Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Ez pedig a vicc kategória:

>> Pannónia P20 <<

Még ezen az áron is

Komment

motorkami eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Ez pedig a vicc kategória:

>> Pannónia P20 <<

Még ezen az áron is
      Még akkor is ha egyhengeres az a P20?
      A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/

Komment

Kár érte!!!!
        Eladó használt HARLEY DAVIDSON SCREAMIN EAGLE ULTRA CLASSIC
        A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/

Komment

Igaz hogy nem a veteranapron van a hirdetés de szerintem azért érdekes lesz a végösszeg amiért elmegy ez a "cukor" TL alkatrész.
          Kiváncsian várom a végkifejletét.

Pannonia TL első villa Pannónia

Komment

Ez viszont a veteránaprón van és az én fogalmaim szerint nagyon beteg:

Pannónia Indian stílusban

Komment

Sziasztok!

A Vaterán árul egy illető olyat, hogy Pannónia egyhengeres blokkfelújító garnitúra. Valaki ismeri az eladót? Igazság szerint csak arra lennék kíváncsi, ha megveszem ezt a készletet akkor az megfelelő minőségű-e.

Komment

Csak sejtésem van, ki lehet az eladó, szerintem nyugodtan megveheted. Én is ugyanezeket a csapágyakat szimmeringeket használom a felújításhoz.

Komment

Köszönöm! Azért is furcsálom a dolgot, mert nagyon baráti áron kínálja. A bolti ár körülbelül a duplája...

Komment

chemotox eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    Köszönöm! Azért is furcsálom a dolgot, mert nagyon baráti áron kínálja. A bolti ár körülbelül a duplája...
                    Ne legyenek aggályaid, olyan áron veszi, mint a boltok, csak nem pakol rá akkora árrést.
                    chemotox kedvelte ezt.

Komment

Ez ugyan nem a Veterán aprón van,de azért remélem nem őltök meg.
                      1963 Other Duna Sidecar, Norcross GA - 94242210 - Cycletrader.com

Komment

Hmm azért ez sem kutya ennyiért...
                        1962 Mz Es250, Norcross GA - 96270193 - Cycletrader.com

Komment

- Börze? -Turkálo? -Aranybánya?
                          LARGE LOT OF VINTAGE MOTORCYCLES ,, JAWA ZUNDAPP LQQK | eBay
                          motorkami kedvelte ezt.

Komment

Kommentár nélkül! (nem veteranaprós hirdetés)

Eladó Danuvia magasüléses prototípus - Képes Motor

Üdvözlettel:Che
                            Attached Files
                            Utoljára szerkesztve a következő által: Che; 2011 okt. 01, 16:12.

Komment

Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              Kommentár nélkül! (nem veteranaprós hirdetés)

Eladó Danuvia magasüléses prototípus - Képes Motor

Üdvözlettel:Che
                              Na, ezen meglepődtem én is. Nem értek a Danuviákhoz, ezért nem tudom, hogy mit jelent az amit leírt róla, de a hirdetésben szereplő 'egyéb' szöveg az számomra felháborító! Fizessek olyanért, amit csak elképzelni tudok (mert valós képeket nem tesz fel és nem is küld. Ja és akkor még csak azért fizettem, hogy megnézhettem). Meg őszintén megmondom, hogy nem igazán tudom, hogy mennyibe van egy Danuvia felújítása, de azt, hogy 1.300.000-ért árulja és hogy ennél is többe van a felújítás, ezt egy 'kicsit' irreálisnak tartom. A legtöbb amit láttam Danuviáért kb. 300.000 és 500.000 körül volt. Azt mondom: tegye csak fel a német e-bayre! Itthon szerintem nem lesz olyan ...., szóval aki megveszi.

Komment

Tévedtek! Ez "Danóvia" típus, nem pedig Danúvia, vagy Danuvia

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X