Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

majdánka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Igényeseknek eladó a képeken látható,
    Hát nem meg mondták hogy igényesnek ! Ti, ( és én is ) mind igénytelenek vagytok.
    korompaiistvan, joker és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Tamás78 és majdánka kedvelte ezt.

Komment

Tisztelt Tamás 78!
        Azt a sort a bemásolás során nem töröltem, elnézésed kérem, semmiféle pejoratív nincs mögötte, egyszerűen csak véletlen volt.
        A hirdetésedet épp most néztem meg az előbb, szerintem korrekt.
        Mentségemre szóljon, hogy most csináltam ilyen bemásolást először. ÉS elég sügér vagyok az ilyenekhez.
        Üdv.: Majdánka.
        korompaiistvan, OdinHEM és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

majdánka,
          Semmi gond !
          Csak ,feltettem magamnak a kérdést ,hogy ha ezért ez sok akkor mennyiért hírdessem ? 500 ft /db ? Azért ,hogy azonnal elkeljen ? Másnap meg lássam ,hogy hirdetik 4 szeres áron ? Akkor inkább maradjon meg !!!!!
          Egyébként ez a 8000 ft is csak irányár ,tehát rejtély ,hogy mennyi a vége !

Komment

Nem tudom, ki mit tapasztalt amúgy, de én úgy veszem észre, hogy Pannónia alkatrészekből nem lehet nagy üzletet csinálni...hónapokig árulgattam, ami nem kell és lassanként tudtam csak eladni egy-egy darabot.
            Nem tudom, miért ennyiért adják ezt a tankot, lehet csak az ingerkeltés a cél.

Komment

Komment

Tamás78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                mennyiért hírdessem ? 500 ft /db ?
                Ha annyi lesz megyek érte!

Komment

BeniP10&P21 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  Ha annyi lesz megyek érte!
                  És fogadjunk ,hogy alkudni sem akarnál !!

Komolyra fordítva :
                  Ha, neked kell, írj egy korrekt összeget és vidd !! (legalább nem látom viszont egy másik hirdetésben !)
                  Utoljára szerkesztve a következő által: Tamás78; 2012 nov. 24, 16:36.

Komment

ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    négy-öt évvel ezelőtt még szinte vadászni kellett a v...án a Pannónia alkatrészeket, később ki lehetett fogni néhány jót is közülük, ma meg szinte a 'csapból' is használt Pannónia alkatrész folyik, némelyik egészen elrugaszkodott áron (vagy állapotban )
                    No, én rászántam az időt és végigfutottam a v...a 20 oldalnyi kínálatán.
                    3 db maradt meg bennem:
                    - TLB burkolatok, 50 ezer fölötti állással (nem tetszik, mit csináljak...azért érdemes lenne rálelni egyre egy sufniban)
                    - szám nélküli P10-es blokk (kis szerencsével gyári összeszerelésű csapágyazással és tengelyekkel minden motorfelújító álma...nekem is az lenne, a saját blokkomat még egyszer használatosnak ítéltem meg és korrekt számbeütő készlet is van a környéken)
                    - imádom, mikor a képen a hirdetett jó állapotú főtengely hajtókarja stabilan mered az égnek.
                    sepy és OdinHEM kedvelte ezt.

Komment

sepy, demeter és OdinHEM kedvelte ezt.

Komment

Hát inkább nincs pénze a veteránosoknak(tudom van kivétel), legalábbis a többségnek, nincs.
                        Ma vettem egy P10 blokkot és korrekt ára mellett kiderült, hogy amire vadásztam mint alkatrészt(P12) pont megfelel, mert a számát kicsiszolták és újraütötték, valójában P12-esé a blokk(ezüst szín, km óra hajtás fogszáma más)Azért a 15 fogas első lánckerék is jelezte, hogy nem szokványos. DE a fura, hogy a motor többi cumója P10-é ,kivéve a kerekek , az 18colos mindkettő , a motor 73 12.havi piros színű.Lehet valami átmenet/keverék? Már a kerekek miatt kérdem, (természetesen még BARUM gumi van az egyiken)
                        Utoljára szerkesztve a következő által: majdánka; 2012 nov. 24, 20:57.
                        OdinHEM kedvelte ezt.

Komment

Hello!

Azt hiszem tudom melyik motort vetted meg a szomszéd településről. Nézegettem én is, de akkor még az ára elég "vad" volt.

Komment

Majdánka, ezt nem nagyon értem...
                            Blokkot vettél vagy komplett motort vettél?
                            Amúgy a 15 fogú kis lánckerék oldalkocsinak van, P12-n 17 fog kell legyen. A ezüst blokkfestést '74-től már T5-ön is használták. '73. 12. hóban P10 már nem nagyon volt P12 meg még nem. Gyújtáskapcsoló helye van a vázbölcsőn?
                            Csak azért írtam le, ami eszembe jutott, mert nekem se tiszta a kép.
                            OdinHEM és majdánka kedvelte ezt.

Komment

No, ez a portéka is létjogosultságot szerzett itt a topicban.

Click image for larger version

Name:	Pannonia P10 esre új henger+dugó!.jpg
Views:	1
Size:	114.4 KB
ID:	133560
                              , majdánka és supermax kedvelte ezt.

Komment

Csak a blokkot vettem meg.
                                Hát momentán nekem sem tiszta, hogy milyen tipus(de a váz az nem P12-é az biztos , de a gazdájánál maradt az biztos)
                                Sándorfalván vettem a blokkocskát.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X