Igen, éjjel nappal Budapestet nézem,mert itt dolgozom,nem tudom ez hogy jön ide.Viszont több embertől is hallottam,hogy olvasták a hirdetést(nem fórumozók)tehát ha tetszik,ha nem,elérte célját.Itt is forr a téma,sokan megnézik a linket,mert mi lehet ez.Aztán valaki megveszi a motort.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón
Collapse
X
-
Ez se rossz figyelemfelkeltésre: http://www.kepesmotor.hu/yamaha-veteran_motor/p1276696
Korábban érdeklődtem a motor után akkor is 250e volt. Most akciósan 251e. Nagyon el tudnám magamnak képzelni mert imádom a kétütemű gépeket. És mivel ehhez nagy eséllyel kapni eredeti vagy legalább is japán jó minőségű cuccokat nem kínlódna vele az ember annyit mint az Mz vagy Jawa esetében! De sajnos pont az Mz-m és a Jawam miatt nem lehet az enyém
- 2 likes
Komment
-
Szép munka!
Eladó használt BABETTA 207 300A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/
Komment
-
gilersx eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSIMSON
- 2 likes
Komment
-
dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésemikor növik már ki az emberek az „építsünk Simsonból choppert” betegséget?
Ezért anyám kiskoromban mindig pofont ígért. Szerencsére én voltam mindig a gyorsabb, neki meg főzni kellett. Ma a feleségem néz rám szigorúan emiatt.
- 4 likes
Komment
-
CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésemég mindig élvezettel forgatom meg a kuktán a súlyszelepet.
Ma már nem is lehet ilyen kuktákat kapni, a kioldódó alumínium miatt. Csak egy valamibe sokan nem gondolunk bele.
A gyomrunk, bélrendszerünk szelektál, védekezik. Erre mit teszünk? A bőrünkre kenünk mindenféle tusfürdőket, arckrémeket, dezodorokat, hónaljstifteket. Ami ráadásul teli van alu vegyületekkel! A bőrünk nem szelektál. Nem tud mást tenni, beissza....
- 3 likes
Komment
-
dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMa már nem is lehet ilyen kuktákat kapni, a kioldódó alumínium miatt.
dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA bőrünkre kenünk mindenféle tusfürdőket, arckrémeket, dezodorokat, hónaljstifteket. Ami ráadásul teli van alu vegyületekkel!
- 4 likes
Komment
Komment