Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Szerintem árában van, nem sok érte.
    Tamás78 kedvelte ezt.
    You can't buy happiness, but you can buy a bike and that's pretty close

Komment

Attached Files
      Tamás78 kedvelte ezt.

Komment

ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Szerintetek mennyit ér akkor egy komplett motor ?
        Minden annyit ér, amennyit hajlandóak megadni érte, az meg már megint más kérdés, hogy mennyibe került, ki mennyit fordított rá (ha jól látom, akkor a henger-hengerfej nem eredeti, de gondolom ez a legkevesebb ). Amúgy, amennyire én értek hozzá, egyáltalán nem adtad drágán a motort!

A minap volt egy v....a hírdetés felrakva a jó vételnek tűnő hírdetések közé, 55ért szürke forgalmival, az is egész egyben volt, a tulajdonosi lánc is megvolt, hiába jó vétel, 2x ennyiért árulnak papír nélküli sz@rkupacokat, per pillanat nekem drága, de még bármi lehet... Amúgy itt is felajánlott valaki 15e-t érte, az eladó még nem válaszolt semmit, de erre szerintem nem is nagyon lehet mit mondani.

Komment

Ez nem gyenge cucc
          Pannónia térdvédő

Komment

Azért ez a kistrakesz se piskóta, egész jól meg van csinálva...
            barna és joker kedvelte ezt.

Komment

Intrepid eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Azért ez a kistrakesz se piskóta, egész jól meg van csinálva...
              Hmmmm!!!!

1 Pannóniát trakeszba főbenjáró bűn!!!!
              2 az egész elég összecsapott. Nincs kihajtás, hidraulika, első kerék meghajtás!!!!!! Ennél 100X különbeket lehet szinte minden tanyán látni. Nagyon kreatív a Magyar. Csoda masinákat hoznak össze.:-)))
              Amit így utólag nagyon bánok az egy házi szerkezet lesz amit egy hulladéktelepen láttam, és nem hoztam el.:-(((
              Látszott az egészen , hogy valaki nagy nagy kedvel, saját részre , és nem az első darabja volt amit gyártott. Szerintem lopott , vagy elhalálozás miatt kidobott darab volt. Kár érte ,biztos feldarabolták.

Ja igen ezzel csak tolatva lehet nagyot húzni.:-))))) Fordítva vannak a gumik rajta.:-((((

Komment

Ebből az állapotbol, azért már kell némi szaktudés és típusismeret, hogy motor legyen!
                Pannonia TL

Komment

nyuszifül eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  Ebből az állapotbol, azért már kell némi szaktudés és típusismeret, hogy motor legyen!
                  Ezen már én is gondolkodtam hogy, ez igen, ez már kihívás

Komment

Ez már kihívás valóban!! :O Szegény motor szerintem háztáji traktor lehetett.

Komment

Ez elég ritka vas nálunk...Itt nem is volt kapható.
                      Click image for larger version

Name:	11.JPG
Views:	1
Size:	103.7 KB
ID:	133050
                      soveny és kollarg kedvelte ezt.
                      "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                      "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Jópofa masinéria Simson Duo 4/1
                        zsíráf kedvelte ezt.

Komment

A nevével ellentétben nem a Simson cég csinálta csak az alkatrészek Simsoné. Ennek ellenére remek masina!

Komment

Igazi kuriózumot találtam. Vajon mennyi lesz a leütési ára?

Indian Power Plus 1000ccV.twin Combination,1917 | eBay

Komment

A betyár mindenit ...!!! Ez tényleg nem semmi! A végére én is nagyon kíváncsi leszek

Komment

Szervusztok!

Valahogy nekem erről a Simson-ról az jut eszembe,mint Rózsa Sándornak,amikor meglátta a Julist,hogy "hi be csúf".

Üdvözlettel:Che
                                korompaiistvan és soveny kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X