Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón
Azért itt már komolyan kellett wikipédiáznom, hogy összerakjam a mozaikot. Azt hittem, hogy a veteránaprós Don Dokken volt egy 80-as évekbeli magyar metál zenekar énekese, de nem, és az is kizárt, hogy Magyarországra vonult volna vissza. De akkor kit fed az álnév? F. Attilát, aki Dokken rajongó? Mondjuk, ha olyan cuccokban jár, mint a klipben a figurák, akkor én sem bíznék meg benne.
Everything is better when you decide you don't care.
BeéeMWé blokk...
Pár ezek kilométerrel keletebbről jött ez.
Még volt annyira gondos az eladó, hogy a hengerre feltette a két plussz hengerfejet, hogy az azonosító számok ne látsszanak. A bal henger alatti részről mért is nincs fénykép? Megmondom én, akkora csillagok vannak rajta, mint az Alpha Centauri. A karbik is oroszok am. Korai 4 számos M-72 blokk. BMW R-71 ből nagyon kevés készült, több van már Uralból átépített BréeMWéből. A lengyelek ezt nagyiparban űzik. Hátsó csomóponti lemez kiflexxel, és lehet eladni a németnek, mint bajor gépet. BMW R 71 blokk eladó.
"When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
Komment