Az igaz, hogy nem veterán aprós de szerintem ez is érdekes. Kölön "BNV" gyűjtők figyelmébe ajánlom!
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón
Collapse
X
-
Eladó használt SUZUKI GSX-R 1100 EGYEDI !!!!
Choppert nem csak T8-ból lehet.Komoly érdeklődőnek okmányokkal!
Komment
-
Aries88 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseegész igényesThere's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
Komment
-
Nesztek T8 :Pannónia T8"When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
Komment
-
Hello!
Nem tudom, lehet már valaki beillesztette ezt a "magyarázó" útmutatót. Nekem nagyon bejön mert hatalmasakat röhögtem rajta.
"Vannak bizonyos szakkifejezések az internetes hirdetésekben, amikkel nem árt, ha tisztában van az ember, ha bármilyen használt motort venne Magyarországon. Természetesen csak irónia. Vagy nem.
-Az okmányiroda szerint forgalomba helyezhető: kurvasok utánajárással talán lehet magyar papírja. De lehet, hogy nem.
-Szerintem forgalomba helyezhető: nem helyezhető forgalomba
-Okmányok nélkül: lopott, vagy minimum húsz falusi suttyó között gazdát cserélt szerencsétlen sorsú szar.
-A szerelőm szerint egy biztosítékot kell cserélni: nincs töltés, generátort kell javítani, ha ez nem megy, akkor venni egyet japánból, a motor árának feléért.
-A kuplungon állítani kell: kuplungot kell cserélni.
-A kuplungbowden szorul: kuplungot kell cserélni.
-A gumik jó állapotúak: Mintázat nincs, de még olvasható a felirat az oldalfalukon.
-A motor elcsúszott, de a teleszkópok nem sérültek, jók: ja, dáliát karózni.
-Van rajta néhány karcolás: mintha drótkefével simogatták volna.
-Friss olasz import: még meg van szorulva a motorja, de holnap már nem lesz.
-Nekem már kicsi, azért adom el: széthajtottam, eladnám.
-Ez igazi japán minőség: kurva drága az alkatrész, ezért van benne Ladáéból reszelt fékbetét.
-A fékre rá kéne nézni: hullámos a tárcsa, mint a tenger, de drága az új.
-A fék picit fog: Már a második fékbetétet sütöm rá a tárcsára, de drága a munkahenger.
-A váz nem sérült: tízkilós kalapáccsal ütöttük vissza helyére. Szemmértékre.
-Csak eldőlt: Ja, nyolcvannál.
-Az csak a tanktáska mágnesének a nyoma: Amire ráesett az egész motor, kétszer.
-Sportdobbal eladó: Az eredeti leszakadt, amikor elcsúsztam, és telibekúrta a szalagkorlátot, ezért vettem egy rá nem illő, de nagyon olcsó darabot a bontóból.
-Szép hangja van: lásd az előzőt.
-Kisebb elektromos problémával: olyanok a vezetékek, mint egy tál spagetti, de mindegy, mert a gyújtás forgórészét úgyis eltörtük.
-Frissen fúrva: megszorult, de Karcsi bá' a falu végén még fel tudta fúrni az utolsó túlméretre.
-Még bejáratós: lásd az előzőt. Ereje nincs, de legalább nem most fog szétesni.
-Csak túrázásra használtam: próbáltam vele emberkedni a szerpentinen, de nem megy annyira.
-Mindene megvan, csak össze kell rakni: az alkatrészek fele hiányzik vagy rossz, de remélem, hogy nem veszi észre, aki elviszi.
-Keveset futott: RENGETEGET FUTOTT
-Nem zsákbamacska: látszik rajta, hogy szar. Sajnos.
-Akár cserélném is: CSAK VIDD MÁR EL!
-Felújított állapotban: olajat és légszűrőt cseréltünk. Tavaly.
-Streetfighternek átépítve eladó: szarrátört, és a gagyi fejidom még mindig százszor olcsóbb volt, mint a gyári idomok.
-Nekem már nincs időm vele foglalkozni: annyira szar, hogy még gányolni se éri meg, inkább eladnám."
- 8 likes
Komment
-
wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNesztek T8 :Pannónia T8Utoljára szerkesztve a következő által: retromotorshun; 2012 aug. 12, 17:30.
Komment
-
retromotorshun eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMi a baj velük? rondák, vagy drágák?There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
Komment
Komment