Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón
Tudtommal oldalkocsis fogattal nem szabályos a Kuli vontatása!! Tehát nem vizsgáztathatták le a vonószerkezetet, vagy nem oldalkocsis hivatalosan... Valami itt bűzlik nekem...
Mit mondjak,-a kezdetek kezdetén nagyon szimpatikus emberek,árulták a portékáikat,elfogadható,nem va..rás árakon.Van nagyon kedvező tapasztalatom eladókkal és remélem Ők sem csalódtak bennem,-szinte sajnálom,hogy nem vagyunk szomszédok,de legalább egy városból valók.Azután megjelentek a rafináltabbjai,akik versenyeztetni kívánják a vevőket,nem írnak ki árakat,ki ad érte többet alapon próbálnak megszabadulni a portékájuktól,-ez már nem tetszik,de valahogy benyelem,de az biztos,hogy nem vásárolok tőlük semmit,még ha fene esz is érte,mert nem tartom korrektnek.A korrektséget arra értem,hogy veterános körökben,nem a lehúzásról kellene,hogy szóljon a dolog,-nem arról van szó,hogy ingyen adja a portékáját,de valahogy méltányolni kellene,hogy egy csapat vagyunk.Tudom,hogy most sokan legyintenek,mert a méltányosságért nem lehet kenyeret vásárolni,ami érthető is,de azért ne akarjon senki egy beállt tucatárú főtengelyért,mely ráadásul még csupa rozsda is,10-15 000.-Ft.-ot kapni.
Ami az utóbbi napokban kezd terjedni,mint az álneveket,mint a mumifikálódott nagy egeret illetően és a beszólások,az meg már valami szinten gusztustalan és egyáltalán nem méltó a szándékhoz,amiért a veterán apró létre lett hozva.Azt gondolom,illetve úgy vélem,a legjobb megoldás az ilyen hirdetésekre,illetve azok feladójának a kiküszöbölésére,ha senki nem reagál rá,egyszerűen ugorjuk át,-ne kezdjünk el "poszt-riposztozni"!
Nem tudom mi munkál az ilyen emberekben,vajon miért nem építeni,miért bomlasztani akarnak,-végül is csak sajnálni lehet Őket,mert a szint melyen állnak az minősít is.
Üdvözlettel:Che
Utoljára szerkesztve a következő által: Che; 2013 febr. 23, 01:02.
Komment