Szerintem árában van, nem sok érte.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón
Collapse
X
-
ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzerintetek mennyit ér akkor egy komplett motor ?
A minap volt egy v....a hírdetés felrakva a jó vételnek tűnő hírdetések közé, 55ért szürke forgalmival, az is egész egyben volt, a tulajdonosi lánc is megvolt, hiába jó vétel, 2x ennyiért árulnak papír nélküli sz@rkupacokat, per pillanat nekem drága, de még bármi lehet... Amúgy itt is felajánlott valaki 15e-t érte, az eladó még nem válaszolt semmit, de erre szerintem nem is nagyon lehet mit mondani.
Komment
-
Ez nem gyenge cucc
Pannónia térdvédőYou can't buy happiness, but you can buy a bike and that's pretty close
Komment
-
Intrepid eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAzért ez a kistrakesz se piskóta, egész jól meg van csinálva...
1 Pannóniát trakeszba főbenjáró bűn!!!!
2 az egész elég összecsapott. Nincs kihajtás, hidraulika, első kerék meghajtás!!!!!! Ennél 100X különbeket lehet szinte minden tanyán látni. Nagyon kreatív a Magyar. Csoda masinákat hoznak össze.:-)))
Amit így utólag nagyon bánok az egy házi szerkezet lesz amit egy hulladéktelepen láttam, és nem hoztam el.:-(((
Látszott az egészen , hogy valaki nagy nagy kedvel, saját részre , és nem az első darabja volt amit gyártott. Szerintem lopott , vagy elhalálozás miatt kidobott darab volt. Kár érte ,biztos feldarabolták.
Ja igen ezzel csak tolatva lehet nagyot húzni.:-))))) Fordítva vannak a gumik rajta.:-((((
Komment
-
Ebből az állapotbol, azért már kell némi szaktudés és típusismeret, hogy motor legyen!
Pannonia TL
Komment
-
nyuszifül eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEbből az állapotbol, azért már kell némi szaktudés és típusismeret, hogy motor legyen!You can't buy happiness, but you can buy a bike and that's pretty close
Komment
-
Igazi kuriózumot találtam. Vajon mennyi lesz a leütési ára?
Indian Power Plus 1000ccV.twin Combination,1917 | eBay
Komment
-
Szervusztok!
Valahogy nekem erről a Simson-ról az jut eszembe,mint Rózsa Sándornak,amikor meglátta a Julist,hogy "hi be csúf".
Üdvözlettel:Chekorompaiistvan és soveny kedvelte ezt.
- 2 likes
Komment
Komment