Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Igen, éjjel nappal Budapestet nézem,mert itt dolgozom,nem tudom ez hogy jön ide.Viszont több embertől is hallottam,hogy olvasták a hirdetést(nem fórumozók)tehát ha tetszik,ha nem,elérte célját.Itt is forr a téma,sokan megnézik a linket,mert mi lehet ez.Aztán valaki megveszi a motort.

Komment

Ez se rossz figyelemfelkeltésre: http://www.kepesmotor.hu/yamaha-veteran_motor/p1276696

Korábban érdeklődtem a motor után akkor is 250e volt. Most akciósan 251e. Nagyon el tudnám magamnak képzelni mert imádom a kétütemű gépeket. És mivel ehhez nagy eséllyel kapni eredeti vagy legalább is japán jó minőségű cuccokat nem kínlódna vele az ember annyit mint az Mz vagy Jawa esetében! De sajnos pont az Mz-m és a Jawam miatt nem lehet az enyém
      sepy és Titus kedvelte ezt.

Komment

Szép ez a Yamaha. Volt szerencsém menni RD250-essel, utasként, és vezetőként is, igaz az ennél újabb kivitel volt. Bitang gyors szerkezet!
        A régi Japán gépek között is sok szép van. Nálam a favorit a Honda CB400 four...
        sepy és dkari kedvelte ezt.

Komment

500-as pannóniát is ritkán látni: Pannónia P500 négyhengeres

Komment

Azért van ott mit a tejbe aprítani

Komment

Szép munka!
              Eladó használt BABETTA 207 300
              A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/

Komment

Ez se rossz de ha vagyok olyan hülye hogy ennyiért veszek Simsont beledőlök a tankjába.

SIMSON
                sepy, mátéapu és Che kedvelte ezt.

Komment

gilersx eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  SIMSON
                  A munka nagyon igényes. De az a tank megoldás, tényleg nem sok észre vall.
                  sepy és mátéapu kedvelte ezt.

Komment

Hú ennél nem csak sisak kötelező hanem valami középkori mellvért is, hiszen fékezésnél komoly baj lehet nélküle.
                    Gergőke kedvelte ezt.

Komment

Hááát nem csak mellvért kell ide, részegen Isten ments ráülni mert komoly baleset érheti a kedves gazdát ha mellé ül és kicsit hátrábbra sikerül pozicionálni az ülepét...
                      sepy és dongos78 kedvelte ezt.

Komment

Szerintem hentes lehet a gazdája. Így nem csúszkál ide-oda a fél disznó, vagy oldalszalonna motorozás közben. Más praktikus haszna aligha lehet.
                        barna, sepy és dongos78 kedvelte ezt.

Komment

Talán a '80-as években oly divatos vaskerítéseken alkalmazott "nyílvessző hegyek" ihlették meg...
                          Különben is, mikor növik már ki az emberek az "építsünk Simsonból choppert" betegséget???

Komment

dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            mikor növik már ki az emberek az „építsünk Simsonból choppert” betegséget?
                            Az ember kinövi, de van aki gyermek marad és megpróbálja. Én pl. bevallom, hogy még mindig élvezettel forgatom meg a kuktán a súlyszelepet. Az a pöfögő hang !!!

Ezért anyám kiskoromban mindig pofont ígért. Szerencsére én voltam mindig a gyorsabb, neki meg főzni kellett. Ma a feleségem néz rám szigorúan emiatt.
                            barna, madorka és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              még mindig élvezettel forgatom meg a kuktán a súlyszelepet.
                              Ez engem is mindig elbűvölt! Amikor olyan szépen forgott a kukta tetején...
                              Ma már nem is lehet ilyen kuktákat kapni, a kioldódó alumínium miatt. Csak egy valamibe sokan nem gondolunk bele.
                              A gyomrunk, bélrendszerünk szelektál, védekezik. Erre mit teszünk? A bőrünkre kenünk mindenféle tusfürdőket, arckrémeket, dezodorokat, hónaljstifteket. Ami ráadásul teli van alu vegyületekkel! A bőrünk nem szelektál. Nem tud mást tenni, beissza....
                              barna, sepy és CZsolti kedvelte ezt.

Komment

Ma már nem is lehet ilyen kuktákat kapni, a kioldódó alumínium miatt.
                                Hurrá, akkor a kukta is veterán!

A bőrünkre kenünk mindenféle tusfürdőket, arckrémeket, dezodorokat, hónaljstifteket. Ami ráadásul teli van alu vegyületekkel!
                                Már látom a színesfémgyűjtő szakmunkásokat sorakozni a drogéria előtt. Remélhetőleg nem úgy szedik ki az arckrémből az alumíniumot, mint a kábelről a szigetelést.
                                barna, sepy és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X