dongos78 eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
De szép ,szívesen nézegetném a pajtámban.

. A repülő meg nem az igazi. Egyszer lementem Pannoniával Horvátba a tengerpartra, egyedül, a parton aludtam...mocskosul rákaptam az ízére. Állandóan nyakkendőben, kiborotválkozva kell dolgoznom, nagyon jó volt így elengedni magam. Mindenkinek van ilyenje, nekem ez az. Le is veszem a hirdetést, aztán elrakom későbbre a Csepelt, hátha még jól jön, vagy helyben használgatom. Visszatérve álom-országból. El kellett döntenem, hogy legyen csepel blokk és eredeti, vagy Danuvia és műszakiztatható, de ezen nem sokáig gondolkodtam.
, én a pirosnál már ötszáz fölött járok... )
Annyi ilyen motort láttam már -igaz, különféle állapotban- hogy, ha mindenkinek volna otthon egy, már azon sem lepődnék meg.
, sajnos csóróság van . És az igazsághoz hozzátartozik az is hogy , ha jobb állapotú alapot veszel drágábban , nyilván kevesebbet kell később az alkatrészekre költeni. Nos én inkább olcsóbban vettem az alapot..( ez van!)
, sajnos csóróság van . És az igazsághoz hozzátartozik az is hogy , ha jobb állapotú alapot veszel drágábban , nyilván kevesebbet kell később az alkatrészekre költeni. Nos én inkább olcsóbban vettem az alapot..( ez van!) 

Komment