Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

ZöldMAN-ó eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    ja és a java papir nélküli aminek az értéke egyenlő a nullával...................................................... Mert a papir nélküli felujitott 1948-as traktorommal is csak addig furikáztam amig a jard meg nem fogott,el is adtam egyenesen Brémába
    Azért biztos nem nulláért ment "Brémába".
    mert számomra a két ütem nem motor,csak prüttyögés,a motor az minimum 4 ütemű,kinek mi szive lelke

Azon kár vitatkozni, hogy kinek mi tetszik, engedd meg, hogy egy példával illusztráljam miért háborodott fel nyuszifül kollégánk azon, ahogy leminősítettél bennünket. Pl.azért nem gyártanak egy féle autót, tv-t, fogkefét, stb. és azért nem sugároznak egyetlen adást a tv-ben, mert nem vagyunk egyformák és próbáljuk egymás igényeit kielégíteni valamint tiszteletben tartani! Pedig sokkal olcsóbb lenne mindenből egy félét gyártani, de ezt Te is beláthatod, hogy ez lehetetlen. Te nem díjazod a 2 ütemet, de nézed a Való Világot én meg szó nélkül nyomok egy másik csatornát, azért van a "választási lehetőség" és nem bántalak mert Neked ez az igényed. Tehát tisztelj annyira bennünket, mint ahogy mi Téged.
    mivel magyar ember vagyok tiszta szívből,én is tervbe vettem a Pannonia projektet,
    Csak azért ne kezdj bele , mert 'magyar' vagy, ha csak ideológiai meggondolásból akarsz Pannoniát, akkor én nem ajánlom, ide is engedj meg egy példát: a feleségem mondta valamikor régen, hogy mikor előveszem a "2 üteműt", úgy kezd csillogni a szemem mint mikor megkértem az Ő becses kezét! Pedig nagyon szeretem mindkettőt!
    Kezdj egy Ikarus 66 projektbe, az magyar is meg 4 ütemű is!
    Utoljára szerkesztve a következő által: -t5-; 2011 okt. 13, 12:08.
    apacsavo, és 2 további látogató kedvelte ezt.
    A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/

Komment

apacsavo, -t5- és mir-mur kedvelte ezt.

Komment

Abban igazad van hogy erősebb egy kétütemű,ideig óráig Pl egy versenykrosszmotor 5-10 óránként dugattyúcserére van kényszerülve,Vissza a motorok értékére,olvasd el a legujabb Veterán ujságot(gondolom tulvagy rajta),van egy cikk egy ritka francia motorrol,3200 juróért vette ,hazahozta ráült és motorozik vele,hol van hozzá az 1,2 milliós Pannónia ami azért nállatok is kiverte a biztositékot,én abban a korban nőttem fel amikor a Pannónia nem volt veterán,tudom értékelni őket,ha ti tényleg szivből lélekből nem a haszonért foglalkoztok velük tisztellek becsüllek benneteket,de aki nagyon éhes arra ki vagyok akadva ,jogosan ,de gondolom ti is

Komment

ZöldMAN-ó eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Abban igazad van hogy erősebb egy kétütemű,ideig óráig Pl egy versenykrosszmotor 5-10 óránként dugattyúcserére van kényszerülve,
          Az 30 üzemóra ami nagyjából egy szezon. És a 4 üteműnél is akkor kell cserélni szelepekkel szeleprugókkal vezérműlánccal és feszítővel, amikről itt látjuk hogy csak tök fölösleges nehezékek.
          Arról nem beszélve ha ma felültetnénk egy négyüteművel motorozó legényt a '70-es évek 500-as krosszmotorjára, talán menni sem tudna vele, mert ahhoz erő, tudás is kellett nem csak pénz.
          , apacsavo és -t5- kedvelte ezt.

Komment

Talán kicsit túl lihegtétek a dolgot! Meg értem!Sokaknak nehezére esik a társalgás,főleg olyan szinten hogy ne bántson meg senkit,de azért benne legyen az álláspontja! Ahogy írtátok nem vagyunk egyformák!A "zöldmanó" a maga stilusában leirta az álláspontját,ami lehet hogy az ő szempontjából helyes!( lehet hogy nem)-a stílusról,hát istenem ennyi tellett! Nem ismerem,igy nem is tudom megitélni hogy mik az inditékai ,de azt veszem ki hogy nem egy érzelgős lélek(a másik lehetőséget nem írom le mert sértő)! Minden esetre én ha szakmai tanács kel,nem hiszem hogy hozzá fogok fordulni!Pedig a stilusokban eléggé toleráns vagyok,de a szakmai dolgokban nem!!!!(az eddigi írásai alapján nem valószinü hogy szakmai szempontból a toppon lenne!!!!!)

Komment

A szakmaiságomrol szerintem nem sokat olvashattál,(csak személyes véleményemről),arrol nem is vitatkoznék senkivelÉN ebben a rohanó világban nyugtatóként foglalkozok öreg járművek megmentésével ,valahogy addig érdekel amig elkészül egy masina amit kosárban darabokban jutott hozzám,nem a birtoklási láz a lényeg,és nem a haszon,volt amit elajándékoztam.

