Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Na jó, akkor helyesen: csőlezáró szalag masnira kötve.

És most néztem jobban utána, hogy ki is a hirdető! Küllőanya, remélem nem sértődtél meg?!
    Utoljára szerkesztve a következő által: CZsolti; 2014 máj. 22, 22:25.

Komment

Küllőanya, remélem nem sértődtél meg?!
      Neki nem nagyon van oka haragra, mert " trophy125 " a hirdető !

Komment

Nem veteránapró,hanem fészbúk,de miután egy gyöngyszem (lehet),remélem elnézitek nekem... Click image for larger version

Name:	122333.JPG
Views:	1
Size:	172.9 KB
ID:	140108

Komment

ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Meg ízlésé - állítólag Napóleon éppen erre 'gerjedt'. Amikor hosszú hadjáratból érkezett vissza, előre üzent a feleségének, hogy előtte három napig 'nefürgyönle' !

Erről a pár éve nagy sláger "Gyuri vagyok! Szeretem, ha büdös a p*csa egy kicsit! Ne förgyé le!" baromarcú jutott eszembe.
          sepy kedvelte ezt.

Komment

Neki nem nagyon van oka haragra, mert „trophy125” a hirdető !
            Tegnap este néztem, akkor még Veterán Fórumos aktivitás is volt az adatlapján. És ott ez a nicknév volt megadva. Csak ezért írtam. Ma reggel már valóban csak "Trophy 125" olvasható.

Komment

Tegnap este néztem, akkor még Veterán Fórumos aktivitás is volt az adatlapján.
              Igen, én is láttam. Mára eltűnt. De ezért?
              Én személy szerint szeretem az olajos cuccokat megvenni, mert olcsóbbak a csilli-villinél. Na meg a vastag olajsár azt is jelenti, hogy működőképes az alkatrész. Van egy lerobbant Danuviám, a blokkja vastagon olajsáros, de megy és ahol a porlasztóból lecsöppenő keverék megkezdte az olajréteget szép fényes az alu, nem oxidálódott.

Komment

A végén még kiderül, hogy az a jó, ha nyakig retkes a motor.
                Én meg szétszedtem szerencsétlen trophyt, hogy minden alkatrészét retekmentesíteni tudjam.
                Pedig csak jótékony védőréteg borította, néhol centi vastagságban...
                CZsolti kedvelte ezt.

Komment

Dongós, persze lehet rossz a retkes is, viszont nálam éppen az működik. Van egy metálpiros Rometem, csak poros és annyira nem olajos a blokkja kívülről, na az például nem megy. Jó mondjuk szikra nélkül nehéz is lenne, szegénynek a gyújtótekercse zárlatos. Ez a Danuvia is csak azért ilyen még, mert most mással foglalkozom ha véletlenül van egy kis időm. De legalább van mivel motorozni esténként, papír hiányában a környező utcákban.
                  dongos78 kedvelte ezt.

Komment

Titus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    Van egy metálpiros Rometem,
                    Akkor az már egy későbbi széria, ugye? (már ha gyárilag metálfényű)
                    Érdekes módon a korábbi szériákkal jobb tapasztalataim voltak...

Komment

egy későbbi széria, ugye?
                      Így van, 89-es a kicsike. Van egy 87-es zöld, azt áprilisban előhoztam, megszívattam egy rúgásra indult is. Mondjuk azon is cserélnem kellett a komplett állórészt...
                      Van még egy 82-es, annak delejeztetni kell a lendkerekét.
                      emu és dongos78 kedvelte ezt.

Komment

Akkor Nálad Rometből nincs hiány :-(
                        Nálam sajnos van. Régóta szeretnék egy korai narancs-pirosat, már csak nosztalgiából is (olyanon tanultam motorozni 9 éves koromban, ha jól emlékszem az '84-es volt), de úgy látom, szépen megy fel az áruk, és egyre ritkább az épkézláb, nem agyoncsapott, rommá rozsdásodott darab. Korábban kellett volna ébrednem.
                        De mindegy is, most a trophyval meg a babettával úgyis elleszek egy ideig, ezekre is tudok költeni .
                        CZsolti kedvelte ezt.

Komment

Muhahahhaa...!! Ezért a rádlizott főtengelyért már tényleg pofátlanság ennyit elkérni...:
                          Click image for larger version

Name:	névtelen.JPG
Views:	1
Size:	37.1 KB
ID:	140123
                          wsievers kedvelte ezt.

Komment

Mint a múltkor a felújított Ural főtengely 35 ezerért-nevetséges...12 ezerért simán felújítják, e fölött vicc kategória.
                            "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                            "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Akkor Nálad Rometből nincs hiány
                              Hát éppenséggel többlet van. Az elsőt négyezerért vettem. Egy háznál árultak három Pannóniát, azokért mentem. Megláttam a 82-est, nem akartam otthagyni. Hiányos volt, kihívásnak fogtam fel és felújítottam. Jól el lehetett mászkálni vele a környéken. Miután kapott ez is egy új gyújtótekercset már messze is tudtam vele menni. Később meg lett furva a henger, az összerakása óta viszont nem indul. Szikra gyenge de van. Alaplap nélkül állt sokáig, teszek egy próbát a delejezéssel. Már 5 hónapja várom az öcsémet, hogy mikor viszi el a Borsmagnethez. Persze hogy a húsvéti héten próbálta bevinni, mert akkor nem volt ott a mester. Ha beindul meghirdetem. Majd szólok, hátha megtetszik(narancs színű).
                              A zöldet úgy kaptam édesapám régi barátjától ajándékba, Tiszacsegétől hozta idáig egy garázstakarításból.
                              A pirosat ötezerért árulták a szomszéd faluban, nem hagyhattam ki.
                              Utoljára szerkesztve a következő által: Titus; 2014 máj. 23, 23:46.
                              sepy és dongos78 kedvelte ezt.

Komment

egy garázstakarításból.
                                Azért néha meglepődik az ember, hogy milyen dolgokat kidobnak emberek, illetve mennyire nem foglalkoznak a még értékkel rendelkező dolgokkal. Csak nekünk kell jó időben, jó helyen lenni.
                                Pl. a környéken a múlt héten volt lomtalanítás. Mi is vittünk ki egy rakás lomot. Aztán a konténer mellett megláttam egy számítógépet. Már ránézésre is jó állapotúnak tűnt, nem valami régi kacat. Gondoltam, az én ~20 éves számítógépemnél rosszabb úgysem lehet (aminek már az újratelepítés sem segített), hát hazavittem. Otthon összedugdostam, és láss csodát, egy win 7 op.rendszerrel frissen telepített, gyors, hibátlan gép!
                                Ugyanígy lett tavaly 2 új fotelünk is Valahol a közelben Nemszámítapénz-éknél dizájnváltás volt...
                                Natloz, és 7 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X