Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Az 1300-as Dacia legalább olyan jó,mint az 1970-es Zsiguli! Elmondhatom,hogy nekem mindkettő volt,a Daciámban sok Renault alkatrész volt még,a Zsigulimban,pedig sok Fiat!! Sajnos mindkettőt több,mint húsz évvel ezelőtt birtokoltam,akkor még nem volt nagy értékük és én mindíg jobbra vágytam,ezért eladtam......
    OdinHEM, -t5- és taluga kedvelte ezt.

Komment

Lehet benne valami, mert nem véletlenül írtam "elnyűhetetlennek" Apukám autószerelőként tudta, ezeknek az autóknak legnagyobb hibája az, hogy hamar szanaszét eszi őket a rozsda. Ezért minden ősszel vastagon átfújta alul olajjal, talán ezért nem volt komoly gond soha a rozsdásodás. A motorjába viszont mindig is "szerelmes" voltam, száguldozni ugyan nem lehetett vele, mert azért nem volt mai gyerek, de felénk nagyon sok a hegymenet, amit játszva végig lehetett hajtani egy egyenletes kilencvenes tempóval, sokszor lepipálva a "fiatalabbakat" És volt hogy télen akkora hóban indultam el vele, hogy súrolta az alját, mégis elevickélt, pedig 4 évszakos gumik voltak rajta.Tudom sokan szidják, és kevés ember az akinek a Dácia az álomautó, de én ezek közé tartozom
      OdinHEM és Beagle kedvelte ezt.

Komment

Blan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        kevés ember az akinek a Dácia az álomautó
        87-ben álltam az AFIT ban a Wartburggal a mosó előtt, és előttem állt egy Dália. Akkor még a kötelező szervizhez adták a mosást. Azt mondja a mosodás ember: " Ezt a Dáliát itt +itt gyártották. Tudnélik, a Románoknál négy városban is raktak össze Dáciát. Ő a festés alapján , megmondta, hogy az adott járgány hol ( nem ) raktár össze rendesen.

Komment

Beagle eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          a Zsigulimban,pedig sok Fiat!!
          Mik voltak ezek az alkatrészek ?

Komment

Ehhez mit szóltok

TLB de luxe 1961

Komment

Még ha teljesen papíros, és fel van újítva teljesen, akkor sem tartom igazán reálisnak az árat, bár tudom, hogy ennél több is lehet a vége.TLB de luxe 1961
              taluga kedvelte ezt.

Komment

Na ezt jól ide tettük egyszerre

Egyébként az eladó e-mail címe árulkodónak tűnik...
                korompaiistvan kedvelte ezt.

Komment

Ez azért erős...
                  Elképzelem, hogy valaki megveszi ennyiért és még ugyanennyiért felújítja...szerintem nem fog megtörténni.

Komment

Viszont a fickó nagyon magabiztos...

Komment

Idővel azért csak veszít belőle...

Komment

szerintem ha a 10%-áérteladja már jól jár. Elég hiányos, és erősen felújításra szorul, bár legalább papíros

Komment

korompaiistvan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          szerintem ha a 10%-áérteladja már jól jár
                          100.000-ért ? Attól azért többet ér, nem !?
                          dongos78 és taluga kedvelte ezt.

Komment

Tamás78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            100.000-ért ? Attól azért többet ér, nem !?
                            István úgy érti, hogy a vevő jól jár!
                            Tamás78 és taluga kedvelte ezt.

Komment

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              Mik voltak ezek az alkatrészek ?
                              Emlékeim szerint: biztonsági öv,kerékcsavarok fejében FIAT felirat,Váltó felfogató csavarok fejeibe szintén, vezérműlánc.... Ezekre emlékszem kapásból.

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              Akkor még a kötelező szervizhez adták a mosást.
                              Nálunk most is így van!
                              taluga kedvelte ezt.

Komment

Nagyon nagyon sok érte. Föl is újítja ennyiért?

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X