Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Én is hallottam róla, hiszen nem olyan messze lakom tőle, és komoly, elismert veteránosról van szó!

Komment

Nos, akkor elnézést kérek mindenkitől! Bocsánat!

Komment

Kedves Pasetta!

Ritkán tetszett nekem egy mondat,a hozzászólások között,mint tőled a fenti.Nagy szó az egy embertől,hogy le tudja írni,hogy "bocsánat" és ezért minden tisztelet megillet téged,-köszönöm.

Üdvözlettel:Che

Komment

Egyetértek Che, mostanában már sajnos ritka erény az alázat, az elismerés, a beismerés...

Komment

Eladó Pannonia p21 - Képes Motor

Ilyenkor eszembe jut ( Elnézést kérek a márka, rajongásig szeretőitől) hogy milyen vas jönne ki belőle ( mármint a hirdetett árból) ami még hosszú távon, nagyobb beavatkozás nélkül, motorozható?

Majdnem fellelt állapot, - ahogy elnézem....majdnem.

Komment

Ez nem is drága. Ennél a típusnál szint reális ár. Pár hete árultak egy szinte ugyan ilyen állapotút 560000-ért.
              Egy napon belül elvitték...

Komment

Csak az a baj ezzel, hogy ennyiért jobb állapotú és konstrukciójú, szebb motorokat lehet venni a '70-es évek kínálatából. Persze a világ fejlettebb részének országaiban gyártottakat.

Komment

Csak az a baj ezzel, hogy ennyiért jobb állapotú és konstrukciójú, szebb motorokat lehet venni a '70-es évek kínálatából. Persze a világ fejlettebb részének országaiban gyártottakat.
                  Ez igaz.
                  Csak hogy a veteránozás az érzelmekről és nem a józan észről szól

Én sem venném meg de ha lett volna a családban régen, biztosan "verekednék" érte...

Komment

Ez nem is drága.
                    Én nem vagyok nagy Pannónia rajongó, de ha ennek a motornak eredeti a fényezése és a kárpitozása, én bizony megvenném, ha lenne felesleges pénzem. Jó kiállású, egyben van, és ha nem rontjuk el egy értelmetlen felújítással, öt-tíz év alatt felmegy az ára egymillióra is. Ami tulajdonképpen mindegy, viszont addigra mutatóba is alig marad ilyen eredeti állapotban megőrzött példány.
                    Everything is better when you decide you don't care.

Komment

de ha lett volna a családban
                      Valakinek nem volt P-20 as a családban ? Tudok egyet véletlenül !Click image for larger version

Name:	SAM_0759.jpg
Views:	2
Size:	194.3 KB
ID:	148517Click image for larger version

Name:	SAM_0760.jpg
Views:	2
Size:	194.5 KB
ID:	148518

Komment

Hogy kép is megmaradjon az utókornak az 590 ezres motorról:

Click image for larger version

Name:	98479.jpg
Views:	1
Size:	40.6 KB
ID:	148519Click image for larger version

Name:	51088.jpg
Views:	1
Size:	39.0 KB
ID:	148520
                        Everything is better when you decide you don't care.

Komment

Mir-Mur őrizd rendesen! Egyre ritkább.

Komment

"kiegészítőjének tartozéka " Ezt is bevehetnénk az aranyköpései közé !http://veteranapro.hu/vaz-reszei/559...lla-nem-ismert

Komment

coli már lassan új nemzetiséggé fejlődik. Még 1-2 év és pont annyira nem fogjuk érteni, mint a kínaiakat.
                              "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                              "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Szervusztok!

Nem a Coli kapcsán,de én már lassan undorodok benézni a veterán apróra.Úgy néz ki lassan az egész,mint egy licitálós ócskavas kereskedés.A fentieken kívül,nagyon felkapott különböző mókás álnevek alatt egymás áruinak és személyének leócsárolása.

Az utóbbi időkben csalódást okozott nekem az apró,mely az elején igen jól indult és tulajdonképp,az hozott engem a fórumra,melyet ezúton is köszönök.

Úgy gondolom,hogy az oldal üzemeltetőjének át kellene gondolnia,hogy mit enged meg,a hirdetésekben és a hozzászólásokban!Minden hirdetésben elvárható lenne egy konkrét vételár közlése,amely akár csillagászati is lehetne,legfeljebb nem szaladnék "felakasztani a futót",vagy aki egy jelképes árat ad meg,az adja is oda annyiért.

Függetlenül a fentieken,azért a Veterán Apró is a szívem csücske,hiszen értünk van és ezért köszönet,de valahogy egy kissé félrement.

Üdvözlettel:Che

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X