Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Szervusz . Nem azért eresztettem " hosszú lére " a mondandómat, mert feltételeztem volna hogy .....nem a tudatlanságom avagy ....... . / egyébként én is erősen megmosolyogtam a dolgot / A pontatlan félreérthető megfogalmazás - ez itt a lényeg. .... szavak, szavak csodálatos szavak , békítenek lázítanak .... / nem tudom kitől vannak, avagy én is pontatlan vagyok ! / Üdvözlettel.
    kedvelte ezt.

Komment

Ez a hirdetés ma jelent meg a Veteránaprón.

Click image for larger version

Name:	lemezvazas_pannonia_t5.jpg
Views:	1
Size:	192.9 KB
ID:	130643

A márka ismerőinek ez lehet, hogy nem újdonság, engem minden esetre meglepett ez a részben lemezvázas Pannonia T5-ös. Mit tudtok erről, valóban volt ilyen modell? Vajon milyen okból készülhetett?

Komment

helló
        Ezt nevezik dobozolt váznak egyhengeres Pannóniáknál. 68-ban T* és P10 terén voltak.

Name:	BIG_0006986492.jpg
Size:	39.8 KB
ID:	130644
        , kollarg és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Attached Files
          soveny kedvelte ezt.

Komment

üdv.
            Most láttam ezt a 21lux replikát pannonia p20, p21lux replika ami megfogott benne , hogy egy replika is lehet OT ?? :O
            mir-mur és kedvelte ezt.

Komment

Komment

Aránylag mindent összegyűjtögetett hozzá, de a dupla csapos tankot úgy néz ki már nem tudta.
                Sokat gondolkodtam hogy 21-em majd lux formába csináljam, de nagy vívódás után elhatároztam nem replikázom hiszen így is különleges mert sajtórás 21-es mint a közlekedési múzeumnak.

Komment

BeniP10&P21 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  üdv.
                  Most láttam ezt a 21lux replikát pannonia p20, p21lux replika ami megfogott benne , hogy egy replika is lehet OT ?? :O
                  Engem az fogott meg, hogy kiszereli a gyújtást eladás előtt.
                  Everything is better when you decide you don't care.

Komment

UK eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    Engem az fogott meg, hogy kiszereli a gyújtást eladás előtt.
                    Drága a VAPE + minősítésen csak a magyart fogadják el. Bár én is Vape-t fogok feltenni majd de a fesszabályzót megpróbálom beültetni a régi házba
                    joker kedvelte ezt.

Komment

Name:	VAPE.JPG
Size:	75.4 KB
ID:	130718 Tudom, hogy drága a VAPE, meg azt is, hogy nem korhű, de ha már egyszer kiszereli valaki, miért nem rak bele egy "hagyományost"? Csak könnyebb eladni egy motort, aminek mindene működik, és nem csak működött. Nem egy "barn find" rozsdaboglya van a képen.
                      soveny kedvelte ezt.
                      Everything is better when you decide you don't care.

Komment

Pannonia P 20

Ha egy járműnek van műszakija az valamennyire esztétikus is "szerintem" de kicsit meglepőnek tartom, hogy 2 év alatt ekkorát amortizálódna esztétikailag. Vagy hol tárolta ezt a szegény 20-ast

Komment

BeniP10&P21 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          Pannonia P 20

Ha egy járműnek van műszakija az valamennyire esztétikus is "szerintem" de kicsit meglepőnek tartom, hogy 2 év alatt ekkorát amortizálódna esztétikailag. Vagy hol tárolta ezt a szegény 20-ast
                          Én ezt a forgalomban volt dolgot azért megkérdőjelezem. ( lehet úgy értette nem volt kivonva )De az ára sem gagyi !

Komment

Én is észervettem ezt a csodát, mondjuk műszakin nem kell csillogni villogni a gépnek elég ha jó rajta a fék, bár van rajta pár nem rá illő dolog, de nagyjából megvan mindene, de az árat lehetne kicsit mérsékelni is mert jobbak is szoktak lenni nem sokkal drágábban manapság. Lehet hogy 2010-es az ára is.

Komment

darkside eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              műszakin nem kell csillogni villogni
                              Ez esetben tényleg nincs szó csillogásról, de még villogásról sem! Megnézném az arcát a vizsgabiztosnak, ha ezt így meglátná!
                              A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/

Komment

Szerintem az ára még megfelelő HA a tulaj papír pótlásban közreműködő. DE a blokk akkor is kakukk tojás marad
                                Nálunk az ilyenre azt mondják undorító tegye rendbe.... Az a rozsda meg nem 2 év alatt nő ekkorára Kivéve ha direkt tenyésztik.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X