Az 1300-as Dacia legalább olyan jó,mint az 1970-es Zsiguli! Elmondhatom,hogy nekem mindkettő volt,a Daciámban sok Renault alkatrész volt még,a Zsigulimban,pedig sok Fiat!! Sajnos mindkettőt több,mint húsz évvel ezelőtt birtokoltam,akkor még nem volt nagy értékük és én mindíg jobbra vágytam,ezért eladtam......
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón
Collapse
X
-
Lehet benne valami, mert nem véletlenül írtam "elnyűhetetlennek" Apukám autószerelőként tudta, ezeknek az autóknak legnagyobb hibája az, hogy hamar szanaszét eszi őket a rozsda. Ezért minden ősszel vastagon átfújta alul olajjal, talán ezért nem volt komoly gond soha a rozsdásodás. A motorjába viszont mindig is "szerelmes" voltam, száguldozni ugyan nem lehetett vele, mert azért nem volt mai gyerek, de felénk nagyon sok a hegymenet, amit játszva végig lehetett hajtani egy egyenletes kilencvenes tempóval, sokszor lepipálva a "fiatalabbakat" És volt hogy télen akkora hóban indultam el vele, hogy súrolta az alját, mégis elevickélt, pedig 4 évszakos gumik voltak rajta.Tudom sokan szidják, és kevés ember az akinek a Dácia az álomautó, de én ezek közé tartozom
- 2 likes
Komment
-
Blan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésekevés ember az akinek a Dácia az álomautó
Komment
-
Beagle eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésea Zsigulimban,pedig sok Fiat!!
Komment
-
Még ha teljesen papíros, és fel van újítva teljesen, akkor sem tartom igazán reálisnak az árat, bár tudom, hogy ennél több is lehet a vége.TLB de luxe 1961taluga kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Na ezt jól ide tettük egyszerre
Egyébként az eladó e-mail címe árulkodónak tűnik...korompaiistvan kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
korompaiistvan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseszerintem ha a 10%-áérteladja már jól jár
- 2 likes
Komment
-
Tamás78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése100.000-ért ? Attól azért többet ér, nem !?
- 2 likes
Komment
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMik voltak ezek az alkatrészek ?
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAkkor még a kötelező szervizhez adták a mosást.taluga kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
Komment