg maximum valami olyanon, ami a bányász béka se**e alatt van.
                Talán legjobban ez a mondat jellemzi a piacot.
                taluga kedvelte ezt.

Komment

Jól megfogtad ezért sánta kicsit a háborgás .
                  OdinHEM, taluga és St.Z.350 kedvelte ezt.

Komment

Lehet hogy fent Pesten drága az ilyesmi, de itt faluhelyen lehet ingyen kapni 125-ös TS MZ-t, 30-40eft körül Pannóniát, 40 körül 350 es Jawat és 175 Czetkát, Danuviát egy 10-esért...stb, 15 eft körül Dongót(papíros motorokról beszélek). Nem a netről kell nézegetni az árakat, hanem bemenni a falukba kérdezősködni. Aki nem jár utána, hanem csak ül a fotelban annak tényleg ennyibe kerül, amennyiért hirdetik. Jóska bácsi nem fogja felrakni az e-bayre a motorjait, elfér az a tyúkólban, nem kér enni. Most lehet rám haragudni, de ez az igazság.
                    CZsolti, Tequila és 5 további látogató kedvelte ezt.
                    "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                    "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      Mert vegyük pl.a meghirdetett Nortonomat
                      Én nézegettem már azt a gépet, hát valami nagyon-nagyon jó. Nem tudtam, hogy a tiéd.

Komment

wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        Lehet hogy fent Pesten drága az ilyesmi, de itt faluhelyen lehet ingyen kapni 125-ös TS MZ-t, 30-40eft körül Pannóniát, 40 körül 350 es Jawat és 175 Czetkát, Danuviát egy 10-esért...stb, 15 eft körül Dongót(papíros motorokról beszélek). Nem a netről kell nézegetni az árakat...
                        Ez így van, viszont a történethez hozzátartozik, hogy pénzzel és adásvételivel a zsebben kell nekiindulni egy-egy ilyen útnak!!! Pár évvel ezelőtt ily módon találtam egy T5-ös Pannóniát, a bácsika elsőre gondolkodás nélkül odaadta volna 10-15 ezerért. Majd megegyeztünk, hogy pár nap múlva visszatérek a pénzzel. De mire visszatértem, az asszony persze beoltotta, hogy nehogy oda merje adni annyiért, biztos ér az többet is! Akkor már 40 ezer lett az ára. Annyit pedig nem ért lerohadt krómokkal, beállt motorral, rossz seb.váltóval, szakadt üléssel. Azóta a bácsika meghalt, így már a papírozás is ugrott.... Ott fog nekik elbomlani a csirkék között az ólban!
                        sepy és taluga kedvelte ezt.

Komment

dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          Akkor már 40 ezer lett az ára. Annyit pedig nem ért lerohadt krómokkal, beállt motorral, rossz seb.váltóval, szakadt üléssel.
                          Pontosan ennyiért adják ezeket a Veteránaprón
                          taluga kedvelte ezt.
                          "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                          "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Pontosan ennyiért adják ezeket a Veteránaprón
                            És annak az árnak a feléért vették nagyjából - legalábbis nálunk megint beérik az eladók 20-25 ezerrel ha nincs papírja a motornak.
                            There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

Nem a netről kell nézegetni az árakat, hanem bemenni a falukba kérdezősködni.
                              Azért az sem úgy van már, mint régen. Többen járják megbízásból vagy maguknak az országot ilyen céllal már jó ideje. Fogynak már az így fellelhető motorok erősen.
                              Anno még a '80-as évek második fele, meg a '90-es évek lehettek paradicsom ilyen szempontból, dehát akkor még ki gondolt ezekre...na éppen ezért.
                              sinter, OdinHEM és 4 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Én rendszeresen vásárolok az Ebay-en, és mindíg megtalálom a legkedvezőbb árat...!
                                A teljes kínálatot kell nézni, és ahhoz képest viszonyítani, mennyi is az olcsó.
                                Nemrég vettem egy R75/5 BMW első villát- a legtöbb ajánlat olyan 200€ körül volt- 70€-ért...
                                Fékdobot hozzá fedéllel akartak 110€-ért adni, én vártam és 28€-ért vettem egy vastagon összefestékezett szettet, ami persze a festék alatt gyönyörűen megmaradt, de a csúnyasága miatt nem kellett senkinek. Nekem tíz perces takarítás után úgy nézett ki mint az a másik 110€-ért...
                                És igenis nézni kell az Ebay-es árakat is, mert ha nem találsz véletlen itthon alkatrészt, akkor amúgy is onnan kell megvenni...De ezt már kifejtettem párszor...
                                Beagle, wsievers és 5 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X