Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Következő: nemtudom hol láttam, de sztem poénnak szánta a feladó. A szöveg: Balatonra néző anyósomat rotációs kapára cserélném .)))))
    soveny és Intrepid kedvelte ezt.

Komment

lyeti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      nemtudom hol láttam, de sztem poén
      Mint az a klasszikus, amikor A4-es rajzlapomat hasonló jelzésű Audi gépkocsira cserélném..

(Egyébként a Balatonra néző anyóst nem hasonló beállítottságú nyaralóra akarták cserélni? )
      Intrepid és movisz kedvelte ezt.
      There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

- vagy a másik;~ 40-es feleségemet 2 huszasra cserélném! ...
        Intrepid kedvelte ezt.

Komment

Pannónia P20 sok alkatrésszel

Komment

Keresek RPG-7 kezelési könyvet
            Saddam, te vagy az?
            mir-mur, wsievers és 3 további látogató kedvelte ezt.
            You can't buy happiness, but you can buy a bike and that's pretty close

Komment

Aries88 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Keresek RPG-7 kezelési könyvet
              Saddam, te vagy az?
              Nem kell ebből viccet csinálni...terrorista is lehet kezdő :P
              Blackmumus, zsíráf és 2 további látogató kedvelte ezt.
              "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
              "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Valóban nagy az isten állatkertje ! ( az eladási árakat figyeld )http://auto-motor.vatera.hu/motor_ro...628947001.html
                Utoljára szerkesztve a következő által: mir-mur; 2012 aug. 21, 17:58.

Komment

Nektek még nem tűnt fel ? Amiről az embereknek gőze nincs hogy micsoda, abból mindig BMW lesz, és katonai. És ha már BMW csináltunk belőle, akkor jól megkérjük az árát.http://veteranapro.hu/uzemanyagtank/...-uzemanyagtank
                  DCS és Aries88 kedvelte ezt.

Komment

Ezekszerint a katonai BMW a legdurvább
                    zsíráf, wsievers és mir-mur kedvelte ezt.
                    You can't buy happiness, but you can buy a bike and that's pretty close

Komment

SAG-Awtowelo(Eisenacher Motorenwerk) EMW R-35, végülis majdnem Béjemvé, de nem egészen A háborúról is egy kicsit lekésett, katonai meg csak a kedves kuzinja volt, a BMW R-35...az is csak szükségből.

Melik exportra vitték a TLB-t, hőálló fekete kipuffal és Hammerite ezüst (közvetlen a rozsdára) kerekekkel, papírok nélkül hatszázér'?(mindegy azért én ennyiért elvárnék egy korrektebb leírást is)
                      TLB Pannonia export kivitel.

Mindenki ráizgult a Béjemvére...

Kövezzetek meg, de ez tetszik:
                      http://veteranapro.hu/szolo-motorker...embiztos-darab
                      Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2012 aug. 21, 20:03.

Komment

Nektek még nem tűnt fel ? Amiről az embereknek gőze nincs hogy micsoda, abból mindig BMW lesz, és katonai. És ha már BMW csináltunk belőle, akkor jól megkérjük az árát
                        Nézd,én semmi kivetnivalót nem látok ebben a hirdetésben!
                        1.A címben is benne van, hogy talán...
                        2.A fekete alapon kettős fehér csík eléggé BMW jellegzetesség...
                        3. Az hogy beklikkelte a "katonai" fület a hirdetés feladásánál- na bumm, a katonai motorok iránt érdeklődők könnyebben találják meg a hirdetést...
                        4. Nem néztem utána, de kevés guglizással a netes képek között beazonosítható a tipus...
                        5.A 70 ezer forint mennyi Euro is? Kb 240€, aki volt már Mannheimben vagy egyéb német börzén, az tudja ott mennyi egy ilyen tank... Az a szöveg pedig, hogy mi itt vagyunk Magyarországon se hat meg, mert ha belegondolsz, hogy neked kell egy ilyen tank és nem tudsz csak Németországból venni, akkor ugye az ottani vételárra még rájön az utiköltség is, így viszont helyben van a tank és még utaznod se kell érte... Én is vettem már itthon magyar árért kurrens alkatrészt, de ne kövezzünk már meg valakit azért, mert nem a saját pénztárcája ellensége! Aki sokallja, az nem veszi majd meg, akinek viszont pont ez hiányzik éppen a gépéhez az majd kisakkozza, hogy mi éri meg neki- külföldi áron veszi meg külföldön, vagy hasonló, esetleg kevéssel kisebb áron itthon... Remélem átjött a gondolatmenetem!

SAG-Awtowelo (Eisenacher Motorenwerk) EMW R-35, végülis majdnem Béjemvé, de nem egészen A háborúról is egy kicsit lekésett, katonai meg csak a kedves kuzinja volt, a BMW R-35...az is csak szükségből.
                        Látod ez a felületes szemlélő véleménye! Elkerülte a figyelmedet a betöltőnyílás előtt található kilóméteróra ürege, a tank alján a spirál átvezetéséhez a nyílás!
                        Kb 35 másodperces guglizás után, én BMW R11 vagy R16-ra tippelnék!
                        http://www.bmbikes.co.uk/photos/phot...0and%20R17.jpg
                        http://classic-motorbikes.net/images/gallery/10493.jpg
                        Beagle, soveny és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Igazad van, én hibáztam...Elfelejtettem, hogy ezeken a típusokon a tankban volt az óra.
                          Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2012 aug. 21, 20:16.

Komment

---és hogy megnyugtassam a az izgulókat ---az oda való KM óra 350 ajeró (a replika )

én má fogtamojjjant

Komment

bazsimoci eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              Nézd,én semmi kivetnivalót nem látok ebben a hirdetésben!
                              1.A címben is benne van, hogy talán...
                              Nem csak konkrétan erre a hirdetésre mondtam, hanem általában. Mostanság az dívik , hogy ha van valakinek a kupacban egy csavar ami nem Pannónia, akkor már BMW-t lát benne. Tele vannak ilyenekkel az oldalak. Igaz ,odaírják hogy "talán", meg "vélhetően".
                              bazsimoci eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              A 70 ezer forint mennyi Euro is? Kb 240€, aki volt már Mannheimben vagy egyéb német börzén, az tudja ott mennyi egy ilyen tank... Az a szöveg pedig, hogy mi itt vagyunk Magyarországon se hat meg,
                              Akkor talán a sebay-on kéne próbálkozni, mert bármilyen kellemetlen, én Magyarországon lakom, és ez "meghat."
                              Egyébként nézd meg a koma többi hirdetését is ! Semmiről sem tudja hogy mi az, de a reális árát hárommal szorozza.
                              soveny, bazsimoci és wsievers kedvelte ezt.

Komment

Ebben egyetértek, szerencsésebb lett volna az oldalkocsis hirdetést belinkelni

Azzal hogy nem rögtön az Ebay-en árulja, legalább esélyt ad olyan magyarnak aki nem sokallja az árat...
                                Van egy cimborám akinek szállóigévé lett mondata: "Hja kérem, a veteránozás nem a szegények sportja..."
                                Ehhez én hozzátenném, hogy egy háború előtti BMW felújítása nem sikerülhet mindenkinek tökéletesen...
                                Erősen anyagi erőforrás függő...Persze vannak szintek itt is, mint pl. az előbb említett fekete kipus, ezüst felnis TLB...
                                joker kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X