Az ár valóban irreálisan magas, de összehasonlításképpen nem vehetünk alapul egy felújított motor árát, hiszen a meglévő motorok közül bármelyiket fel lehet újítani, míg 0-kilométeres, eredeti csomagolásban az egyedi...Itt az árat licitnél nagyjából az határozza meg, hogy van-e két "őrült" aki képes bármit megadni érte, és nyomni egymásra a licitet...Ha még egy tucat ilyen motor a piacra kerülne, az utolsóé ára már jóval alacsonyabb volna.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón
Collapse
X
-
Ha már Jawa...
tegnap volt egy gyári szélvédő 353-354 vagy 559-360 típusra, nem figyeltem meg jól a konzolokat, (egyébként a tartókkal és tükörrel, élvédővel és gumigyűrűvel a lámpatesthez)szóval elegáns darab volt, nem sokat nyújtózott az oldalon...
szóval klassz volt, jó látni még ilyen alkatrészeket, tartozékokat, gyári kiegészítőket...
- 1 like
Komment
-
Hogy folytassuk a "fölösleges szövegek a hirdetésekben" sorát (szeretett motorom):
Én is felteszek valamit - indokkal. Alig használt télikabát pszichoszociális hátrányom miatt eladó.
Valahol láttam már egy listát, hogy átlag vásárló mit kérdez. Ebben volt:
- Miért adod el?
- Mert annyi van bmeg, hogy belefulladok.
- Akkor kérek kettőt.
- Csak ez van.
- 7 likes
Komment
-
Ha már Jawa...
tegnap volt egy gyári szélvédő 353-354 vagy 559-360 típusra, nem figyeltem meg jól a konzolokat,
Ha lenne repedt is, egyszer megtaláltam:Pesten egy cég vákummal minta után legyártja."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 2 likes
Komment
-
Igen, az egyik repedt volt...
A gyári óriási felület, úgy tapasztaltam meg, hogy alaposan megakasztja a tempós haladást, különösen, amikor élénkebb a szélmozgás. Volt egy repedt darab korábban a gépemen, ráfúrtam a repedésre és nem szaladt tovább sérülés. Kassán lehet kapni utángyártott változatokat, állítólag kevésbé érzékeny a napfényre, rugalmasabb anyagú, nem reped szanaszét. Németországból hoztam egy mra (füstös) szélvédőt régen, azt használtam egy darabig, esőben szépen eltolta a vizet a sisak fölé. Az jó volt még benne, hogy a felső széle felett szabad kilátást adott kényelmes vezetési helyzetben.
- - - Updated - - -
ja, és egy számosan lehet variálni, emelni, süllyeszteni, dönteni...
- 5 likes
Komment
-
Az jó volt még benne, hogy a felső széle felett szabad kilátást adott kényelmes vezetési helyzetben."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 2 likes
Komment
-
Eladó 2 hengeres, motoros simson s51 alkatrésznek - Mád, Borsod-Abaúj-Zemplén
Igaz, nem az "aprón" volt, de érdekes hírdetés... legalábbis az összeépítés formája...
- 2 likes
Komment
-
Lemezjáték eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Komment
Komment