Én is hallottam róla, hiszen nem olyan messze lakom tőle, és komoly, elismert veteránosról van szó!
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón
Collapse
X
-
Eladó Pannonia p21 - Képes Motor
Ilyenkor eszembe jut ( Elnézést kérek a márka, rajongásig szeretőitől) hogy milyen vas jönne ki belőle ( mármint a hirdetett árból) ami még hosszú távon, nagyobb beavatkozás nélkül, motorozható?
Majdnem fellelt állapot, - ahogy elnézem....majdnem.
Komment
-
Csak az a baj ezzel, hogy ennyiért jobb állapotú és konstrukciójú, szebb motorokat lehet venni a '70-es évek kínálatából. Persze a világ fejlettebb részének országaiban gyártottakat.
Csak hogy a veteránozás az érzelmekről és nem a józan észről szól
Én sem venném meg de ha lett volna a családban régen, biztosan "verekednék" érte...
- 4 likes
Komment
-
Ez nem is drága.Everything is better when you decide you don't care.
- 5 likes
Komment
-
"kiegészítőjének tartozéka " Ezt is bevehetnénk az aranyköpései közé !http://veteranapro.hu/vaz-reszei/559...lla-nem-ismert
- 6 likes
Komment
-
Szervusztok!
Nem a Coli kapcsán,de én már lassan undorodok benézni a veterán apróra.Úgy néz ki lassan az egész,mint egy licitálós ócskavas kereskedés.A fentieken kívül,nagyon felkapott különböző mókás álnevek alatt egymás áruinak és személyének leócsárolása.
Az utóbbi időkben csalódást okozott nekem az apró,mely az elején igen jól indult és tulajdonképp,az hozott engem a fórumra,melyet ezúton is köszönök.
Úgy gondolom,hogy az oldal üzemeltetőjének át kellene gondolnia,hogy mit enged meg,a hirdetésekben és a hozzászólásokban!Minden hirdetésben elvárható lenne egy konkrét vételár közlése,amely akár csillagászati is lehetne,legfeljebb nem szaladnék "felakasztani a futót",vagy aki egy jelképes árat ad meg,az adja is oda annyiért.
Függetlenül a fentieken,azért a Veterán Apró is a szívem csücske,hiszen értünk van és ezért köszönet,de valahogy egy kissé félrement.
Üdvözlettel:Che
- 12 likes
Komment
Komment