Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Ezen az oldalon csak két állat van !
    Azért az én stilizált barázdabillegetőmet se leszólni!XD
    "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
    "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Azért az én stilizált barázdabillegetőmet se leszólni!XD
      Bocsánat ! Vagy a térlátásommal, vagy a fantáziámmal lehet valami probléma.

Komment

Ez jó vétel ennyiért:
        Dnepr K-750 oldalkocsis

Komment

Ez nagyon szép összeállítás, de nem drága kicsit papírok nélkül?
          csepel 250 Szentesivel!
          You can't buy happiness, but you can buy a bike and that's pretty close

Komment

Aries88 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            csepel 250 Szentesivel!
            Ne ne Nekaparjuk fel a parazsat
            Tudod nem akarja eladni csak mutogatni
            Kakas és zsíráf kedvelte ezt.

Komment

csepel 250 Szentesivel!
              Róbi kolegánk nemcsak árúja, hanem el is adja közel ezen az áron a motorjait!
              Kár volna ba..ogatni érte csak azért mert ez nem mindenkinek megy.
              Ezt csak azért írom, mivel ő nem tudja megvédeni magát a Fórumon ért, át nem gondolt és feltételezéseken alapuló hozzászólásokkal szemben!
              Utoljára szerkesztve a következő által: nyuszifül; 2012 aug. 05, 21:24.
              OdinHEM kedvelte ezt.

Komment

Erre én is csak azt tudom mondani hogy korrekt ár érte. Egy Szentesi oldalkocsi sem olcsó magában, a 250-es Csepelről már nem is beszélve. Mire ezt így kihozod az pénzbe kerül, pláne ha még dolgoztatsz is, mert mondjuk magadnak nincs időd tehetséged meg csinálni.

Komment

Pont ez érdekelt, nincs itt b@szogatva senki. Azért kérdeztem mert nem tudom még eldönteni hogy egy-egy motor túl van árazva, vagy a magas ár ellenére is árában van

Komment

Hát az ár mint már sokan kitárgyalták sok minden függvénye, de itt azért mégiscsak egy 250-es Csepelről van szó. Csak a "nyersanyag" 600e-800e Ft-ig mozog, ha még a hiányokat számolod a "cukor" alkatrészek pl. az megint szépen csendít felfelé az árán.
                    korompaiistvan kedvelte ezt.

Komment

Nem hirdetés, de érdekes. Milyen furcsaságot veszel észre ?

Komment

arra gondolsz hogy a kuplungot lábbal kezeli?
                        Kakas kedvelte ezt.

Komment

hogy a kuplungot lábbal kezeli?
                          Nem ! Arra hogy nincs rajta tükör.
                          Kakas, Aries88 és Intrepid kedvelte ezt.

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            nincs rajta tükör
                            Szerintem első fék sincs.
                            soveny kedvelte ezt.
                            Everything is better when you decide you don't care.

Komment

Uralosok !!!lehet merevedni !!! és gyüjteni ---meg számolgatni az itthoni árakat :M-72 N PRZEPIĘKNY NIEODNAWIANY OKAZ MUZEALNY !!! (2531695443) - motoAllegro

Komment

Szép eredeti állapotú vas...bár hogy hozzátegyem, a leírás nekem elég fura. Mert ha az igaz, akkor a motorral van valami. Azt írja: Ural M72 N , ha tényleg az, akkor igencsak Nyipró ez, nem Ural, és akkor nem belevaló az első villa.
                                Szerintem M72 M lesz ez.
                                Amúgy jó áron van jelenleg, ahhoz képest(790 eft-nál jár most), hogy nálunk milyen szétflexelt, nem típustiszta roncsokat adnak ennyiért.
                                Kíváncsi vagyok mennyi lesz a vége.
                                Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2012 aug. 08, 10:49.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X