Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón
Ugyan ! Nincs rajta oldalkapaszkodó, a hátsó ülésen lévő is valami tákolmány, nem gyári a tanksapka, mint ahogy a kormánykezelők is MZ ről valók. Továbbá hiányzik a légszűrő gumiharangja. ( Bár nem látszik, de borítékolom hogy benzincsap sem gyári, ugyanis ezek az "apróságok" jó pénzért eladhatók )
Igen, ezeket én is tudtam, sőt a légszívó tölcsér is hiányzik a porlasztóról... Csak azért kérdeztem, mert írtam kommentet a srácnak, de gyorsan kitörölte és újra feladta a hirdetést... Semmi baj vele, de ne úgy hirdesse, hogy 100%-ig eredeti...
Sziasztok, ez a hirdetés már fent van egy jó ideje, de valaki megkérdezte az árát? Szerintem egy felújított Duna kb 300-350 et ér, Ő most ennyit gondolt érte? http://veteranapro.hu/oldalkocsi/194...ado-duna-csere
Utoljára szerkesztve a következő által: Aries88; 2012 szept. 12, 11:02.
You can't buy happiness, but you can buy a bike and that's pretty close
Egy apróhirdetés elemzése(Házi dolgozat):
Tanuljunk szépen meggyőzően írni az apróhirdetésekben:
Mi is a teendőnk: Elsősorban építünk az emberek kíváncsiságára a hirdetés titokzatosságával:"Puch(?) berugókar"-egy jól elhelyezett kérdőjellel a megfelelő árkategória felé taszítjuk termékünket, továbbá a titok leplével eltakarjuk az illusztráción igen hervatagnak tűnő tárgyat.
Következő teendőnk, hogy vigyázunk, nehogy a termék leírásával már az elején megtörjük a titokzatossággal felépített varázst, így nem írunk olyat, hogy szét van rohadva az egész-hanem kultúráltan adagoljuk az információt a kedves vásárlónak: "erősen fellelt állapotban."
Következő dolgunk a vásárlási kedvet növelni pozitív visszacsatolással, hogy a vásárló olthatatlan birtoklási kedvet érezzen a titokzatos tárgy iránt: "Hozzáértőnek kihagyhatatlan kincs." -minimum szóban fényezzük, ha drótkorong nincs-ekkor ha a vásárló megvásárolja a felkínált terméket, ami nem is egyszerű tárgy, hanem birtoklási vágyat ébresztő "kincs" máris vitathatatlanul "hozzáértőnek" érezheti magát, amit igazolhat is az elhült családtagok előtt postabontáskor, a tárgy birtoklásával.
Az utolsó dolgunk, hogy elrejtsünk egy árúkapcsolást a hirdetésben, hogy a vásárló, azonkívül hogy végre a "hozzáértő" titulussal büszkélkedhet, egyúttal egy kapcsolódó(Mit kapcsolódó, hozzárohadt!) termékkel is gazdagabb legyen:"berugókar rugóval"
És végezetül lássuk mindezt a gyakorlatban:Puch(?) berugókar
Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2012 szept. 12, 16:27.
Pont ez jutott eszembe, csak a másik oldalról megközelítve - ilyen alany keresek éppen, mert minden egyéb van "maradékban", néhány motor felújítása után marad az embernél ez-az. Nekem pont elég lenne, igaz még van mit alkudni azon az áron. Szerintem írok is neki, megkérdezem mennyire nem tud semmit a tulajról.
There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
Komment