Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Az jó volt még benne, hogy a felső széle felett szabad kilátást adott kényelmes vezetési helyzetben.
    Ez a lényege,nem zavar és véd!Azért a gyári kicsit jobban illene hozzá! A tempólassításról annyit,én azért jobban "befogom"a szelet!
    "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Eladó 2 hengeres, motoros simson s51 alkatrésznek - Mád, Borsod-Abaúj-Zemplén

Igaz, nem az "aprón" volt, de érdekes hírdetés... legalábbis az összeépítés formája...

Komment

Az emberi leleményesség nem ismer határokat.... Vagyis most hogy a francba magyarázzam ki magam a rendőrnél?

Komment

Vagyis most hogy a francba magyarázzam ki magam a rendőrnél?
          Hogyan jutsz el odáig,hogy menni is tudj vele?

Komment

Ma is tanultam valamit. A kopogásos égés fránya dolog.
            Click image for larger version

Name:	Képkivágás.PNG
Views:	1
Size:	550.5 KB
ID:	151436

Ilyet már én is láttam. Csúnyán kopogtak a szelepek a Lada hengerben.
            Click image for larger version

Name:	F2150016.jpg
Views:	2
Size:	193.9 KB
ID:	151437

Komment

Ez a betegség szokott előjönni a több km.-t futott Suzuki 1.3-as motornál is ha hidegen megpörgetik! Kölcsön adtam és úgy hozták vissza / bele költözött a falusi cigó kovács a motorba!/

Komment

Csepel 250:

http://veteranapro.hu/index.php?page=item&id=7719

Komment

Lemezjáték eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  Nekem úgy tűnik mintha a két blokkfél se egyezne...

Komment

"U" egyáltalán? Annak, mint ha a henger baloldali részéből jönne ki az egyik kipufogócsöve...

Komment

"U" egyáltalán? Annak, mint ha a henger baloldali részéből jönne ki az egyik kipufogócsöve...
                      Az a hirdetésbe is bene van hogy egy dugattyús. Tehát a kurrens részek, a henger, hengerfej, főtengely hiányzik.
                      A blokk meg sokban nem különbözik, azt szokták is átalakítani...

Ez kb egy egyhengeres blokk, arany árban.

Komment

Egy ismerősöm (aki kicsit nepper) egy henger és főtengely egységet 600e Ft-ért adott el U Csepelhez. Hüledeztem is rendesen.

Komment

Halló, itt vagyok ?.......................

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                          Working...
                          X