Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Eladó Ural oldalkocsi, valaki szeretett volna egyet korábban, vagy az valami más volt?

Komment

Avagy a kiírásban sokallom a 75 MP/h-t, és keveslem a 3 sebességi fokozatot...

Komment

Itten van egy Dnepr oldalkocsi, kevésbé jó állapotban, mint a kettővel ezelőtti Ural, viszont fele annyiért... mondjuk ugyan úgy néz ki (formára), mint az Ural, de akkor ez most hogy is van?!

Komment

Csak első ránézésre egyformák... Más a kerék, a sárvédő, a csomagtartónak nincs nyitható fedele...
          Intrepid kedvelte ezt.

Komment

Simson 250 Sport
            Ehhez mit szóltok, ez tényleg 100%..?!
            Attached Files

Komment

bazsimoci eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Csak első ránézésre egyformák... Más a kerék, a sárvédő, a csomagtartónak nincs nyitható fedele...
              köszi, annyira nem is figyeltem, még nagyon reggel van!

Komment

Ugye, hogy lehet ezt jól is csinálni? Gratulálok, szép gyüjtemény! Vegre egy olyan ember, aki nem ingyen letöltött fénymásolatokat árul aranyáron, hanem tényleg értékes könyveket...
                Lai kedvelte ezt.
                "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Na ! én pont a feléért vettem komplett P-20 ast.http://veteranapro.hu/muszerek/21640...m-ora-pannonia

Van az embernek önbizalma !http://aprod.hu/hirdetes/jawa-207-50...225e9bdc;r:;s:

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    Van az embernek önbizalma !
                    Jaaaaaaj !
                    Hát oda van írva , hogy IRÁNYÁR !
                    Az még le mehet 20000 ft -ra is !

Komment

Tamás78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      Az még le mehet 20000 ft -ra is !
                      Sőt, az exbarátnőm apja két Babettát adott el 15e-ért...
                      There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

kollarg eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        Sőt, az exbarátnőm apja két Babettát adott el 15e-ért..
                        De ez Kitűnő "szalonállapot"!

Egyébként másfél év eredménytelen hírdetgetés után , még lehet 10-15 000-ért is odaadja majd!

Komment

Ez brutál..
                          de alatta van egy 21ért

Komment

Uraim!

Ehhez mit szóltok?

Magyar veteránok felújítása.

Ez figyelemre méltó a hirdetésben: "Nem holmi jöttment felújítóműhely aki csinált 2 Komárt és már restaurálásnak hívja azt"
                            Nem ismerem az illető kollégát, de a marketing (arc) az hatalmas!
                            Utoljára szerkesztve a következő által: dino125ad; 2012 szept. 08, 15:54.
                            mir-mur kedvelte ezt.

Komment

Igen, ez már nekem is szemet szúrt, ezért hát most gugliztam kicsit az emberünk adataival. ezt találtam a szocimotorosokk oldalon( Érdekes a csevely):

p10-h válasz erre | email 2009-04-17 10:03:40
                              Srácok ! Rakattam össze egy "jó állapotú" használt cumókból pancsi blokkot egy emberrel , mivel nincs időm rá vele foglalkozni . De már bánom . Mindenféle szirszar cuccokból a legócskább de működőképes /szerinte/. Otthon derült ki hogy a megállapodás szerinti dolgokra is szart . Ami azt jelentette hogy nem lehet törött hengerborda /ERRE SUNYIBA MEGHEGESZTETTE/ . Csupa kosz szar a blokk ,ugy rakta össze . Ennyi dióhélyban amiért dühöngök . Kérdésem srácok az ilyen emberek kiszűrésére nyithatnánnk egy topikot ,ahol szerepelnének az ilyen emberek . EZEKKEL NE DOLGOZTASS . Vagy bármi hasonló címmel . VÉLEMÉNY ? Gongolom nem vagyok egyedül .
                              sorszám: 6084 (111143)

(link: http://www.szocimotoros.hu/hu/forumok/topic/11/8#111143)

Aki akarja, kikeresheti a további diskurzust...
                              Utoljára szerkesztve a következő által: soveny; 2012 szept. 08, 18:21. Oka: beszúrtam a hozzászólás linkjét
                              korompaiistvan kedvelte ezt.

Komment

Ez mindent elmondott róla is, meg a haverjairól is
                                barna és dino125ad kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X