Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón
Több mint valószínű hogy ő "is" belefogott aztán kutatás közben rájött, hogy nincs meg a tulaj, vagy épp az égi autópályákon motorozik már, s bárki bármit is mond azért egy póthagyatékira nem olyan egyszerű rádumálni az örökösöket. :S Na igen vannak még csodák...
Ugye-ugye... Nálam a 150 km-ről hozott alkatrészbányáról derült ki, hogy a tulaj eredetileg 14 km-re lakott, most 24-re él azzal az asszonnyal akinek a motorral járt udvarolni. De neki eszébe sem jutott hogy az ő motorja lehetett, a felesége szólt közbe, hogy "Te, nem azzal jártál udvarolni nekem véletlenül?"..
Ez jól hangzik. A múltkor felhívtam én is a KEKKH-et, s sajnos megerősítették azt hogy csak rendszám alapján keresnek, így meg aminek nincs beütve a nyakába, s nincs is meg, az annyi....
off: meddig volt beleütve a váznyakba a rendszám? Mikor hagyták abba?
Ezt ma láttam veteranapron. Ami nekem a fura, a váz száma, ez meg mifajta pannónia lehetett? TLT? Azért raktam be mert számomra érdekes kissé. (a blokkot én is látom hogy TLF).
Üdv!
A váz alkatrészként volt forgalombahozva. Vázcsere esetén lehetett ilyen vázat venni a boltba és átíratni a forgalmiba. Egyébként T5 típusú váznak tűnik.
Kivételesen egy veterán aprós hirdetést osztok meg veletek, amit már fél órája nézek és nem értek... Lehet, hogy én vagyok tudatlan ökör és tényleg nagy érték van azon a képen, de kicsit tátva maradt a szám mikor láttam, hogy az eladó sem tudja, hogy mi van a képen és nem csekély összegért próbálja egy gazdag ökörre rásózni.
Komment