Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Az MZ -hez tudtommal ilyen formájú csónakot nem gyártott a Stoye...
    mz 250 oldalkocsival

bazsimoci eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Ez eddig a legjobb...:
    A bőrápoló a motorosnak is kellhet...

Ez viszont szerintem jó áron van!

Hirdetések - Eladó motorok - Mz 125
    OdinHEM kedvelte ezt.

Komment

taluga eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      MZ -hez tudtommal ilyen formájú csónakot nem gyártott
      Szerintem ez Simson oldalas.....

taluga eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Ez viszont szerintem jó áron van!
      Szerintem is,kérdés van-e papírja,vagy azért ennyi,mert nincs,de számomra akkor csak egy szobadísz...
      taluga és OdinHEM kedvelte ezt.

Komment

Ehhez mit szóltok??

Dnyepr, Ural származási papírok

Már csak egy motor kell hozzá....

Pannónia P500 négyhengeres

Komment

A négyhengeres ---AZ VALAMI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hosszan nézegettem a képeket , és tudjátok --vagyis csak azok tudják akik elég öregek --hogy ebben a motorban benne van minden olyan amit nem lehet elmondani ,csak egy egész estés sörözés közben , arról a régi szép világról !

Az igazi , eredeti szabadság vágy , a másképp kinézni akarás , .......stb ,stb...
          Elnézve a sok innen -onnan származó mindenféle alkatrészt --szinte hallom amikor az építő csávó kérte a haveroktól :- nincs egy .... -de van , mire kell? ...tényleg .. , ott van vigyed , de majd mehetek egy kört ?

Szóval -szerintem lesz itt még néhány ember aki talán megereszt néhány gondolatott erről ...

Igazából csodálkozom ( --meg nem csodálkozom ) , milyen rég hirdeti szegény , mert szerintem ezzel a motorral vehetne valaki --egy darabka------- IGAZI------- -!! MULTAT --! Ez nem -egy tucat 12 vagy 100 -tök mindegy --kifénnyezett , sosevolt Pannónia - !

Csak remélni merem , hogy elgondolkodik valaki azon amit mondok , és megmenti ezt a csodálatos alkotást ! Aztán restaurálja -de pont ilyere- nem akar okosabb lenni mint a készítő . Ezzel a géppel pedig számomra az összes találkozó sztárja lenne !
          Ha nem lennék ilyen-- kemény rokker állat -- bizony elmorzsolnék néhány könycseppet a szememm sarkában --amiért lehet hogy csak én látom ezt így .
          Viszont én meg nem vagyok nagy Pannónia fan --nekem nem lesz az udvaron ilyen ...

(igazából pl. kiváncsi lennék -milyen gondolattal tette ide a meglepő, érdekes rovatba Beagle, barátunk )
          Utoljára szerkesztve a következő által: joker; 2013 júl. 27, 06:12.
          bazsimoci, sinter és 7 további látogató kedvelte ezt.

Komment

POFÁTLANSÁGNAK NINCS HATÁRA EGY GUSZTUSTALAN HIRDETÉS REMÉLEM TZ HAMAR TÖRLI!
            MIT KERES EZ ITT A VETERÁNAPRÓN?!

Avon terméket keresel Budapesten?

Komment

kavycka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              POFÁTLANSÁGNAK NINCS HATÁRA
              A hozzászólásokat törölte, de a szemetét otthagyta.
              kavycka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              REMÉLEM TZ HAMAR TÖRLI!
              Én is !

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              . Ezzel a géppel pedig számomra az összes találkozó sztárja lenne !
              Ez bizonyos. De sajna a forgalomba helyezése elég kétséges, nézegetős motornak meg (nekem ) drága.
              OdinHEM, kavycka és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Számomra érdekes ez a fejidom, gyártottak ilyet Pannóniára? Vagy házi készítés?

Pannónia fejidom

Komment

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  igazából pl. kiváncsi lennék -milyen gondolattal tette ide a meglepő, érdekes rovatba Beagle, barátunk )
                  Akkor kielégítem,kíváncsiságod,ezen ne múljon!

Lehet,nem hiszed el,de hasonlóak az érzéseim,de kicsit más megközelítésből! A nagybátyám igazi motoros volt (és még most is) és a hetvenes évek végén-nyolcvanas évek elején volt MZ Trophy-Ural-Pannonia P10 motorjai. (ezekre emlékszem halványan) Még mostanában is szoktak sztorizni a barátaival (főleg az én és Pannoniám társaságában),hogy annak idején,amikor kimentek együtt motorozni a faluba (Ócsa),akkor az összes anyuka beráncigálta a gyerekét az utcáról! Szóval az egyik barátja épített akkor egy ilyen P20-ast,amiben segítkezet a nagybátyám is és miután akkoriban is nagy szó volt egy négyhengeres Pannonia,másról sem beszéltek. Én gyerekként mindig ott nyaraltam a mamámnál,így szem és fültanuja voltam az építésnek. Persze ekkor én 5-6 éves voltam,de vannak élő emlékeim,főleg amikor ők felidézik ezeket a társaságomban. Arra például most is emlékszem,amikor előszőr beindították (akkor is ott lepzseltem,persze tisztes távolból),iszonyú hangos,durrogós volt de ők örömmámorban voltak (meg persze kicsit sör mámorban is)
                  Ez akkor nekem nem jelentett akkora örömöt,de most,amikor felidézem (és amikor megláttam a hirdetés fotóit)már örömmel tölt el az emlékezés...
                  Szóval ennyi!
                  Ha lenne ennyi fölös pénzem,megvenném az biztos,de a nagybátyámnak elküldtem a linket,csak még nem válaszolt!
                  OdinHEM, barna és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Hát ez a négyhengeres P20 nagyon szuper! És igen ez tényleg az a kategória, amit hosszan el tudok nézegetni és órákig tudok vele kapcsolatban beszélgetni. Én ugyan nem tartom magam rockernek (bár szeretem a rockzenét is), de a sörözős sztorizást azt el tudom képzelni. Lehet, hogy éppen a tiszaparton jövőre?
                    OdinHEM és joker kedvelte ezt.

Komment

Szélhámos Miskolcon! Olvasd el! Ez nagyon kemény!

Komment

Végigolvasni sem volt puha nemhogy kibogozni a szálakat.
                        korompaiistvan kedvelte ezt.

Komment

sinter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          Végigolvasni sem volt puha nemhogy kibogozni a szálakat
                          Nekem nem is sikerült.
                          movisz, sinter és korompaiistvan kedvelte ezt.
                          Everything is better when you decide you don't care.

Komment

Csepel 125?karburátor - Vatera.hu

Hello! Ez tényleg Csepelé volt? Azért raktam be ide, mert szerintem elég érdekes, s régi szerkezet... ja és persze Bing..

Komment

korompaiistvan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              Szélhámos Miskolcon! Olvasd el! Ez nagyon kemény!
                              Sziasztok! Én úgy emlékszem, hogy ezt már korábban itt a fórumban kitárgyaltuk. És mit mondjak, idegesen én sem tudok tisztességesen fogalmazni, sokszor még írni sem. Itt pedig nem kis dologról van szó, hanem olyan lopásról, amit ugye az illetékes szervek bizonyíthatóság hiányában le szoktak zárni egy hónapon belül.
                              taluga kedvelte ezt.

Komment

Indian Prince alkatrészeket keresek

...én meg olyan alkatrészt keresek, ami az ülésre van szerelve. Hogy is hívják.... nyikorgó pénzelszívó berendezés?
                                sepy, Ricsi95D és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X