Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Azannyát, borzalmasan néz ki...
    Vegyünk egy átlag fekete Pannóniát, a kéken látszik a szándék, hogy valami többletet hozzáadjon, a másik mögött viszont csak egy idiótát látok...
    wsievers és kedvelte ezt.

Komment

....a másik mögött viszont csak egy idiótát látok.....

Ha úgy nézem, hogy nem teljesen gyárira rakta össze, akkor lehet így is itélni... Ha meg azt nézzük, hogy vannak épített motorok, speciel nekem a caferacer stílus bejön, jobban mint pl a chopper, akkor mi a gond?

Szokták mondani, hogy amíg lócitrom van, vannak verebek is.

Én nem itélem el, bár nekem a piros szín nem annyira jön be a kerekeken... De ugyan így nem jött be a P175-ös gyári magas kormánya sem, sőt a túl magas gyári háttámla sem.

De nem mondanám hogy a gyárban idióták tervezték, vagy vitelezték ki a prototipusokat... Inkább csak keresték a lehetőségeket, hogy mit lehet eladni a piacon, mivel tudna a gyár fennmaradni vagy túlélni...

ez megint abba az utcába kanyarodott be, hogy jogunk van-e egy veterán járművet nem eredetire összerakni...
      jelige: Degustibus non est disputandum!

- - - Updated - - -

Az ülés és a hátsó sárvédő összehangolása szerintem jól sikerült. Inkább a blokk kopottsága az, ami kilóg, és a hátsó lámpa lehetett volna VT-5 vagy 6. Egy száraz kuplungos nyitott blokk (=Lásd Szakáll épített P10-se!!!!!) nagyot dobott volna, na meg a festés módosítása....

de a nyereg és a sárvédő vonalvezetését én megjegyzem... A gyári ülés sokat takar a motor "dinamikájából...

- - - Updated - - -

Le is mentettem a képet, mert sok-sok ötletet adott! még a ronda piros szín is! Pl. matt fekete nagy fékdob, fém szinű küllők, matt fekete felni, az élén a szokásos piroscsikkal, benne az arany csik? mint a gyári csíkozás? szerintem nagyon menő!!
      wsievers, UK és joker kedvelte ezt.

Komment

Ha meg azt nézzük, hogy vannak épített motorok, speciel nekem a caferacer stílus bejön, jobban mint pl a chopper, akkor mi a gond?
        OK, ha azt elmondom, szerintem mi ízléstelen, arról fölösleges lenne vitatkozni, mert kinek mi...
        De ahogy írod is, a blokk kopottas, a henger rozsdás, ez igénytelen. A telibe fújt kipufogó még igénytelenebb. Leginkább azonban, egy egyben, agyastul-küllőstül-ráfostul akármilyen színre lefújt kerék az a legeslegigénytelenebb, max. kézikocsiban fogadható el!
        Szerintem.
        wsievers és kedvelte ezt.

Komment

Beagle, barna és 5 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Szerintem a mattfekete kipuffal nincs semmi baj, legalább kimarad egy idegbajfaktor a fantörpikus minőségben dolgozó krómozók miatt, viszont hamár megvette a hőállófestéket adhatott volna a hengernek is belőle, az ülésmegoldás is ötletes lett, és kényelmesebbnek tűnik egy tányérülésnél, a pötslámpa pedig szépen mutat a kilógó sárvédőn. Ha meg nem akarja hazavinni a csajt akit felszedett vele legalább tud majd a vevő mutogatni, hogy entsuldigung honig hat keine rücksits ha meg ott ez a divat hát ezt kell eladni nekik!
            TLF65 és CZsolti kedvelte ezt.

Komment

Igen, ahogy az előttem szólók mondták , hasznos volt ez a kis össze hasonlitás .

Csak azt kérdezem meg ezek után , hogy ha valakinek nem full extrás , nem is típus tiszta , sőt esetenként táj idegen alkatrészek vannak a motorján, es a saját ízlését is bevitte a ' gépbe' akkor az most ne menjen Tiszakeszire , mert lehet hogy szemtől szembe - de a háta mögött biztos - leszoljuk ?
              Az én toleranciamnak is van határa :-)) de nem a motor Epites területén .... :-)))
              Beagle, joker és mátéapu kedvelte ezt.

Komment

ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Viszont szerintem annyiból hasznos volt ez a kis 'összehasonlító gyakorlat', hogy aki a németeknek akar eladni Pannóniát (esetleg némi haszonnal), annak eszébe ne jusson holmi gyári eredetiségre törekedni, vagy drága pénzekért fényeztetni, krómoztatni, stb. Bőven elég, ha minimálbüdzsével mázol és farag egy hasonló kaférészerszerű 'csótányt', és már mehet is a íbéjre !
                Mostanában sokat böngészek kínai webáruházakat, fillérekért lehet venni minden "chopperes" csicsát. Szerintem max 100e-ből össze lehetne hozni egy ennél sokkal jobban kicsicsázott gépet(bár nekem ez sem tetszik, az meg főleg nem tetszene) de vajon azért mennyit adnának?
                Bele kell vágni egy ilyen bizniszbe

TLF65 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Igen, ahogy az előttem szólók mondták , hasznos volt ez a kis össze hasonlitás .

