Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

HA aranyból volna, olcsóbb lenne. De ez merő rozsda.

Ja és a fényképek alapján nem is nehéz róla replikát készíteni, ha ismertek a fő méretek és a csatlakozás.
    taluga kedvelte ezt.

Komment

Az előzőleg felrakott hirdetései is hasonlóak.Én megértem,hogy ritka madár de " még repül"tehát van!Biztosan mint Jóker is írta ésszerűség határain belül eladható de ez még alku esetén is sok!

Komment

Elsőre úgy tűnt elfelejtette kitenni a tizedes vesszőt....
        taluga és sepy kedvelte ezt.

Komment

katonai mz ts 150 turbó léghütéses
          Látom a Veteránban való szereplés minimum egy százassal megdobja az árat. Persze az olvasóink restaurálták rovatban nem igazán szokták elmondani azt, hogy ilyen ló márpedig nincs!
          St.Z.350, sinter és 3 további látogató kedvelte ezt.
          "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
          "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            katonai mz ts 150 turbó léghütéses
            Látom a Veteránban való szereplés minimum egy százassal megdobja az árat. Persze az olvasóink restaurálták rovatban nem igazán szokták elmondani azt, hogy ilyen ló márpedig nincs!

Hát ha még papírjai is lennének....

Komment

Dnepr K-750 eladó
              Végülis itt nem a hírdetés a lényeg, hanem egy ehhez kapcsolódó mai hír:

Az Ukrajnából kifelé irányuló forgalom szigorított ellenőrzését rendelte el Kárpátalja nemzetközi határátkelőhelyein kedden a Kárpátalja megyei ügyészség, hogy megakadályozza történelmi, művészeti és kulturális értékek külföldre csempészését.
              Andrij Bakaj megbízott kárpátaljai ügyész arra utasította a négy európai uniós tagországgal határos ukrajnai megye vámszerveit és határőregységeit, hogy az ukrán nemzeti érdekek védelmében erősítsék meg a külföldre tartó utas- és teherforgalom ellenőrzését Kárpátalja valamennyi határátkelőhelyén. Indoklása szerint a jelenlegi ukrajnai helyzetben fennáll a veszélye annak, hogy az ország múzeumaiból, közgyűjteményeiből különleges tudományos, történelmi és művészeti értékkel bíró tárgyakat próbálnak külföldre juttatni – adta hírül a mukachevo.net munkácsi hírportál.

Szerintem ezekre is fog vonatkozni. Már egy jó ideje amúgyis több szivacsnyerges 650 es kerül be, ami még nem számít veteránnak.
              Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2014 febr. 25, 17:24.

Komment

Még mindig eladó a "Pónifogat", csak egy kicsit messzebb és egy kicsit drágábban...mint már annyiszor...
                dongos78 és madorka kedvelte ezt.

Komment

Szerintem ezekre is fog vonatkozni.
                  Nem a fémhulladék kivitelét szigorítják, hanem a műkincsekét.

Komment

Többször is hallottam hogy már, hogy nem akarják kiengedni a veterán járműveket. Szerintem egy kalap alatt most elintézik ezt is.

Komment

fémhulladék
                      A tyúkszaros Pannónia is legalább ennyire az. És az még be se indul.
                      St.Z.350 kedvelte ezt.

Komment

kicsi76 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        Még mindig eladó a „Pónifogat”, csak egy kicsit messzebb és egy kicsit drágábban...mint már annyiszor...
                        Én is rátaláltam tegnap az egyik hirdetési oldalon.
                        Biztos rájött, hogy ezzel nem tudja hurcolni a családot :-P

Komment

Többször is hallottam hogy már, hogy nem akarják kiengedni a veterán járműveket. Szerintem egy kalap alatt most elintézik ezt is.
                          Én meg úgy hallottam, hogy csatlakozni akarnak az EU-hoz. Azután meg mindegy lesz, hogy mit akarnak.
                          dongos78 és wsievers kedvelte ezt.
                          Everything is better when you decide you don't care.

Komment

Akkor lessz Dnepr kánaán!

Komment

Különleges, meglepő, sőt meghökkentő hirdetés a veterán aprón. Íme:Click image for larger version

Name:	Képkivágás.jpg
Views:	1
Size:	160.9 KB
ID:	139378

Kérem szépen?!Ezmiez?!Azt a magyarul írni nem tudó uzsorást húzná fel az a bizonyos kárpáti talpasmedve a...na mindegy...ezen felháborodtam...Bocsánat, nem akartam mások jóérzését rombolni a szövegemmel, de erre nem tudtam szebb szavakat írni.
                              pasetta, movisz és 6 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Tudatni kellene az "igen tisztelt" hirdetővel, hogy az a veterán-apró, nem az idióták és hülyék gyülekezete...
                                pasetta kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X