Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

...ja ismerem az anyagbeszerzőket ---nem lehetne egy kicsit vastagabb a számla ...??? hogy mindenkinek jó legyen ?

Komment

Én a következő képpen látom a Jawa dolgot !A motor nem a Hubáé, hanem valami haverjáé. Erre utal az is, hogy nem a szokásos székelykapus háttérben van fotózva. Szóval a ( szerintem Cseh, vagy Szlovák ) haver ,árulja a masinát. Huba rákattant a témára, és megegyezett az a tulajjal, hogy X fizetőeszköz kell neki érte, a többi a tied. Vélhetően az X már akkora összeg, hogy a " járulékkal együtt " már nem meri kiírni, ebből adódik a " hozzáértőknek " duma. Arra számít ,hogy akad valami balek, aki erre gyűjt 20 éve, és most rácuppan a lehetőségre, egy " komoly " ajánlattal. Tévedés lehetősége fenntartva, és elnézést Hubától, ha tévedtem !

Komment

Úgy látom hogy ha kiírta volna az árat egyrészt nem kapott volna annyi telefont, másrészt nem jött volna létre az utolsó két oldal a témában.
        A "hozzáértőknek" szöveggel csak próbálta a hülyéket redukálni.

Komment

Arra számít ,hogy akad valami balek,

Ne feledd mi mind "balekok" vagyunk
          Mindegyőnk olyanra költ ami többe kerül mint amennyit kapnánk érte. Legalább is Magyarországon.
          Persze az érzés az ami megfizethetetlen.
          De ha valaki érez a vágyott tárgy iránt nevezzük Őt hozzáértőnek, úgy úgy is megfizeti....

Komment

Azért megvan az a székelykapu...
            Click image for larger version

Name:	78630.jpg
Views:	1
Size:	36.1 KB
ID:	148028

Komment

Azért megvan az a székelykapu...
              Időközben hazatolta ! Én mondtam, hogy :
              Tévedés lehetősége fenntartva,
              Emlékeim szerint eleinte, egy szekciónált kapu volt a háttér !

Komment

Javaslat, az apróval kapcsolatban !

A korrektebb ,és átláthatóbb kereskedés elérése érdekében ,szeretném javasolni a következő változásokat.
                - kötelező legyen megadni árat ! Ha a sumákolás miatt 1 ft a megjelöl összeg, akkor annyiért legyen köteles odaadni az alkatrészt.
                - továbbá, csak olyan hirdetés jelenhessen meg, ami VALÓS teljes névvel, és címmel van ellátva. Elegem van belőle, hogy az összes sumák nepper, ( tisztelet a kivételnek )! kamu neveken, és címekkel hirdeti magát.
                Akinek nincs félni valója, az nem fogja titkolni a nevét ! Aki meg sumákól, az ne rontsa a veterán apró hírnevét. Sajna a tapasztalat mondatja velem, hogy a kamu neveket használó árusokról, előbb-utóbb kiderül, hogy szarháziak ! Aki ezeket a változtatásokat nem hajlandó elfogadni, annak nyilván oka van rá, és legyen kizárva a piactérről.
                A tiszteséges kereskesdést pártolók kérem támogassák az ötletemet TZ felé is !

Komment

Alapból kizártál!
                  Egyébként pártolom az ötleted,de én a cserére utazom!
                  "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Teljes mértékben egyetértek Mir-Murral. Bár én a párom nevén hirdetek (bénaságom) Majd valami hozzáértővel korrigáltatom. Csak mert én is jobban érezném magam.

Komment

Alapból kizártál!
                      Miért ? Van valós neved, telefonszámod, és élő email címed ! A csere egy más kategória, de esetleg ott is lehetne csereértéket feltüntetni.

Komment

Bizony mondom néktek , nincs szebb mint a magyar nyelv ...
                        És nincs agyafurtabb mint egy ügyes eladó ....

CZ150 ritka

Komment

Naaaaa, légyszi-légyszi, a kedvemért fejtsd ki, mert nem igazán értem.

Komment

Ez egy "jubíleumi"darab..

Komment

..hát csak az hogy ritkának nevezni egy ügyes mester kezemunkáját ---tulajdonképp nem elitélendő . Egy kis cső , egy kis csepel sárvédő , egy kis fantázia ...

Gyakorlatilag a kormány bilincsen kívül , talán két db vas használható ( ha csak valaki nem épít egy OT -s motort köré -mert ugyi biztos 30 évvel ezelött alakították át --aztán ha még kerül valami gyűrött fotó is --minden sinen van .. )az egészből

Pusztán azon gondolkodtam el , hogy mit szeretne kapni ? --" valami HASONLÓAN ritka Csepel , Pannónia alktrész "-- esetleg központi rugós kiscsepel vázat ? vagy rezonátorosra alakított buzogány dobokat ?

Komment

Írta a hirdetésben..Van aki az egyedi dolgokat kedveli,gyűjti.A párom is ilyen,azé kellek neki én...

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X