Csak azt kérdezem meg ezek után , hogy ha valakinek nem full extrás , nem is típus tiszta , sőt esetenként táj idegen alkatrészek vannak a motorján, es a saját ízlését is bevitte a ' gépbe' akkor az most ne menjen Tiszakeszire , mert lehet hogy szemtől szembe - de a háta mögött biztos - leszoljuk ?
                Az én toleranciamnak is van határa :-)) de nem a motor Epites területén .... :-)))
                Nyugi, nem csak neked lesz öszvér géped
                Az enyémbe is van Wartburg, MZ, Jawa, Simosn. Meg néhány nem T5-re való Pannnóia alakrész. Meg sok-sok egyedi alkatrész. És persze egyedi festés.
                (és még most sem mondom hogy már tökéletes a gép )
                TLF65, CZsolti és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Bocs,hogy szólok a Találkozónk védelmében teszem! Az,hogy kinek mi tetszik az egy dolog milyen baj lenne ha senkinek nem tetszene más dolog és más gép.Mi sem vagyunk egyformák és semmi baj nincs a Tolarenciáddal, el kell fogadnunk mások vagyunk és más tetszik./ Milyen baj lenne ha csak kicsi " sárga"Nő lenne a világon/ bocs nincs vele semmi gondom csak egy képi ábrázoláskánt írtam! Mindettől függetlenül beszélhetünk róla mely ne okozzon sértődést közöttünk.Énnekem sem tetszik az a kerék bár egy tökéletes Marketing fogás az biztos.Felhívta a figyelmet az eladó portékára és lám a csali bevált. Az az ülés viszont használhatóságban és kinézetre szerintem jobb.Nem OT-s szemeim vannak az biztos.Nem hiszem,hogy Valaki is azért menne Tiszakeszibe,hogy a másik gépét leszólja akár még a háta mögött is!!
                  CZsolti, movisz és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Egyet értek veled Sepy, minden motoros téren ! Es remelem Tiszakeszire senki sem fog megbantodni ( már aki ott lesz ) mert valaki csak úgy elmondja az amúgy őszinte es igaz véleményét .... Holnap felteszek egy - két képet ( lehet hogy sokan látták már ) olyan motorról aminek köze van a Pannoniahoz , és ezért nekem nagyon tetszik , akár szívesen is a magaménak vallanám !! :-)))
                    CZsolti és joker kedvelte ezt.

Komment

CZsolti kedvelte ezt.

Komment

De persze nem autentikus Pannónia ! :-))))

- - - Updated - - -

Már megbocsáss kedved Apae . De pont ez a lényeg !
                        csak Számodra láthatóan értéktelen ....
                        Na de aki beleszeretett ????:-)))
                        Sepy példáján :
                        Van akinek a kicsi sárga Nő a világ legszebb Asszonya .... :-)))

- - - Updated - - -

És többen beleszerettek .... Te mondtad hogy licitáltak is .... :-)))

- - - Updated - - -

Én először értettem a deviza - hitelt ... Majd aztán nem ... Es jól meg szívtam :-)
                        Nincs olyan ismerősöm aki ért a pénz ügyekhez :-))
                        CZsolti kedvelte ezt.

Komment

Egyértelmű hogy nem vagyunk egyformák, nem egyezik az ízlésünk. Ez így természetes. Valakinek az eredeti, valakinek az épített jön be. Nekem személy szerint az eredeti felé hajlik az ízlésem, viszont itt a fórumon megtanultam hogy van más alternatíva is. Tavaly volt egy kis eszmefuttatás a témában és ott ébredtem erre rá amit köszönök a csapatnak. És hiszem hogy ez a csapat nem olyan csapat aki a másik háta mögött leszólja a gépét.
                          sepy, CZsolti és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

wsievers kedvelte ezt.

Komment

Hanem hogy miért tetszik ez jobban, mint a másik, kb. ugyanannyi pénzért.
                              Szerintem az egyik ok a hely - az egyik Deutschland, a másik Érd, Ungarn.

Illetve a másik a célközönség: sokan szeretnének egyedi kinézetű régi motort, mert az tetszik, azzal akarnak szombaton délután kávéházról kávéházra járni (nem café racer tempóban, inkább ilyen "café cruiser" jelleggel, feltéve hogy ilyen kifejezés létezik), mert erre van igényük.
                              Mondjuk egy korabeli BMW-ből kihozni ugyanezt (tekintsük el attól, hogy szabad, illik vagy tetszik-e) drágább. Na nekik ez a masina pont kapóra jött. A többi lehetőséghez képest olcsó, de elég feltűnő, dolgozni már nem igazán kell vele. Megveszi, megy vele, dicsekszik, megnézik és ezzel teljesültek a vágyai.

Úgyhogy megtalálta a célközönséget az eladó.

A másik - hiába szebb, eredetibb - pedig nem. Mert nem helyi, kisebb a kötődés (ha van), márpedig aki felújítottat szeretne ott ez is számít. Mert esetleg ebben a műfajban még spórol a német kolléga és inkább megveszi a hárombetűs németet.
                              sepy, TLF65 és 4 további látogató kedvelte ezt.
                              There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

sepy, movisz és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X