Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Ezt ugyan az hirdeti, azért van hasonlóság
    You can't buy happiness, but you can buy a bike and that's pretty close

Komment

kollarg eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      megkérdezem mennyire nem tud semmit a tulajról.
      Gyanítom, ő már tudja hogy esélytelen, ezért hagyta félbe. De borítékolom a választ : " Nem volt időm a felkutatására "
      Tamás78 és kollarg kedvelte ezt.

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        ő már tudja hogy esélytelen
        No igen, én is ezt valószínűsítem - de én még bízom a csodákban. Sikerült visszahoznom az "életbe" már papírok nélküli motort, így megvárom mit mond.
        There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

Több mint valószínű hogy ő "is" belefogott aztán kutatás közben rájött, hogy nincs meg a tulaj, vagy épp az égi autópályákon motorozik már, s bárki bármit is mond azért egy póthagyatékira nem olyan egyszerű rádumálni az örökösöket. :S Na igen vannak még csodák...

Komment

dott eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Na igen vannak még csodák..
            Ugye-ugye... Nálam a 150 km-ről hozott alkatrészbányáról derült ki, hogy a tulaj eredetileg 14 km-re lakott, most 24-re él azzal az asszonnyal akinek a motorral járt udvarolni. De neki eszébe sem jutott hogy az ő motorja lehetett, a felesége szólt közbe, hogy "Te, nem azzal jártál udvarolni nekem véletlenül?"..
            Tamás78 kedvelte ezt.

Komment

Ez jól hangzik. A múltkor felhívtam én is a KEKKH-et, s sajnos megerősítették azt hogy csak rendszám alapján keresnek, így meg aminek nincs beütve a nyakába, s nincs is meg, az annyi....

off: meddig volt beleütve a váznyakba a rendszám? Mikor hagyták abba?

Komment

dott eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Mikor hagyták abba?
                http://veteran.forum.hu/jarmuvek-ada...rendszam-1210/

Szerintem a #6-os hozzászólás ApaE-től igaz lehet.

Komment

Kössz, akkor nem keresem tovább a 68-as P10-en a beütést.

Komment

kollarg eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    felesége szólt közbe, hogy „Te, nem azzal jártál udvarolni nekem véletlenül?”
                    Ugye hogy jó az asszony a háznál !
                    kollarg és kavycka kedvelte ezt.

Komment

T5 Pannónia eladó

Kicsit sok ez egy ilyen állapotú motorért, de sok sikert az eladónak

Komment

Ezért nem kicsit ,hanem nagyon sok !!
                        De fórumtag , hátha tájékoztat minket ,hogy miért ennyi !
                        Egyébként ha el tudja adni ,miért ne !!??
                        Utoljára szerkesztve a következő által: Tamás78; 2012 szept. 16, 20:22.

Komment

Ezért kívántam neki sok sikert hozzá, hátha lesz rá vevő, aztán az az újdonsült motortulaj is csatlakozik hozzánk
                          OdinHEM kedvelte ezt.

Komment

Hello!

Ezt ma láttam veteranapron. Ami nekem a fura, a váz száma, ez meg mifajta pannónia lehetett? TLT? Azért raktam be mert számomra érdekes kissé. (a blokkot én is látom hogy TLF).

http://veteranapro.hu/szolo-motorker...9-tlf-pannonia

Komment

Üdv!
                              A váz alkatrészként volt forgalombahozva. Vázcsere esetén lehetett ilyen vázat venni a boltba és átíratni a forgalmiba. Egyébként T5 típusú váznak tűnik.
                              Tamás78 kedvelte ezt.

Komment

Kivételesen egy veterán aprós hirdetést osztok meg veletek, amit már fél órája nézek és nem értek... Lehet, hogy én vagyok tudatlan ökör és tényleg nagy érték van azon a képen, de kicsit tátva maradt a szám mikor láttam, hogy az eladó sem tudja, hogy mi van a képen és nem csekély összegért próbálja egy gazdag ökörre rásózni.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X