...ja ismerem az anyagbeszerzőket ---nem lehetne egy kicsit vastagabb a számla ...??? hogy mindenkinek jó legyen ?
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón
Collapse
X
-
Én a következő képpen látom a Jawa dolgot !A motor nem a Hubáé, hanem valami haverjáé. Erre utal az is, hogy nem a szokásos székelykapus háttérben van fotózva. Szóval a ( szerintem Cseh, vagy Szlovák ) haver ,árulja a masinát. Huba rákattant a témára, és megegyezett az a tulajjal, hogy X fizetőeszköz kell neki érte, a többi a tied. Vélhetően az X már akkora összeg, hogy a " járulékkal együtt " már nem meri kiírni, ebből adódik a " hozzáértőknek " duma. Arra számít ,hogy akad valami balek, aki erre gyűjt 20 éve, és most rácuppan a lehetőségre, egy " komoly " ajánlattal. Tévedés lehetősége fenntartva, és elnézést Hubától, ha tévedtem !
- 1 like
Komment
-
Arra számít ,hogy akad valami balek,
Ne feledd mi mind "balekok" vagyunk
Mindegyőnk olyanra költ ami többe kerül mint amennyit kapnánk érte. Legalább is Magyarországon.
Persze az érzés az ami megfizethetetlen.
De ha valaki érez a vágyott tárgy iránt nevezzük Őt hozzáértőnek, úgy úgy is megfizeti....
- 1 like
Komment
-
Javaslat, az apróval kapcsolatban !
A korrektebb ,és átláthatóbb kereskedés elérése érdekében ,szeretném javasolni a következő változásokat.
- kötelező legyen megadni árat ! Ha a sumákolás miatt 1 ft a megjelöl összeg, akkor annyiért legyen köteles odaadni az alkatrészt.
- továbbá, csak olyan hirdetés jelenhessen meg, ami VALÓS teljes névvel, és címmel van ellátva. Elegem van belőle, hogy az összes sumák nepper, ( tisztelet a kivételnek )! kamu neveken, és címekkel hirdeti magát.
Akinek nincs félni valója, az nem fogja titkolni a nevét ! Aki meg sumákól, az ne rontsa a veterán apró hírnevét. Sajna a tapasztalat mondatja velem, hogy a kamu neveket használó árusokról, előbb-utóbb kiderül, hogy szarháziak ! Aki ezeket a változtatásokat nem hajlandó elfogadni, annak nyilván oka van rá, és legyen kizárva a piactérről.
A tiszteséges kereskesdést pártolók kérem támogassák az ötletemet TZ felé is !
- 7 likes
Komment
-
Bizony mondom néktek , nincs szebb mint a magyar nyelv ...
És nincs agyafurtabb mint egy ügyes eladó ....
CZ150 ritka
- 2 likes
Komment
-
..hát csak az hogy ritkának nevezni egy ügyes mester kezemunkáját ---tulajdonképp nem elitélendő . Egy kis cső , egy kis csepel sárvédő , egy kis fantázia ...
Gyakorlatilag a kormány bilincsen kívül , talán két db vas használható ( ha csak valaki nem épít egy OT -s motort köré -mert ugyi biztos 30 évvel ezelött alakították át --aztán ha még kerül valami gyűrött fotó is --minden sinen van .. )az egészből
Pusztán azon gondolkodtam el , hogy mit szeretne kapni ? --" valami HASONLÓAN ritka Csepel , Pannónia alktrész "-- esetleg központi rugós kiscsepel vázat ? vagy rezonátorosra alakított buzogány dobokat ?
- 4 likes
Komment
Komment