Tudok olyan esetet ahol kifizették egy Jaguár teljes restaurálását , elkészült , aztán 6 éva ött rohad az udvaron letakarva .....
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón
Collapse
X
-
Már megéltem én is ezt -azt .... De az mostanra gyanús , sőt vérnyomás növekedéssel jár , amikor a majdnem kész állapotban lévő , és már egy kisebb vagyont érő alkatrészeket és k. sok munkát elnyelt vasat vizuáló gazda közli :
" - Ráérsz , ne siessünk vele ! "
Akkorra már nem is sürgős .... De az is kiveri a biztit , amikor sürgősen megcsináltatja , ki is fizeti , majd közli hogy hagy maradjon még egy kicsit , mert amúgy is más dolga van , vagy nem tudja most hova tenni . Én meg tárolgassam , vigyázgassak rá , kerülgessem , rakosgassam... de ha kib@szom az udvarra ,meg megsértődik , hogy tudom -e én azt "mennyibe vót ? "
- 8 likes
Komment
-
Kecskemét közelében egy gépműhelyben van egy elég méretes tábla,nem biztos,hogy szó szerint tudom idézni. " A munkára átvett alkatrészeket elkészültük után egy hónapig őrizzük,utána kidobjuk. Kérem ennek tudatában reklamáljanak. Szerintem korrekt...minimum egy telefon,hogy hamarosan,akadályok miatt kicsit később.stb. Nálam is kerestek egy brigs törött motort 6 év után,hogy sikerült-e? Mostani költözéskor az ilyem rajtam maradt kerülgetni való szrokat kidobáltam. fűkaszát,fűnyírót,egyéb apróságokat ott hagytam a garázsban.. mondtam nem az enyém,ha nem jönnek érte használjátok. És még sok kellemes történetem van amiket nem szivesen idézek fel,de jó lecke volt. Persze így utólag.. ez a röhögés magamnak...magamról..
- - - Updated - - -
6 éva ött rohad
- 9 likes
Komment
-
Amikor anno a Spitfire-hez vettem alkatrészeket a Bastuck cégnél egy ilyen állt az eladótérben - ugyanis ők foglalkoznak ennek a típusnak az alkatrészeivel...
ARTIKELANSICHT | BASTUCK & Co GmbH - Edel. Stahl. Stark.
Komment
-
Körülnéztem kicsit , -drága . Kb 14 000 euró , ennyiért egy használható majdnem szép-jó állapotut be lehet szerezni . De had próbálkozzon . soha nem lehet tudni
http://veteranapro.hu/szemelygepkocs...0-vinyltetovel
Komment
-
Szegény Coli ! Itt nem olyan nyájasak vele mint a Fórumon !https://www.facebook.com/groups/szer...p.adok.veszek/
Komment
Komment