Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

http://veteranapro.hu/szolo-motorker...2-izs-49-elado
    Amelyik motor már úgy indul, hogy a váz nem fekete...nehéz elképzelni hogy szép legyen!
    Talán akad kivétel !
    Utoljára szerkesztve a következő által: mir-mur; 2016 nov. 06, 09:06.

Komment

Szerintem nem szép. De legalább ocsmány.
      Ennyi átalakítást magának csinál az ember, nem eladásra váró motoron!
      Félkész állapotban egész szépnek tünt!

Engem igazábol csak a fordítva berakott elsővilla és kerék zavar benne!

Komment

Napjaink veterán felújítós világára nagyon passzol ez a jelenet:

1:05:37:
        https://www.youtube.com/watch?v=RhzHUBw7KEg

Most azt fogjuk egy kicsit játszani, talán először a küldetésünk alatt, hogy mindenki azt csinálja, és csak azt csinálja, amihez ért!

Komment

OK-OK, a "színrefújt" váz is jó!

Komment

Eladó használt PANNONIA TLF, 1959-es

érdekes hirdetés, külön figyelemre méltó az eladó kommentje a motorhoz, a vételár és a lemezcsavaros táblafelfogatás, a nem rá való kmóra, kipufogó, a gazdag csíkozás, stb, nagyon elfogult az eladó a portékával, de félek, csalódott lessz

Komment

Van aki a portékára rászámolja a tárolás díját is.

Komment

Nem kell félni. Ez a típus nem lesz csalódott. Sértődött lesz. Ez várja a lószarra a legyet és valójában nem eladni akar, hanem villogni. Különben kevésbé irreális árat ír ki.
                Végül is különleges típus a nyomtatott évszámmal és az 5/0060 motorkóddal. Nálam legalább is TLF9/03xxxx vagy hasonló van.

Komment

Na , azért másokkal is van baj : Mávaut különjárat tábla Ikarus , vagy csak nem vagyok tisztában .........?

Komment

vagy csak nem vagyok tisztában ...?
                    Ez alapján a buszmegállód 1 milliót ér.

Komment

Főleg ha mellé rakom már végre a szemétkosarat és a padot . majd tavassazal .

Komment

Én szívesen jelentkezem
                        elado Csepel 125/49

Komment

Mekkora király lehet ráeszmélni hogy: Nem vót nekem valami öreg Csepelem? Hová is tehettem???

Komment

Ilyen nincs,-vagy ha mégis van az akkora balfékség mind a két féltől,ami irrealitás.Mivel az emberi ravaszság és pénzéhség felülmúlhatatlan,-mélyebben kell keresni ennek a hirdetésnek a valódi okát.

Üdvözlettel:Che

Komment

Hallottam olyanról, hogy valaki elvitte javításra a motorját, majd amikor kiderült, hogy mibe kerül inkább nem ment érte.
                              Mondjuk az a párezres kategória volt.

Komment

-mélyebben kell keresni ennek a hirdetésnek a valódi okát.
                                Ismerek olyan neppert, akinél ottmaradt a kifizetett motor. A vevő nem vitte el azonnal, aztán váratlanul megbetegedett. Az örökösök meg nem tudtak róla !

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X