De a legjobb a hozzászóló, aki a méretek iránt érdeklődik Szerintem mindjárt lekérhetné a teljes gyártási dokumentációt.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón
Collapse
X
-
ApaE
-
ApaE
-
ApaE
-
Gyönyörű "gyári" állapotú Star. Annyira gyári, hogy hirtelen nem is tudom hol rejtegették idáig ezt a szép színt..
Star
Az ára se kutya. )
--- Ez még eszembe jutott: ---
motorkami eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEgy kevésbé ismert motorkerékpárra bukkantam a Veteránapró hirdetései között egy Radiorra.
Ilyen nálunk ritkaságszámba menő motorkerépárok mindig arra késztetnek, hogy kicsit körbejárjam a modellt.
Bizony a Google-on keresgetve nem sok derült ki róla. A francia Wikipedia is elég szűkszavú, 1922 és 1955 között gyártottak motorkerékpárokat.
Aztán a képek között keresgélve végül megtaláltam azt a modellt restaurálva, amit a veteránaprón kínálnak:
Ezt az igényesen restaurált motort 1300 euróért kínálták egy francia hirdetőoldalon.
Majdnem olyan, mintha egy Sachs-ot megugrott volna egy grúz kecske (K-55)
Bocsánat azoktól, akiknek fenti mondat sérti a vallási, faji és egyéb meggyőződését..
Ettől függetlenül szép kis motorkerékpár és biztosan ritka is, ha információ se nagyon van róla.Utoljára szerkesztve a következő által: Pirtyesz; 2011 márc. 08, 21:40.
Komment
-
Nekem nagyon tetszik. Kétségtelen, az ötvenes években eléggé egy kaptafára készültek a motorok. Találkoztam már olyan német véleménnyel, hogy a 125-ös Csepel DKW származék. Sajnos, Magyarország nem tartozott a II. világháború után a győztes hatalmak közé, így nem kapta meg a DKW gyártási jogát, dokumentációját, sőt gépsorait, mint a Szovjetunió, Anglia és az USA. A kopirozás akkoriban Japánban fejlődött magas fokra, a YAMAHA első motorkerékpárja az utolsó csavarig megegyezett a DKW RT125-tel.
Mi megvettük a Csepel teherautó liszenszét a Szovjetuniótól vagy saját fejlesztésre szorultunk. Vagy saját magunk fejlesztettünk. Ez viszont nem zárta ki, hogy körülnézzünk a piacon, ki, mit gyárt.
Nincs ez másként ma sem.Utoljára szerkesztve a következő által: motorkami; 2011 márc. 13, 18:51.
Komment
-
Sziasztok!
A hirdetéseket böngészve találtam ezt a TLT Pannoniát. Nem ismerem nagyon a Pannonia árfolyamokat, emiatt kérdezném meg a véleményetek, valóban ennyit kell leperkálni egy jelenleg nem üzemképes, okmányok nélküli TLT-ért, amin azért jó néhány alkatrészt pótolni kellene? Eléggé meglepődtem.
Kösz! B.
Komment
-
Miután fogynak a fogatok, verebet is egyre nehezebb találni. A Pannóniát vezetékezés nélkül el lehet indítani. Miért lettek lecserélve a sárhányók? Honnan jött saját lábán?Tipikusan NDK-ba exportáltuk.
Nem tudom, kinek mennyit ér, én mivel kedvelem a típust, legfeljebb 100 ezer forintot adnék érte és utána gondban lennék, okmányok nélkül mit kezdjek vele.soveny kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Duna Utánfutó Óóó hogy én hogy szeretem a webfordítas.hu-t Gondolom nem igazán ezekkel a szavakkal akarta magát kifejezni a barátunk Amúgy elég érdekes egy hirdetés...jó lenne tudni, hogy magánúton került ki annó, vagy a Dunát ott is árulták?"When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 1 like
Komment
-
Ilyenkor egy kicsit magamra ismerek Bizonyára rajtam is mosolyognak néha a németek, mikor náluk hirdetek ékes anyanyelvükön. Igaz, én nem webes fordítóval fordítok, hanem saját kútfőmre támaszkodom. De mit tegyek, még csak ötven éve tanulom a német nyelvet
Mellesleg azt hiszem a szláv nyelvek nem tesznek különbséget az utánfutó és az oldalkocsi között, a szlovének is mind a kettőt "prikolnica"-nak hívják.wsievers kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseDuna Utánfutó Óóó hogy én hogy szeretem a webfordítas.hu-twsievers kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Pannonia T5 oldalkocsis
A nyereg nem eladó , az egy megszokott darab!A cowboyok sem adták a lóhoz a nyergüket!barna, és 2 további látogató kedvelte ezt.A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/
- 4 likes
Komment
Komment