Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Erősen patinás állapotban !
    Egy olajos sárgumót akar eladni 4000 ft-ért? Esküszöm gyúrok otthon én is egy párat és felteszem.
    Ezt soha nem fogom megérteni! Ha el akarok adni valamit, akkor az a minimum hogy letakarítom róla a retket!
    CZsolti és kedvelte ezt.

Komment

sepy, CZsolti és dongos78 kedvelte ezt.

Komment

Ez nem sárgumó, hanem konzerválva van!!
        , joker és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Fiúk nem láttátok egy kődarab van a masnival rákötve ha vízbe dobják lehúzza a fenékre. Igaz a rajta lévő olajtól kipusztulnak a halak a környezetébe! Az idő meg pénz és enné ócsóbban, má hova Te?

Komment

korompaiistvan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Ez nem sárgumó, hanem konzerválva van!!
            ....már megint én --------de hát más sem változik már ebben a korban , szóval megint kicsit más szögből nézve a dolgokat : 4000 ezer kiírva nem is sok ,figyelembe véve a síró rivó veterános szokásokat , - aztán majd ha valaki kéri 3 doboz cigi lesz az ára --Sok ? ( persze , más kérdés ,hogy jó-e , azt meg kell nézni )

az oloajsarat én pedig pozitív dolognak tarom , mer tényleg véd ! Csak példa gyanánt azt a hibát mondanám -amikor valaki vesz egy komplet vagy csak alkatrész blok -váz darabot , aztán gyönyörüen elmossa --és majd csak évek múlva nyúl hozzá .
            Szerintem csak akkor kell elmosni az ilyen dolgokat amikor foglalkozni kezd vele az ember .

Persze tudom ,hogy egyedül vagyok a véleményemmel , ezért ezt senki ne alkalmazza - valamint nem felel meg a jelenlegi -délibáb rendszerü -kereskedelmi követelményeknek .
            korompaiistvan, mátéapu és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

az oloajsarat én pedig pozitív dolognak tarom
              Ha az általad kínált pezsgőn nemes penész lenne, az bizonyosan ár, és értéknövelő tényező lenne. De ez mocsok ! A gazdája igényességét minősíti, nem, az alkatrészt.
              dongos78 kedvelte ezt.

Komment

Jóker képzeld el ha egy Nő nem mosakodna meg mielőtt a Nőgyógyászhoz készül vagy az ágyba! Tálalás kérdése.

Komment

Komment

Na de fiúk! Hát nem ez adja a veteránozás szépségét? Megveszem olcsón a sárdarabot, otthon nekiállok piucolgatni fogkefével, meg áztatgatom különféle anyagokba - egyszer csak lesz belőle egy karburátor, örülök neki stb, stb.

Ha meg megpucolja és 8000-ért adja, akkor meg rögtön nepper lesz, mert "most láttam egy kicsit piszkosabbat börzén 4000-ért, mit képzel ez? Pedig hát mennyi munka lepucolni. Ha meg leszórja szódával, akkor meg még gonoszabb, mert ipari technológiát épített ki és így le fogja törni az árakat, meg felveri , mert csak nála lesz olyan szép tiszta - és akkor még mindenki szidja a diszkóveri csaneles motorépítőket, mert csak felszerelik a katalógusból rendelt cuccokat, közbe meg milyen unalmas lenne órákon át nézni azt, hogy ázik egy karburátor valami lében.

De most tényleg, mi lehet az a masni?
                    sepy, CZsolti és kedvelte ezt.
                    Everything is better when you decide you don't care.

Komment

Amikor hosszú hadjáratból érkezett vissza, előre üzent a feleségének, hogy előtte három napig 'nefürgyönle'
                      Nézzük a másik oldaláról a dolgot. Napóleon egy igazi megértő demokratikus faszi volt, aki tudta, hogy hadjáratból hazaérve nem fog kitérőt tenni a lavór felé útban a hitvesi ágyhoz. Azaz rohadt mocskos és büdös lesz. Úgy gondolta demokratikusabb a dolog, ha mindketten piszkosak. Erre a korabeli blikk megírja, hogy erre gerjed.
                      -t5-, emu és 5 további látogató kedvelte ezt.

Komment

UK eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        De most tényleg, mi lehet az a masni?
                        Az első képen látszik talán legjobban. Mintha egy rongydarab vagy inkább wc papír lenne rákötözve vele (talán a beömlő csőre?).
                        Biztos azért hogy a belseje is steril maradjon

Na meg nyilván emeli az esztétikumot is

(És a jövő évi tüzelő is ott figyel már az udvaron jóféle bikkfából)
                        Utoljára szerkesztve a következő által: dongos78; 2014 máj. 22, 14:26.
                        sepy és CZsolti kedvelte ezt.

Komment

UK eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          Ha meg leszórja szódával, akkor meg még gonoszabb, mert ipari technológiát épített ki és így le fogja törni az árakat, meg felveri , mert csak nála lesz olyan szép tiszta
                          ...hülyeség után valami jó dolog ! Most csináltattam meg 2 FIAT karbit , 1 szétszedve (direkt ) 1 pedig redvás . Szerintem jelenleg nincs jobb technológia ennél . Csodálatos az eredmény . Aztán ha ez nem elégíti ki az eredetibuzikat , akkor semmi . És nincsenek káros mellékhatásai --viszont az ár kifizetésekor keletkező gyomorégést is gyógyiccsa .
                          sepy kedvelte ezt.

Komment

sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            Jóker képzeld el ha egy Nő nem mosakodna meg mielőtt a Nőgyógyászhoz készül vagy az ágyba! Tálalás kérdése.
                            Na azért a sietve mosdásnak is meg vannak a hátulütői. Rövidem leírom, amit egy tinilányos anyuka írt igen hosszan az egyik női magazinba:

"Nőgyógyászhoz készültem, de rohannom kellett. Hazaszaladtam, előkaptam egy mosdószivacsot valahonnan a fürdőszobából, mert az enyémet nem találtam. Utána ki is dobtam, mert ugye a higiénia az higiénia. Rohanás a dokihoz, mert időpontra mentem. A doki is pontos volt - szerencsére - én is. Felfeküdtem a székbe a vizsgálathoz. A doki elégedetten mormogta: "Na itt volt ám készülődés, bár minden páciensem ilyen igényes volna!" Megkönnyebbülten és a dicséret jóleső érzésével mentem haza, ahol a lányom dühösen fogadott. "Anyu, nem láttad a mosdókesztyűmet, ami itt volt a zuhanyzó mellett?" "De igen! - feleltem. Lemosdottam vele és utána kidobtam." "De anyu, benne volt az összes csillámporom!!!"

Szóval a túl csicsás sem mindig frankó! Na jó, azért egy ronggyal letörölhette volna. Valószínű egyébként, hogy egy olcsón szerzett Trabimotor porlasztója lehet, amit alkatrészenként akarnak kiárulni. A szalagos csőlezáró pedig azért kellett, hogy a légtorokba bele ne essen valami, mert akkor szét kell húzni a motort.
                            korompaiistvan, Titus és 4 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Azt a Q-a!!!...........hogy te miket tudsz!..........na végre egy igazi veterános!!!
                              sepy, dongos78 és CZsolti kedvelte ezt.

Komment

szalagos csőlezáró
                                bakker, én meg lemasniztam!
                                dongos78 és CZsolti kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X