nyuszifül eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón
Collapse
X
-
garázsmester, movisz és 2 további látogató kedvelte ezt.A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/
- 4 likes
-
Nem feltűnés kiakaszt egy-két ember aki állitólagos veterános,pedig csak ezen akar meggazdagodni,sok ocskavasért (mert a java az) azt se tudja mit kérjen,belebotlottam a garázsba ,mondjuk úgy nekem utban van ,ha valakinek örömet (egy kicsit)szerzek vele akkor már megérte,és lehet, hogy valakinek nem tetszik mert rontom az üzletét ezzel az amúgy is párforintos cuccal
- 5 likes
Komment
-
Szervusztok!
"Látujátok feleim szemtükkel is a púr is a hamu vagymuk"!-nem kell mindig magunkból kiindulni,ha minden mögött,csak a rafinációt sejtjük,-bizony megsérthetünk jó szándékú embereket is.Az ajándékozónak a kétkedő hozzászólásokkal megingathatjuk az emberiességébe vetett hitét is.
Remélni merem,hogy aki végül is birtokolni fogja ezt az ülést,tényleg rászorul és nem akarja az ajándékozóval,még a postaköltséget is megtéríttetni.
Üdvözlettel:Chesricsi70 kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
ZöldMAN-ó eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésesok ocskavasért (mert a java az) azt se tudja mit kérjen
A lényeg: egyszerű falusi figuraként nem értem mire fel 5500 egy VT6-os. Az egy dolog hogy pénzből élünk, de ennyire még nem nőhetett meg a kereslet..garázsmester és Che kedvelte ezt.There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
- 2 likes
Komment
-
A veterán aprón találtam ezt a hirdetést, ami több helyen is erősen hibádzik. Bár a hirdetésben az szerepel hogy 100 % ban típustiszta, és ezt az árával is nyomatékossá teszi, találtam néhány " bakit ".
Elsőként a 250 Simsonnak mágnesgyújtása van, ami a blokk elejében van elhelyezve. Itt a gyújtókábel a tank alól jön ki.
Továbbá a kormányszektorok MZ- ről valók, a lámpakapcsolóval együtt.
Baloldalon a kormányon valami szívatóféle látható. A Simsonnak " pöcöktetős " szívatója van.
A kontroll lámpa eredetileg piros, és zöld. Itt piros-kék.
Hirtelen ennyit vettem észre. Az eladó azt írta, hogy minden részét saját kezűleg újította fel. Ha pedig így van akkor tisztába kell lennie a hiányosságokkal is.
Valóban szép a motor, kár hogy ezzel a 100% kijelentéssel kétségeket ébreszt a hozzáértő érdeklődőben.Utoljára szerkesztve a következő által: mir-mur; 2012 febr. 20, 20:48.
Komment
-
Érdekes trabant zománctábla bár az ára is
hmmm nekem van ettől "talán ritkább" trabis tárgyam Egy felfújható strand labda féle. Kék fehér és kék trabi embléma rajta. "Apám nagyon régen trabantos találkozón volt. annak a szuvenírje volt"
hm... http://veteranapro.hu/szolo-motorker...motor-pannonia
Jó pirosra bárki fényezhet bármit. de 74-es évjárat ??? de hisz nem is volt.
De a 150 Ft nem is rossz árUtoljára szerkesztve a következő által: BeniP10&P21; 2012 febr. 21, 14:40.
Komment
-
Bizony 200 euróért ha kitenném ,még Mannheimben is körberöhögnének a trabisok----de amig a ló eszik-madár is vanGabó_Racing kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Kicsit megszédültem az árától! Mondtam is magamnak: Emmá' Gabi télleg sok!garázsmester kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Újszerű állapotban....érdekes egy szerzet....és van ára is XD
Pannonia T5h
Az ülés még semmi...ami kiveri nálam a biztosítékot, az a fehérre bemártott kerék. Az ára inkább 1 nullával kevesebb, és még azon is elgondolkodnék...Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2012 febr. 23, 17:26."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
Komment
-
garázsmester eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Komment
-
Komment