Ezt ugyan az hirdeti, azért van hasonlóság
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón
Collapse
X
-
kollarg eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésemegkérdezem mennyire nem tud semmit a tulajról.
- 2 likes
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseő már tudja hogy esélytelenThere's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
Komment
-
dott eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNa igen vannak még csodák..Tamás78 kedvelte ezt.There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
- 1 like
Komment
-
dott eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMikor hagyták abba?
Szerintem a #6-os hozzászólás ApaE-től igaz lehet.There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
Komment
-
kollarg eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésefelesége szólt közbe, hogy „Te, nem azzal jártál udvarolni nekem véletlenül?”
- 2 likes
Komment
-
Hello!
Ezt ma láttam veteranapron. Ami nekem a fura, a váz száma, ez meg mifajta pannónia lehetett? TLT? Azért raktam be mert számomra érdekes kissé. (a blokkot én is látom hogy TLF).
http://veteranapro.hu/szolo-motorker...9-tlf-pannonia
Komment
-
Kivételesen egy veterán aprós hirdetést osztok meg veletek, amit már fél órája nézek és nem értek... Lehet, hogy én vagyok tudatlan ökör és tényleg nagy érték van azon a képen, de kicsit tátva maradt a szám mikor láttam, hogy az eladó sem tudja, hogy mi van a képen és nem csekély összegért próbálja egy gazdag ökörre rásózni.
Komment
Komment