a jelenlegi lottó nyeremény kellene hozzá és egy új felfogás!!
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón
Collapse
X
-
ha átlagos módon szemléljük a dolgokat
Komment
-
egy átlagos melósnak, 3,5 évi nettó fizetése,"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉs akár hogy is szemlélem, ez a hétköznapokban egy „használhatatlan luxus”.
Igen , ezért is hagytam rá bőven időt a megszerzésére . Bár én meg olyanokat ismerek akinek 100 000 ftos telefonja 1.5 m es TV meg vadi új kölcsönre vett suzukija van ----aztán irigykedik rám ( lehet hogy igaziból ) , mert ugyi nem mindenkinek azonos ez értékrendje .
- 8 likes
Komment
-
Nézzétek! Szerintem ez azért még nem az a kategória amit félteni kellene... Az a 10 000 Euró amit a bordóért kérnek /nem tudom mennyi az Euró jelenlegi árfolyama de legyen az egyszerűség kedvéért 3 000 000 Forint/ egy körülbelül 600-1000 köbcentis új motor árának felel meg /sőt esetenként még jó 1,5 millióval kevesebb is.../ . Akinek akkora álma, az tuti kigazdálkodja, még ha nem is 2 nap alatt. Ha már itt tartunk egyébként, ez egy restaurált 250-es Csepel ára, ami szerintem jóval használhatatlanabb, gyengébb és megbízhatatlanabb mint a Jawa, / akár mennyire közelebb is áll a magyar emberek szívéhez érthető okokból / mégis rengetegen ölik bele a pénzüket. Igazából kár ezekről a dolgokról nagy vitákba merülni, mert csupa szubjektív dologgal van a téma tele, de szerintem egy ilyen motor messze nem elérhetetlen /mondom ezt úgy hogy csóró egyetemista vagyok, de arra tanítottak, hogy legyenek álmaim, amiért érdemes dolgoznom/ még ha nehezebb is összehozni a rávalót, mint egy T5-ösre. Na most jöhetnek a beszólások, és megyek órára
- 6 likes
Komment
-
Még nem találkoztam olyan melóssal,akinek a közelében lett volna a fizetése.
A számolás nem pontos, mert átlagokat vettem alapul. A fentebb emlegetett Jawa 10.000 euró= 3.100.000 ft. Ezek szerint, én már a fuvart, meg a papírozást is beleszámoltam, teletankolva.
Komment
-
Hát nem minimálbéres játékszer az biztos. Minta ahogyan a veteránozás önmagában sem az. Sajnos abban a világban élünk, amikor a minimálbér a létminimum fenntartásához éppen hogy elég, nem még hogy mellette hobbijai is legyenek az embernek. Viszont ebből nem szabad kiindulni szerintem. Egy ilyen motor célközönsége nyilván nem ezek az emberek. De hangsúlyozom ilyen jövedelem mellett szerintem még a legolcsóbb veteránokat sem egyszerű összerakni, vegyünk itt mondjuk egy T5-öst, ha már az előbb azzal jöttem. Az kijön 250-300-ból utcaképesen, és még ki is fog valahogy nézni. Ez körülbelül 90 munkanap gyümölcsét emészti fel, ami 3 hónap tehát több, mint negyed év... Egy olyan családban ahol az a kérdés esetleg h villany vagy vízszámlát fizessenek hó végén ez is egy elérhetetlen álom... Bárhonnan nézzük is sajnos.Gabó_Racing kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Szerintem ez azért még nem az a kategória amit félteni kellene.
egy körülbelül 600-1000 köbcentis új motor árának felel meg /sőt esetenként még jó 1,5 millióval kevesebb is.../
szerintem egy ilyen motor messze nem elérhetetlen
mondom ezt úgy hogy csóró egyetemista vagyok
- 2 likes
Komment
Komment