Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

kollarg eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Eladó használt PANNONIA TL Csepel 250
    Hát ez most pofon vágott az első elég szépen egyben van, bár van rajta egy két nem oda illő, de azért korrekt és még az ára sem annyira egetverő
    A másik se kutya de azt már nagyon egyedivé tették főleg a 250-es mz dobozzal, bár van azon is jócskán cukor alkatrész amiért a megszálott TL-esek harapnának, de akár még a TLT-sek is.

Komment

OdinHEM eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      a megszálott TL-esek harapnának, de akár még a TLT-sek is
      Sőt, ha az embernek T5-öse van akkor is elgondolkodik. Pont van itthon kisméretű "munkábajárós" autó amitől szabadulnom kellene...
      There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

Itt van egy ember aki "meg unt" valamit, vagy az életét vagy a szerelést vagy a 'tütymörgést' vagy ezt a két szép motort!
        Ural/Pannonia csere!
        A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/

Komment

-t5- eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Itt van egy ember aki „meg unt” valamit, vagy az életét vagy a szerelést vagy a 'tütymörgést' vagy ezt a két szép motort!
          Ural/Pannonia csere!
          Szerintem az életét unta meg. Aki intruderre akar cserélni 2 ilyen szépséget az szerintem fára akar felcsavarodni.. Vagy nemtom, de ha nekem lenne 1 a felsorolt "áhított" motorok közül akkor lazán elcserélném.

Komment

Blackmumus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Szerintem az életét unta meg.
            Be kell vallanom én meg gyorsaságikat nézek. Igaz nem Pannonia helyett, hanem mellé, 600 és 1000 ccm között...

Komment

Be kell vallanom én meg gyorsaságikat nézek. Igaz nem Pannonia helyett, hanem mellé, 600 és 1000 ccm között...
              na de az megint más. Így feltételezhetjük, hogy nem ment el az eszed, csak érdeklődsz más iránt is.

Amúgy még ha ütött-kopott "fellelt" motorokat akarna elcserélni megérteném, de így hogy ráköltötte a fél vagyonát a felújításra, meg a fél életét a szerelésre...

Komment

Blackmumus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Szerintem az életét unta meg. Aki intruderre akar cserélni 2 ilyen szépséget az szerintem fára akar felcsavarodni.. Vagy nemtom, de ha nekem lenne 1 a felsorolt "áhított" motorok közül akkor lazán elcserélném.
                Beszéltem a sráccal egy éve kb, akkor is árulta az Uralját...vagy 600k körül...Nagyon sok minden összejött neki azzal a motorral.Sajnos ő is beleesett abba a csapdába, hogy túlértékelte azt a motort ...Ezek a szovjet csatalovak megválogatják a gazdájukat.
                Úgy tudom előtte Pannóniákkal foglakozott, az Ural egy meglátni-megszeretni gép volt...ráadásul csopperé volt alakítva, igy sokban volt neki a visszaalakítás...És azóta sorra jöttek a szokásos orosz apróságok, amik idegesítőek tudnak lenni.
                Én is éreztem már néha azt, hogy ottrohadjonmeg, bedűtömazárokba, csapjonbeleaménkű, énhazanemtolom XD
                Nagyon úgy tűnik nekem,hogy az orosz motorjával mindenki személyreszabott feladatokat és keresztet kap :S
                Végülis megértem, hogy úgy gondolja, hogy most már motorozni akar, nem szerelni.
                Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2012 máj. 30, 22:17.
                kollarg, Intrepid és 2 további látogató kedvelte ezt.
                "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Komment

Meg ugyebár hiába költ akármennyit rá, akkor is Ural marad csak...És egy szint után bármilyen jó is a vas, nem fogják érte megadni azt az árat sajnos, amibe neki került a felújítás. Két választása van: nála marad, és pofátlanul olcsó árakért kérik tőle minden alkalommal, vagy vagy eladja, és nagyon sokat bukik a dolgon. A cserével jól tud kijönni szerintem...én szurkolok neki, hogy sikerüljön amit akar, és a motorja hasonló rendes lelkiismeretes gazdihoz kerüljön mint ő volt...
                    "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                    "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      nem fogják érte megadni azt az árat sajnos, amibe neki került a felújítás
                      ez színte minden veteránra vonatkozik...

Komment

Ezzel meg az a problémám, hogy iszonyatosak a költségek!
                        Van egy ismerősöm akinek van (vagy már nincs) egy 200 LE körüli motorja, a múlt évben fizetett rá 53.000,- teljesítményadót és 6 hétvégén tudott vele menni cirka 3000 km-t. Ehhez azért már át kell gondolni a dolgokat! Nehogy a család életminősége rámenjen a hobbinkra!
                        Che kedvelte ezt.

Komment

múlt évben fizetett rá 53.000,- teljesítményadót
                          bőven elég egy 600ccm-es motor is, azokkal is lehet már haladni, ha meg száguldozni akar az ember, akkor úgyis Pannóniára ül! tavaly volt 22e körül a 600as (127LE) mocimra a teljesítményadó, még akkor vettem, amikor a teljesítményadó leánykori neve súlyadó volt, és évi 2e volt ugyan erre...
                          Che kedvelte ezt.

Komment

Ehhez azért már át kell gondolni a dolgokat!
                            Na igen... Volt itt egy Dunántúli motorkiállítás és vásár nevű rendezvény, ami abból állt hogy voltak kiállítók, meg egy vezetéstechnikai csapat. Mivel nem nagyon volt érdekes, így főleg a parkolóban nézegettük egymás gépeit pl. egyetemi csoporttársaimmal.. A lényeg: a T5H éves költsége nevetséges egy 750-es Kawához képest. A biztosításom az extra adóval 7000/év, teljesítményadó 1700/év, a gumik több szezonra jók és így tovább. Nekik ha csak két szett gumi fogyna el egy szezonban annak az ára is betakarná a Pancsi anyagi vonzatát nagyjából...

Komment

A biztosításom az extra adóval
                              Sőt, egy smkp kötelezője többe kerül, mint egy Pannóniának, igaz arra nem kell teljesítményadót fizetni (ha jól tudom)...

Komment

ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                A DragStar-t azért meg tudnám érteni .
                                Igaz, hogy ez nem az!

Ő is látványosság volt egy "pillanatra" Agárdon! Én tátott szájjal, ApaE már "megszokásból" vetettünk rá egy-két pillantást! Jagdtigger meg nem ment bele a cserébe!

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X