Következő: nemtudom hol láttam, de sztem poénnak szánta a feladó. A szöveg: Balatonra néző anyósomat rotációs kapára cserélném .)))))
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón
Collapse
X
-
lyeti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésenemtudom hol láttam, de sztem poén
(Egyébként a Balatonra néző anyóst nem hasonló beállítottságú nyaralóra akarták cserélni? )There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
- 2 likes
Komment
-
Keresek RPG-7 kezelési könyvet
Saddam, te vagy az?You can't buy happiness, but you can buy a bike and that's pretty close
- 5 likes
Komment
-
Aries88 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKeresek RPG-7 kezelési könyvet
Saddam, te vagy az?Blackmumus, zsíráf és 2 további látogató kedvelte ezt."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 4 likes
Komment
-
Valóban nagy az isten állatkertje ! ( az eladási árakat figyeld )http://auto-motor.vatera.hu/motor_ro...628947001.htmlUtoljára szerkesztve a következő által: mir-mur; 2012 aug. 21, 17:58.
Komment
-
Nektek még nem tűnt fel ? Amiről az embereknek gőze nincs hogy micsoda, abból mindig BMW lesz, és katonai. És ha már BMW csináltunk belőle, akkor jól megkérjük az árát.http://veteranapro.hu/uzemanyagtank/...-uzemanyagtank
- 2 likes
Komment
-
SAG-Awtowelo(Eisenacher Motorenwerk) EMW R-35, végülis majdnem Béjemvé, de nem egészen A háborúról is egy kicsit lekésett, katonai meg csak a kedves kuzinja volt, a BMW R-35...az is csak szükségből.
Melik exportra vitték a TLB-t, hőálló fekete kipuffal és Hammerite ezüst (közvetlen a rozsdára) kerekekkel, papírok nélkül hatszázér'?(mindegy azért én ennyiért elvárnék egy korrektebb leírást is)
TLB Pannonia export kivitel.
Mindenki ráizgult a Béjemvére...
Kövezzetek meg, de ez tetszik:
http://veteranapro.hu/szolo-motorker...embiztos-darabUtoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2012 aug. 21, 20:03."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
Komment
-
Nektek még nem tűnt fel ? Amiről az embereknek gőze nincs hogy micsoda, abból mindig BMW lesz, és katonai. És ha már BMW csináltunk belőle, akkor jól megkérjük az árát
1.A címben is benne van, hogy talán...
2.A fekete alapon kettős fehér csík eléggé BMW jellegzetesség...
3. Az hogy beklikkelte a "katonai" fület a hirdetés feladásánál- na bumm, a katonai motorok iránt érdeklődők könnyebben találják meg a hirdetést...
4. Nem néztem utána, de kevés guglizással a netes képek között beazonosítható a tipus...
5.A 70 ezer forint mennyi Euro is? Kb 240€, aki volt már Mannheimben vagy egyéb német börzén, az tudja ott mennyi egy ilyen tank... Az a szöveg pedig, hogy mi itt vagyunk Magyarországon se hat meg, mert ha belegondolsz, hogy neked kell egy ilyen tank és nem tudsz csak Németországból venni, akkor ugye az ottani vételárra még rájön az utiköltség is, így viszont helyben van a tank és még utaznod se kell érte... Én is vettem már itthon magyar árért kurrens alkatrészt, de ne kövezzünk már meg valakit azért, mert nem a saját pénztárcája ellensége! Aki sokallja, az nem veszi majd meg, akinek viszont pont ez hiányzik éppen a gépéhez az majd kisakkozza, hogy mi éri meg neki- külföldi áron veszi meg külföldön, vagy hasonló, esetleg kevéssel kisebb áron itthon... Remélem átjött a gondolatmenetem!
SAG-Awtowelo (Eisenacher Motorenwerk) EMW R-35, végülis majdnem Béjemvé, de nem egészen A háborúról is egy kicsit lekésett, katonai meg csak a kedves kuzinja volt, a BMW R-35...az is csak szükségből.
Kb 35 másodperces guglizás után, én BMW R11 vagy R16-ra tippelnék!
http://www.bmbikes.co.uk/photos/phot...0and%20R17.jpg
http://classic-motorbikes.net/images/gallery/10493.jpg
- 5 likes
Komment
-
Igazad van, én hibáztam...Elfelejtettem, hogy ezeken a típusokon a tankban volt az óra.Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2012 aug. 21, 20:16."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
Komment
-
bazsimoci eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNézd,én semmi kivetnivalót nem látok ebben a hirdetésben!
1.A címben is benne van, hogy talán...
bazsimoci eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA 70 ezer forint mennyi Euro is? Kb 240€, aki volt már Mannheimben vagy egyéb német börzén, az tudja ott mennyi egy ilyen tank... Az a szöveg pedig, hogy mi itt vagyunk Magyarországon se hat meg,
Egyébként nézd meg a koma többi hirdetését is ! Semmiről sem tudja hogy mi az, de a reális árát hárommal szorozza.
- 3 likes
Komment
-
Ebben egyetértek, szerencsésebb lett volna az oldalkocsis hirdetést belinkelni
Azzal hogy nem rögtön az Ebay-en árulja, legalább esélyt ad olyan magyarnak aki nem sokallja az árat...
Van egy cimborám akinek szállóigévé lett mondata: "Hja kérem, a veteránozás nem a szegények sportja..."
Ehhez én hozzátenném, hogy egy háború előtti BMW felújítása nem sikerülhet mindenkinek tökéletesen...
Erősen anyagi erőforrás függő...Persze vannak szintek itt is, mint pl. az előbb említett fekete kipus, ezüst felnis TLB...joker kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
Komment