Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Ugyan nem Veterán apró, de a Willhabenen egy honfitársunk az alábbi szöveggel hirdet horribilis áron egy 477/1-est .
    Sztem a fordítás a Google translate gyöngyszeme

Ich biete mich es zum Verkauf JAWA Cz 175 Sportarten tippt meinen Veteranmotor. Mit völlig Fabrikstaat. Jede Art der Modifizierung ist auf den Motor gestoßen. Sein Polieren ist Fabrik. Sein Motor berührte es. Wenig sind mit einem verschonten Staat mit einem Kilo-Meter. Der Motor hat alle seine Dokumente in den Verkehr zu einem Platz. Mein sprache ist ungarisch. Ich antworte auf eine SMS mit dem Vergnügen, wenn die Absicht ernst ist. Der Preis ist Abkommenbild.
    Utoljára szerkesztve a következő által: Ba701; 2016 ápr. 11, 17:59.

Komment

Ez jóóó... Egy ismerősöm német tanár, mesélt pár jó dolgot. A feladatban a haladni szót a tanuló huszárosan úgy fordította, hogy fishgeben... Hal adni...

Komment

Köszöntsük "coli - C+É - gábrás" legújabb névválasztását ! Lehet hogy megint megfenyegetett valakit ? http://veteranapro.hu/vegyes-alkatre...rtozekai-dutra

Komment

Ahogy nézem Colinak mindig fog teremni a MÉH telepről motyó, vagy vashulladék.

Komment

Komolyan mondom, olyanok vagytok mint az iskolások. Kipécéztétek a furcsa srácot az osztályból, szekáljátok, aztán meg röhögtök rajta ha elborul az agya... és emiatt mégjobban szekálni kezditek.

Ha nem lennének olyanok, mint Coli, egy csomó érték már nem létezne. Érdekes módon én tisztázni tudtam vele a nézeteltérést (amit valójában csak ő vett annak, de ez most mindegy).
            Everything is better when you decide you don't care.

Komment

olyanok vagytok mint az iskolások.
              Írtam egy választ, DE TÖRÖLTEM ! Nem szeretnék " iskolásnak" tűnni. Majd privátban mesélek a védenced hozzáállásáról.

Komment

DE TÖRÖLTEM !
                Nem volt rá szükség, nem tartalmazott semmi olyat amit ne írtunk volna le már jó párszor erről a kitűnő kereskedőről.

Komment

mir-mur, Tiszakeszin kibeszéljük magunkból. OK? Nem akartam én megbántani senkit, csak tele van az internet a mai iskolások sztorijaival és azok következményeivel - és ez is valami hasonlónak tűnik. Tudom, nem volt ez máshogy régen sem, csak akkor ezek a dolgok nem kerültek nyilvánosságra.
                  Everything is better when you decide you don't care.

Komment

Szervusztok!

Csak nagyon "vékony és halvány betűkkel" merem leírni,-de a vonatkozó témában vissza kell olvasni a hozzászólásokat és akkor esetleg kiderül,hogy a delikvens "pécézett" ki minket.Javaslom mindjárt kedvenc kereskedőnk első hozzászólásával kezdeni!

Üdvözlettel:Che

Komment

Romet Ingyen! ( csak a házhozszállításért kell fizetned!) - Ráckeve, Pest

Micsoda marketing! Tetszik!

Komment

Viszont elég elfogadható kiszállítva az ára , számoljatok csak .

Komment

Gondolom 10 km- re tőle senki nem lakik.
                          "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                          "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Én mondjuk azt néztem ha pl. 100 km távolságra viszi ( 0-200 km ) ......

Komment

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              Viszont elég elfogadható kiszállítva az ára , számoljatok csak .
                              És Te elutalnád előre az árát???
                              Lehet ez a csali??

Komment

Nem kell elutalni és megtekinteni! A vevőnek kell a szállítást megoldani, küldeni kell érte egy futárt és a szállító cégnek kell kifizeni KIZÁRÓLAG a cég szállítási tarifáját!

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X