Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

OT minősítéssel...
    Akkor az összes motoromat és a Motorkulit és a Pillét is elvihetném, mert azok is megkapnák, ha ez megkapta... :-(
    Pannónia T5-ös - Ivád, Heves

Komment

OT minősítéssel...
      Lehet, hogy nem a kályhaezüstös cuccokkal volt OT-n, csak eladásra lekopasztotta. ( Vagy akkor kért rá kölcsön normálisat.

Komment

Ó Rómeó, miért vagy te Rómeó!

Van egy tippem ki kér segítséget.

Komment

Van egy tippem ki kér segítséget.
          Biztos hogy nem ! Ez tud fogalmazni, meg helyesen írni !

Komment

Egyszer, már évekkel ez előtt , megfogalmaztam a fórumon. Amiről fingom nincs hogy mi, az biztos BMW !http://veteranapro.hu/szolo-motorker...oldalkocsi-bmw

Komment

Mekkora kamu a szöveg ! Hülyének néz mindenkit !http://www.jofogas.hu/zala/Kethenger...24.htm?first=1

Komment

Mekkora kamu a szöveg ! Hülyének néz mindenkit !
                Mir-mur, miért van az az érzésem, hogy felhúzod magadat ezeken a hirdetéseken?

Egy 25l-es légtartály ára 20ezer ft körül van. 16.900-ért adnak mellé egy kompresszort is. Van telefonszám, amin lehet kérdezni a hirdetőt, és adott esetben szembesíteni, ha valamit elhallgat. Ráadásul ez nem a vatera, hogy kötelező átvenni. Annyi más mérgelődni való van az életben.

Nem kötözködni akarok, de tényleg nem értem.
                Utoljára szerkesztve a következő által: UK; 2016 jan. 12, 15:57.
                Everything is better when you decide you don't care.

Komment

adnak mellé egy kompresszort is
                  Pont ezen húzta fel magát Gyuri sztem, hogy a légtartály tetejére van biggyesztve egy ZIL kompresszor, a hirdető pedig azt írja, hogy így használta.

Komment

Értem én, hogy kompresszor, de mi hajcsa?

Komment

Igen itt pont az a baj hogy leírja: Így használta. Na most akkor mi a bánat hajtotta?
                      Amúgy pedig valakit sikerült meggyőznie...

Komment

Naggggyon egyszerű. Ezt nem értheti meg mindenki.
                        A bemenő ágra egy porlasztót, befúrni egy gyertyát, gyújtás. A szíjtárcsával betekerni és elvezetni a kipuff gázokat a tartályba. Kész a kompresszor.

Komment

Na erről már lecsúsztunk ! ELKELT !

Komment

Bokor 28! Ezt jól elcseszted eladtad az ötleted és a jövő héten Chinában gyártásnak indul.

Komment

No és ha csak a tartályt árulta? Az volt a kompresszor tartója...arra használta. Funkcióját betöltötte rendesen..

Komment

ELKELT !
                                Vagy mégse ?.............

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X