demeter eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón
Collapse
X
-
- 4 likes
-
ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNémi gépmunka, homokszórás, festés - máris kész a tökéletes P10 henger, frissen fúrva/hónolva, új dugattyúval, beszerelésre készen legfeljebb 15e-ért. Ebből kiindulva a hirdetett 70e Ft-os ár valyom milyen 'extrát' nyújt ?
(én amúgy se vagyok oda a gyári dugattyúért)
Komment
-
korompaiistvan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseLehet, hogy csak elütötte egy 0-valEverything is better when you decide you don't care.
- 3 likes
Komment
-
ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉreztem, hogy azonnal rá kellett volna mozdulniEverything is better when you decide you don't care.
- 3 likes
Komment
-
120-as Pannónia sebességmérő - Vatera.hu
Erre mozduljunk Ennyiért tuti még arany is van benne!
Csepel Pannónia 250 Pannonia TLF hátsó lámpa - Vatera.hu
Ez viszont elég szépen egyben van és még az ára sincs elszállva még...
- 3 likes
Komment
-
Ez a legújabb stílus ? Vegyél valamit 560.000 ért, amiből akár ilyen is lehet. ( Ha ráköltöttél kétszer ennyit )http://veteranapro.hu/szolo-motorker...xport-pannoniademeter kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEz a legújabb stílus ? Vegyél valamit 560.000 ért, amiből akár ilyen is lehet. (Ha ráköltöttél kétszer ennyit)
Értelmezés 1.: Valaki megveszi 560.000 Ft-ért és csinálhat belőle otthon ahogy akar, egy hasonló minőségűt, mint ami a többi képen van.
Értelmezés 2.: Valaki kifizet érte előre 560.000 Ft-ot, és akkor eladó nekiáll és megcsinálja ennek a valakinek hasonló minőségűre, mint ami a többi képen van.
Nem mindegy.Everything is better when you decide you don't care.
Komment
-
UK eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA hirdetés szövege pontosan ez: „Egy hasonló minőségűt kellene belőle valakinek már végre csinálni. Persze csak akkor ha előtte kifizette”.
Komment
-
UK eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseegy hasonló minőségűt, mint ami a többi képen van.
Komment
Komment