Szervusz . Nem azért eresztettem " hosszú lére " a mondandómat, mert feltételeztem volna hogy .....nem a tudatlanságom avagy ....... . / egyébként én is erősen megmosolyogtam a dolgot / A pontatlan félreérthető megfogalmazás - ez itt a lényeg. .... szavak, szavak csodálatos szavak , békítenek lázítanak .... / nem tudom kitől vannak, avagy én is pontatlan vagyok ! / Üdvözlettel.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón
Collapse
X
-
Ez a hirdetés ma jelent meg a Veteránaprón.
A márka ismerőinek ez lehet, hogy nem újdonság, engem minden esetre meglepett ez a részben lemezvázas Pannonia T5-ös. Mit tudtok erről, valóban volt ilyen modell? Vajon milyen okból készülhetett?
Komment
-
üdv.
Most láttam ezt a 21lux replikát pannonia p20, p21lux replika ami megfogott benne , hogy egy replika is lehet OT ?? :Omir-mur és kedvelte ezt.
- 2 likes
Komment
-
ApaE
-
BeniP10&P21 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseüdv.
Most láttam ezt a 21lux replikát pannonia p20, p21lux replika ami megfogott benne , hogy egy replika is lehet OT ?? :OEverything is better when you decide you don't care.
Komment
-
UK eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEngem az fogott meg, hogy kiszereli a gyújtást eladás előtt.joker kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
-
Pannonia P 20
Ha egy járműnek van műszakija az valamennyire esztétikus is "szerintem" de kicsit meglepőnek tartom, hogy 2 év alatt ekkorát amortizálódna esztétikailag. Vagy hol tárolta ezt a szegény 20-ast
Komment
-
BeniP10&P21 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésePannonia P 20
Ha egy járműnek van műszakija az valamennyire esztétikus is "szerintem" de kicsit meglepőnek tartom, hogy 2 év alatt ekkorát amortizálódna esztétikailag. Vagy hol tárolta ezt a szegény 20-ast
Komment
-
Én is észervettem ezt a csodát, mondjuk műszakin nem kell csillogni villogni a gépnek elég ha jó rajta a fék, bár van rajta pár nem rá illő dolog, de nagyjából megvan mindene, de az árat lehetne kicsit mérsékelni is mert jobbak is szoktak lenni nem sokkal drágábban manapság. Lehet hogy 2010-es az ára is.
Komment
-
darkside eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseműszakin nem kell csillogni villogniA boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/
Komment
Komment