Komment

A Pannóniáját (motorját) mindenki ott adja el, ahol tudja. Ott, ahol van rá fizetőképes kereslet - pl. Németországban - kicsit könnyebben, esetleg jobb áron, bár ahhoz nem árt némi nyelvtudás.
                A motor eladása amúgy nem érzelmi kérdés, sem törvény szerint, sem erkölcsileg nem kötelez sem engemet, sem tégedet, sem senki mást arra, hogy Pannóniát csak Magyarországon adjunk el. Volt olyan világ is, de az nem tetszett, nekem sem, másnak sem. Azért lett a rendszerváltás.
                Pénzt meg mindenki annyit kér, amennyit akar és annyit kap, amennyit adnak neki. Van aki magas árat szab és sokat enged. Van aki még magasabbat, aztán semmit sem enged. Valószínűleg sok ideje van kivárni azt a vevőt, aki hajlandó annyit fizetni. Aztán van aki áron alul kínálja a portékáját, őneki sürgősen pénzre van szüksége. Vagy mert ki akarja fizetni a frankhitelt, vagy mert valami új projektre kell a pénz, amin majd behozza, amit itt elveszít.

Uraim a világ nem csak feketéből és fehérből áll, vannak szürkék is, sőt színek.
                , apacsavo és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Bosszantás??
                  Uraim! Pár éve vettem egy 1957-es TLT(ződet).Lábon mentem vele a városomban haza(kb.5 km),se műszaki,se biztosítás.
                  De nem ez a lényeg,utánam telefonált az eladó,hogy van egy Kuli is a padlásán.
                  -Kell-e? Ha kell elhozza,utánam.Persze,hogy kellett.Elhozta,kocsival.
                  Gyengébb idegzetűek ne olvassák tovább!!!

A Kuliban benne volt a TLT,és a Kuli forgalmija annak rendszámával.
                  Ja! A Kulit ingyen adta.

Kétkedők! Fotók vannak...
                  moroczsport
                  soveny, apacsavo és wsievers kedvelte ezt.

Komment

Azt nekem nem mutattad...

Komment

Üdv. "motorkami"
                      Küldök fénymásolt képeket,ha adsz címet...

Komment

moroczsport eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        Bosszantás??
                        Uraim! Pár éve vettem egy 1957-es TLT(ződet).Lábon mentem vele a városomban haza(kb.5 km),se műszaki,se biztosítás.
                        De nem ez a lényeg,utánam telefonált az eladó,hogy van egy Kuli is a padlásán.
                        -Kell-e? Ha kell elhozza,utánam.Persze,hogy kellett.Elhozta,kocsival.
                        Gyengébb idegzetűek ne olvassák tovább!!!

A Kuliban benne volt a TLT,és a Kuli forgalmija annak rendszámával.
                        Ja! A Kulit ingyen adta.

Kétkedők! Fotók vannak...
                        moroczsport

Sárga vagyok!
                        -barna
                        apacsavo kedvelte ezt.

Komment

Bocs, ez nem Veteránaprós, de mint a téma nevében is szerepel: "Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések..."
                          Ki hova sorolná? Vagy csak az én szemem 'báncsa' ?
                          http://www.kepesmotor.hu/bmw-veteran_motor/p771807
                          supermax kedvelte ezt.

Komment

jjzoli eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            Bocs, ez nem Veteránaprós, de mint a téma nevében is szerepel: "Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések..."
                            Ki hova sorolná? Vagy csak az én szemem 'báncsa' ?
                            Eladó BMW ER 750 - Képes Motor
                            Ej ha! Ez nagyon kemény, jót mulattam, köszi

Én valami humor rovatba raknám

Komment

Ezt ugyanott találtam:

BMW R65 - 4.498.000 Ft

évjárat: 1979. 05. hó
                              okmányok: érvényes magyar okmányokkal
                              műszaki: 2016. 09. hó
                              futott: 51000 km
                              lökettérfogat: 650 cc
                              teljesítmény: 45 LE
                              szín: fehér
                              feladva: november 14.
                              hird. azonosító: #761473

Leírás: Svájci rendőrmotor OldTimer (OT-s) friss vizsgával és műszakival, egy új R1200GS Adventure áráért eladó. A STÍLUS-nak ára van, ezt nem veheted meg a boltban és tutira nem jön szembe! Ja és vezetett szervízkönyve van!!!

Érdekes lenne, ha a saját motorom szembe jönne. Akkor már nagyon elszúrtam valamit.

Milyen jó, hogy a hirdető álma nem egy K1600GTL, mert akkor 6.718.000 lenne az ára. Így máris spóroltunk 2.220.000 Ft-ot!
                              dino125ad, barna és 4 további látogató kedvelte ezt.
                              Everything is better when you decide you don't care.

Komment

Szevasztok Urak!

A Vaterán találtam egy hirdetést. Lehet, hogy nem itt a helye, de gondoltam megosztom veletek. A véleményetekre vagyok kíváncsi.

Régi veterán motor BMW NSU bukó sisak RITKA !!

Én vagyok megszállott, vagy ez másnak is csípi a szemét? Azt tapasztalom, hogy a jobb eladhatóság reményében minden régi portékát NSU, BMW, Horex és egyéb nyugaton gyártott márkajelzéssel ruháznak fel. Jelen esetben egy NDK-ban gyártott bukósisakon "pöccentem be" ! Mert nem baj, hogy MZ, vagy Simson, ezek is éppen olyan értékesek mint bármely nyugati testvéreik, de az ára, ennek a terméknek nincs arányban a képviselt értékkel!

Kellemes hétvégét kívánva, üdvözlettel:

Dénes
                                (dino125ad)

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X