Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Igen az egy Dnepr csónak...én is ilyenben gondolkodom, közös csónak az Izsemnek és a Dneprnek

Arra tökéletes lehetne, csaknémi hangolás a másikhoz, és mehet a szekér..de hogy jegyeznéd be mindkét forgalmihoz?

Komment

A Dnepr csónakban nincs semmi szám, és annak most még csak ukrán forgalmija van...először az Izs mellé menne(abból lesz hamarabb papíros gép).
      Színben meg olyanra festem hogy mindkettővel harmonizáljon...
      "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
      "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Nem pont ebbe a témába való, de lehomokoltattam az izs oldalkocsimat, és megtaláltam a beütött rendszámot az alvázában.
        soveny, OdinHEM és wsievers kedvelte ezt.

Komment

Szerintetek ez drága Találtam ilyet is:

http://www.antikapro.hu/veteran-moto...ar-d24260.html

http://www.antikapro.hu/veteran-moto...ar-d24643.html

Utoljára szerkesztve a következő által: Anangyalka; 2012 okt. 28, 19:47.

Komment

Anangyalka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Szerintetek ez drága
            http://www.antikapro.hu/veteran-moto...ar-d24643.html
            Mi az Isten ez? Igen ez drága. Ennyiért sokkal szebbet kapsz...ne a színét nézd, kérlek!!! (tudom szép lányos szine van, de inkább egy fekete mint ez)
            Ennyi pénzért ne legyen már festett lámpakarima, TL kipufogóvég, Danuvia ülés, D-csepel hátsósárvédő, szögvasból hegesztett csomagtartó, kerítéspiros fényezés...
            És még restauráltnak is nevezi...
            A hőálló ezüst a lemezvilla alkatrészein és a kipufogócsövön mindent viszXD
            Papír meg semmi szerintem mert nem nagyon reklámozzák, hogy volna
            Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2012 okt. 28, 20:00.
            OdinHEM és Tamás78 kedvelte ezt.

Komment

Nem sokat értek ehhez a típushoz, de nekem a kormánymarkolatok is feltűntek. Nagyon modern egy ilyen jószághoz.
              (A 2. linkről beszélek)

Komment

És ez nem egy D Csepel???
                Restaur

Komment

Ilyen gyorsan nem tudlak követni.
                  A piros 49-es átverés NEM!
                  A piros D-Csepel TALÁN!-Ha van papírja, de az is egy csomó pénz míg összeáll.
                  A fekete D-Csepel egy fokkal jobb, de ennyiért drága...azon is látszik, hogy csak össze van csapva az egész...tehát NEM!
                  Az általános megállapításom, hogy ezek balekra várnak...
                  kedvelte ezt.

Komment

wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    A fekete D-Csepel
                    De ezt ráadásul Danuviának írják....

Komment

De ezt ráadásul Danuviának írják.
                      Ne is nézz ott motort.
                      Ha Csepelt szeretnél még egyet, inkább a Veterán aprón nézelődj. Ott azért a hozzászólások alapján tudsz tájékozódni.
                      kedvelte ezt.

Komment

Most nem motort keresek
                        Ki kell pihennem a kis lemezvillást is
                        Most szekér projekt van, és karácsonyra anyukámnak keresek egy régi kis komódot, de ilyen helyeken azok is nagyon drágák, majd valami piacon...
                        Ezek a hirdetések, csak szemet szúrtak.

Komment

ilyen helyeken azok is nagyon drágák, majd valami piacon
                          Börzén...
                          Nem láttad, amikor a Csepel alkatrészei miatt börzéztél? A fedelét vesztett dunsztosüvegtől a rozsdás motoralkatrészeken át, a máig harcoló második világháborús német alakulatig minden van

Komment

Végül nem voltam börzén

Komment

Ez nagyon aranyos cucc
                              Archív: Simson stargb Harkány ”¢ apród.hu
                              kavycka kedvelte ezt.
                              You can't buy happiness, but you can buy a bike and that's pretty close

Komment

Végül nem voltam börzén
                                Pedig mekkora buli!!!!

Mondjuk én leginkább Szigetszentmiklósra szoktam kijutni, de az valami fenomenális.:-))))

Ott vettem a múltkor bológató NDK kutyust a hátsó ablakba.:-))))))

Vagy még egy példa. Nézegettem a fogászati fogókat, mert az is van. Biztos azt hitték fogorvos vagyok.:-)))) Pedig csak egy jó horog kiszabadított akartam a pecázáshoz.:-)))))
                                kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X